Μόνο με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος

savvidis.jpgΤην περασμένη εβδομάδα «πιάσαμε» το θέμα της παράνοιας του τριγώνου Παπαδόπουλος – Παράσχος – Σπανός στον Ατρόμητο. Στον ΠΑΟΚ, όμως, το έχουν… τερματίσει. 19 Μαΐου ήταν όταν η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο οποίος είχε μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και τα είχε βρει. Μετά ο Σαββίδης έφυγε ήρεμος, αναθέτοντας στον Ζήση Βρύζα να κανονίσει τα διαδικαστικά με τον Αναστασιάδη και να προχωρήσουν μαζί στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Αναστασιάδης όντας σίγουρος ξεκίνησε τα τηλεφωνήματα για να διαπιστώσει τι γίνεται με διάφορες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που τον ενδιαφέρουν. Και κάπου εκεί κλάταρε το σύστημα. Κάηκαν τα καλώδια, τα «φτυσε» το τροφοδοτικό, «καληνύχτισε» όλο το στόρι.

15 ημέρες μετά από εκείνη την ανακοίνωση κανείς δεν ξέρει τίποτα στον ΠΑΟΚ. Ούτε καν εάν θα είναι ο Αναστασιάδης στον πάγκο της ομάδας. Γιατί; Έλα ντε. Είναι κλασική απεικόνιση κατάστασης του ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Ο Ρωσοπόντιος είναι κυρίως εκτός Ελλάδας και λόγω του προσωποκεντρικού συστήματος διοίκησής του στον ΠΑΟΚ, όταν λείπει όλα γίνονται δύσκολα. Τον Βρύζα και τον πιστεύει και δεν τον πιστεύει. Τον Τσιστιακόφ τον «έφαγε». Η Γκοντσάρεβα κάνει πολλά αλλά δεν μπορεί να κάνει και καθαρά ποδοσφαιρικές κουβέντες.

Τώρα όλοι περιμένουν ένα θαύμα να συμβεί του Αγίου Πνεύματος. Να έρθει δηλαδή ο Σαββίδης Ελλάδα και να πάρει τον Άγγελο μαζί να πάνε να πάρουν τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος. Δεν κοροϊδεύω καθόλου. Μόνο εάν φωτίσει με διαύγεια μια επουράνια δύναμη τον Σαββίδη μπορεί να λειτουργήσει αυτό το τερατούργημα διοίκησης που έχει φτιάξει στον ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι απλά. Ή δεν εμπιστεύεσαι μάστορα μου κανέναν  (που όντως δεν εμπιστεύεται) και μένεις Ελλάδα για να κάνεις τα κουμάντα σου όπως θέλει στην ομάδα ή άφησε τον ΠΑΟΚ να αναπνεύσει. Αυτό που συμβαίνει τώρα, συνέβαινε και πέρυσι. Για όλο αυτό τον παραλογισμό δεν φταίει ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε το κατεστημένο της Αθήνας.

Be Sociable, Share!