Το γινάτι βγάζει μάτι

9Γράφει ιστορία ο Ατρόμητος με το χειρισμό της υπόθεσης με ονοματεπώνυμο «Δημήτρης Παπαδόπουλος». Έχει μετατρέψει σε «καυτή πατάτα» ένα ζήτημα το οποίο με ευκολία θα μπορούσε να είχε λύσει δίχως να γίνει περίγελος.

Όλα ξεκινούν από την εμμονή του Γιώργου Παράσχου να μην συνεργαστεί ξανά με τον Παπαδόπουλο. Για να θυμηθούμε μια παλιά έκφραση «δεν ταίριαξαν τα χνώτα τους». Ο Παράσχος τα ‘χει μαζεμένα στον Έλληνα επιθετικό για την ανυπακοή του σε διάφορες εντολές του (από εκτελέσεις πέναλτι έως αγωνιστικές κατευθύνσεις). Θεωρεί γενικώς προβληματική τη συμπεριφορά του μέσα στα αποδυτήρια, ιδίως τη φετινή σεζόν όπου έκρινε ότι ο Παπαδόπουλος δημιούργησε πρόβλημα με την εμμονή του να φαίνεται περισσότερο για να τον συμπεριλάβει ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Παρότι, λοιπόν, ο «Παπ» έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο –και μάλιστα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα για τα δεδομένα της ομάδας-, ο Παράσχος το είπε… νέτα- σκέτα στον Γιώργο Σπανό. «Αν θέλεις να μείνω, τότε δεν θα μείνουν στην ομάδα Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος. Ειδικά ο Παπαδόπουλος», του είπε μεταξύ άλλων. Ο Σπανός, όμως, τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου. Κάτι που δεν έκρυψε στον Παράσχο.

Προφανώς γι’ αυτό ο Παράσχος δημοσιοποίησε ότι οι δρόμοι Ατρομήτου – Παπαδόπουλου χωρίζουν. Για να δεσμεύσει τρόπον τινά τον Σπανό. Ο Σπανός ακόμα το παλεύει μπας και βρει συμβιβαστική λύση. Πιο εύκολο είναι να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ σε 10 δευτερόλεπτα!

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παπαδόπουλο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με την ΑΕΚ να τον θέλει και τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί. Μέχρι και φήμη –ανυπόστατη πάντως- για Παναθηναϊκό κυκλοφόρησε.

Κάπως έτσι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς της σεζόν είναι χωρίς ομάδα έστω και αν έχει συμβόλαιο!

Be Sociable, Share!