«Στοιχειώδες αγαπητέ μου Γουάτσον»

Movie65Η εποχή με τα καθρεφτάκια που προσπαθούσαν να πλασάρουν ορισμένοι στους… ιθαγενείς πέρασε – ελπίζω ανεπιστρεπτί- στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν πήραν όλοι αυτοί ακριβώς τη θέση που θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον κρίθηκαν από την Ιστορία. Ο Ιζνογκούντ ακόμα ταλαιπωρεί κόσμο και εν προκειμένω αυτόν της Καβάλας. Αν και μάλλον θα… γλιτώσει από αυτόν η πολύπαθη ομάδα του ΑΟΚ. Θα τη σώσει ο… Δημήτρης Γόντικας, ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil!

Αναδημοσιεύω από το σάιτ της Καβάλας xronometro.com: «Φουντώνουν τα σενάρια γύρω από το όνομα του επενδυτή που ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του ΑΟΚ την επόμενη ημέρα των «κυανολεύκων», που θα τους βρει στη Γ’ Εθνική. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πίσω από το πολύ σημαντικό αυτό ντιλ, που κρατούνταν σαν επτασφράγιστο μυστικό τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καβάλα Oil A.E., Δημήτρης Γόντικας, με τον άλλοτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού να προσπαθεί να πείσει μεγάλο επενδυτικό όμιλο να ενισχύσει οικονομικά τη νέα προσπάθεια που θα κάνουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΑΟΚ (δεν είναι η Energean Oil & Gas) για πρωταθλητισμό στην Τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία και γρήγορη επάνοδο στη Football League κι από κει, γιατί όχι σύντομα και στη Σούπερ Λίγκα».

Χρειάζονται σχόλια; Όχι, σε μερικά θέματα δεν χρειάζονται. Πώς το έλεγε ο Σέρλοκ Χολμς στον βοηθό του; «Στοιχειώδες αγαπητέ μου Γουάτσον»

 

Be Sociable, Share!