Πρόεδρος της ΠΑΕ ο Δημήτρης

Untitled 1Νοέμβριος ήταν όταν γράφτηκε εδώ το πρώτο και μοναδικό άρθρο για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δίχως ευλογία των… μυστάκων της γαρ-ρ-ίδας ήταν προφητικό. Οι μήνες πέρασαν και τα ρεπορτάζ που γράφονταν στο Pamesports.gr και λέγονταν στον Real fm ήρθαν να επιβεβαιωθούν από τις εξελίξεις. Κυρίως, όμως, επιβεβαιώθηκε απόλυτα ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος χειρίστηκε το θέμα με tact παρότι δεν πρέπει στιγμή να πίστεψε ότι ο Γιαννακόπουλος θα αναλάμβανε την ΠΑΕ.

Φτάσαμε στο σημείο μιας δημόσιας δέσμευσης για μια αόριστη οικονομική βοήθεια το καλοκαίρι στην ΠΑΕ εκ μέρους του Γιαννακόπουλου. Από το ρεπορτάζ πάλι τότε προέκυπτε ότι είχε πει στον Αλαφούζο για 2 εκατ. ευρώ το φετινό καλοκαίρι και άλλα 2 εκατ. ευρώ το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Ώσπου με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη, ο Γιαννακόπουλος μάλλον επιβεβαίωσε τους φόβους κάποιων για το επίπεδο συνεννόησης με τον Αλαφούζο. «Έχουμε συνεννοηθεί με τον κύριο Αλαφούζο, είναι στο πρόγραμμα να βρεθούμε σε κάποιο διάστημα και να δούμε όλοι μαζί πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη», είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Προσοχή στις λέξεις και στις φράσεις. «Να βρεθούμε σε κάποιο διάστημα», πρέπει να είναι ό,τι πιο αόριστο μπορούσε να ειπωθεί. Κάποιος, κάπου, κάποτε, που λένε. «Να δούμε όλοι μαζί πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη». Θα βοηθήσει ο Αλαφούζος την ΚΑΕ; Αυτό τι είναι πάλι; Νέο; Τον Ερασιτέχνη τον βοήθησαν φέτος και οι δύο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός του, Ηλίας Μιχαλαριάς. Τι μένει; Α, ναι. Η ΠΑΕ. Την οποία βοηθάει ο Αλαφούζος. Ποιος μένει να βοηθήσει; Αυτός που… περίσσεψε από τη χρήση του πρώτου πληθυντικού και του ποσοτικού «όλοι». Ο Γιαννακόπουλος.

Ένα τόσο απλό πράγμα, καταντάει εξαιρετικά πολύπλοκο, μόνο εάν η διάθεση είναι να κερδηθεί χρόνος. Για ποιο πράγμα ένας Δημήτρης το ξέρει!

Πάντως, μπορεί να μην έκανε κίνηση ο ίδιος για να συμβεί αυτό, αλλά η ΝΕΡΙΤ τον έχρισε. Τι; Όπως βλέπετε στη φωτό, πρόεδρο της ΠΑΕ! Και δεν είναι φωτομοντάζ.

 

Be Sociable, Share!