Η σοβαρή ζημιά του Μήτρογλου

WΠάει καιρός που μου το ‘χαν πει. Κάπου δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή στην πηγή πληροφόρησης, κάπου δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τελικώς βγήκε «λίρα εκατό» η πληροφόρηση ότι ο Κώστας Μήτρογλου έχει σοβαρότατο ζήτημα στο γόνατό του. Για χονδροπάθεια μιλούν τώρα. Και παραμονή στο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια όπου είχε πάει και ο Σεμπάστιαν Λέτο όταν είχε το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του. Ο Μήτρογλου ουσιαστικά τελείωσε για φέτος για τη Φούλαμ.

Αυτό που απασχολεί τώρα είναι εάν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μου φαίνεται δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Και ας έχει δύο μήνες μπροστά του. Τι θα κάνει ο Φερνάντο Σάντος; Μάλλον το έχει πάρει απόφαση και ψάχνει αντικαταστάτη. Γιατί ο Μήτρογλου θα ήταν βασικός.

Ασφαλώς αυτό το ζήτημα με το γόνατο δεν το απέκτησε τώρα. Το είχε πριν πάει στη Φούλαμ. Αυτό δημιουργεί τεράστιο ερωτηματικό για το πώς πείστηκαν τελικώς οι Άγγλοι να δαπανήσουν τόσα χρήματα. Ίσως δίνει, όμως, την εξήγηση πως η μεταγραφή καθυστέρησε να γίνει και βρέθηκε στην κόψη του ξυραφιού να χαλάσει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ρίξει αρκετά τη δική του αμοιβή για να πείσει τη Φούλαμ να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Be Sociable, Share!