Τους εξέθεσε ο Μίτσελ

Γίνονται φοβερά πράγματα στον Ολυμπιακό. Και η πληροφόρηση που λαμβάνει ο κόσμος του είναι προσεγμένη και πάντως μακριά από τη λογική σε αρκετά ζητήματα. Το matigarrida έχει γράψει και αν έχει γράψει όσα κατά καιρούς συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ο δήθεν πιο οργανωμένος «αιώνιος» αντίπαλος κάνει τα ίδια. Ενίοτε και χειρότερα.

Προσέξτε τι συνέβη χθες το βράδυ. Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σίμουρκ έχει ολοκληρωθεί και ο Μίτσελ δέχεται την ερώτηση από τους απεσταλμένους των ΜΜΕ γιατί δεν αγωνίστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν. Η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια. «Δεν αγωνίστηκε κατόπιν απόφασης της διοίκησης. Περιμένουμε μια απόφαση για να δούμε τι θα κάνουμε». Προτού προχωρήσουμε παρακάτω θυμίζω ότι ο Μίτσελ είπε ότι η διοίκηση τον ενημέρωσε ότι ο Αμπντούν δεν θα παίξει. Λίγη ώρα μετά τη δήλωση του Μίτσελ, υπήρξε τοποθέτηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι ο Αμπντούν γυρίζει στην Αθήνα για να απολογηθεί διότι… αρνήθηκε να παίξει στο φιλικό! Και όλως τυχαίως η δήλωση Μίτσελ είτε εξαφανίστηκε είτε «πνίγηκε».

Επομένως δύο τινά μπορούν να ισχύουν. Ή ο Μίτσελ ψάχνει τρόπο να απολυθεί εφευρίσκοντας τρόπους να φορτώσει ευθύνες τη διοίκηση Μαρινάκη ή ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξωθήσει στα άκρα τον Αμπντούν για να πετύχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Κοινώς ή ο Μίτσελ ψεύδεται ή ο Ολυμπιακός «δουλεύει» τον κόσμο.

 

Be Sociable, Share!