Στόχος για βελάκια ο Αλαφούζος

Τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βαλθεί να γίνει… στόχος με βελάκια στο γραφείο του Γιώργου Βαρδινογιάννη! Διότι έσπευσε σήμερα να διευκρινίσει σε πηγαδάκι ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην Παιανία και μετά το πέρας της 30ής Ιουνίου οπότε και λήγει η σύμβαση! Δεν το είπε τυχαία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει ψαχτεί για τα καλά και έχει διαβεβαιώσει τον Αλαφούζο ότι δεν μπορεί μα τους πετάξει εκτός Παιανίας ο Βαρδινογιάννης. Βέβαια καλό θα ήταν να υπάρξει μια συνεννόηση γιατί μπορεί να γίνουμε μάρτυρες ιστορικής κόντρας μέχρι εσχάτων. Διότι σύμφωνα με όσα είπε ο Αλαφούζος δεν προκύπτει πουθενά συνεννόηση. Αντίθετα, μάλλον προς τον… τσαμπουκά βαδίζει.

Ιδού για του λόγου το αληθές: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που μας βολεύει περισσότερο. Θεωρούμε πως ακόμη και ενοικιαστής αν είσαι, δεν φεύγεις κατευθείαν από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει μία νομική διαδικασία, ακόμη και αν θέλουν να σε πετάξουν έξω που κρατάει μήνες. Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία. Σίγουρα πάντως μέσα στους επόμενους μήνες θα φύγουμε από την Παιανία. Όλοι μας…».

Αλλά αυτό ήταν το πρώτο μέρος. Λες και ήθελε να κάνει πόλεμο νεύρων στον Βαρδινογιάννη, έκανε μια σύγκριση Παιανίας – «Απήλιον» που είμαι σίγουρος ότι θα έχει σηκώσει τις τρίχες των μαλλιών πολλών πέριξ της οικογένειας. «Θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε σταδιακά στο «Απήλιον». Και η Παιανία είχε ουσιαστικά τρία γήπεδα και το ένα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση από έλλειψη συντήρησης που έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρο. Όπως και το συνθετικό γήπεδο της Παιανίας ήταν πολύ παλαιάς γενιάς. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το χώρο που έχουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση των γηπέδων στο «Απήλιον». Και από εκεί και πέρα θέλουμε άμεσα να φτιάξουμε άλλα δύο γήπεδα, γιατί έχουμε χώρο που δεν είχαμε στην Παιανία. Δηλαδή μέχρι το φθινόπωρο θέλουμε να έχουμε πέντε γήπεδα σε λειτουργία στο «Απήλιον». Το βασικό κτίριο στο «Απήλιον» που χωράει αυτή τη στιγμή άνετα την ακαδημία και περιλαμβάνει εστιατόριο για τους παίκτες, είναι σε καλύτερη κατάσταση από το αντίστοιχο κτίριο της Παιανίας. Είναι καινούργιο και μάλιστα έχει ψύξη στο πάτωμα και στους τοίχους, δεν έχει air-condition», είπε.

Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς και τότε γιατί ο Γιάννης Αναστασίου είχε δείξει σε δηλώσεις του ότι δεν είναι ικανοποιημένος από όσα είδε στο «Απήλιον» ή γιατί ο Γιάννης Σαμαράς ήταν σίγουρος – σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ότι οι εγκαταστάσεις είναι φτωχές για την ακαδημία; Αυτό ας το λύσουν εκ των έσω στο Τριφύλλι.

Επίσης ο Αλαφούζος αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ αποκτά και δεύτερο περιουσιακό στοιχείο. Και πάλι με τη μέθοδο του leasing -όπως έκανε και με το «Απήλιον»- αγοράζει νέα γραφεία στο Σύνταγμα επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας με 5.000 ευρώ το μήνα. Μέχρι να φτιαχτούν τα γραφεία στα στρέμματα δίπλα στο «Απήλιον» φαντάζομαι.

Άσχετο με τα παραπάνω, σχετικό με το matigarrida. Από τούδε και στο εξής θα φιλοξενούνται άρθρα της γωνιάς του βυθού στο σάιτ του παλιού καλού φίλου Γιώργου Σπανουδάκη «aioniapistos.gr». Δεν αλλάζει τίποτα για σας και για μας. Καλή συνέχεια.

 

 

Be Sociable, Share!