Σεξ Απήλ-ιον!

Τέτοια απογείωση από το ναδίρ στο ζενίθ δεν πρέπει να την έχει ξανανιώσει παράγοντας του Παναθηναϊκού εν μια νυκτί (κυριολεκτικά)! Ο Γιάννης Αλαφούζος… τα έσπασε όλα. Υποχρέωσε τους πολλούς που τον έβλεπαν καχύποπτα, με μισό μάτι, αμφίβολοι για τις ικανότητές μα κυρίως για τις προθέσεις του, να του υποκλιθούν, να τον χειροκροτήσουν. Λέξεις όπως «μαγκιά», «γκολ», «σάρωσε» και δεν ξέρω εγώ ποια άλλη κυριαρχούν το τελευταίο 24ωρο. Και κάπου με το κινητό του στο χέρι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα γελάει βλέποντας σκληρούς επικριτές του να τον παραδέχονται, δημοσιογράφους που τους «κυνηγάει» καθημερινά ή τους δείχνει με το δάχτυλο για να καταδείξει ότι είναι κακοπροαίρετοι να γράφουν τώρα πόσο καλα καμωμένα έγιναν όλα. Μια χαρά.

Το «Απήλιον» προσφέρει στον Αλαφούζο πολλά. Κυρίως τον απαλλάσει από το μανδύα του Βαρδινογιαννισμού που κατά ορισμένους-μη μετρήσιμα είναι αυτά τα μεγέθη πάντοτε- φόραγε, τον παρουσιάζει έναν πραγματικό τιμωρό (κατά το μήνυμα στο Twitter του στην αυγή του 2013) έναντι ενός ανθρώπου που κατά ορισμένους ενσαρκώνει το «είναι» της οικογένειας Βαρδινογιάννη στη συμπεριφορά της ως προς τον Παναθηναϊκό και βέβαια τον παραδίδει άσπιλο και αμόλυντο στην αγκαλιά του κόσμου του Παναθηναϊκού. Αν ξαφνικά αύριο καλούνταν 16.500 άνθρωποι να γεμίσουν τη Λεωφόρο και από τα αποδυτήρια ξεπρόβαλε η φιγούρα του Αλαφούζου, θα πόνταρα πολλά χρήματα ότι θα απολάμβανε standing ovation! Αν πάρει δε και την άδεια ο Παναθηναϊκός, καβάλα στο -άσπρο- άλογο θα είναι ο Αλαφούζος.

Δεν έγιναν ξαφνικά όλα ρόδινα, άσχετα εάν λόγω του κλίματος… ανάτασης και αισιοδοξίας -λέξεις που αναφέρει και σε ανακοίνωσή του το «Παναθηναϊκό Κίνημα»- δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να το χαλάσει κανείς σε κανέναν. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι πολύ κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να διαβάζω -παραλλαγμένο ανάλογα με το τι βολεύει- τη φράση «δώσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού μιζέρια ή ελπίδα και πάρε του την ψυχή». Επειδή δεν θέλω να πάρω την ψυχή κανενός σας, το αφήνουμε εδώ. Χρειάζονται σωστοί χειρισμοί εκ μέρους της διοίκησης και στη χαρά, στα εύκολα, όπως ακριβώς στη λύπη και στα δύσκολα. Έχει πολλούς συνεργάτες, επικοινωνιολόγους και δημοσιογράφους που εμπιστεύεται ο Αλαφούζος για να του πουν τι θα έκανε γκελ στον κόσμο. Αν άνηκα σε κάποια κατηγορία θα τον συμβούλευα να κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν ανακαλύφθηκε κάποιος θησαυρός. Ούτε το «Απήλιον» σημαίνει ότι θα αποκτηθούν ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο και ο Λέτο.

Το «Απήλιον» προσφέρει… σεξαπίλ αλλά για να «δέσει» μια σχέση χρειάζεται εκτός από αγάπη, προσπάθεια και υπομονή, η ειλικρίνεια.

Be Sociable, Share!