Μπράβο, τον «έκαψες»

Είναι πολύ «φρέσκια» η ανακοίνωση του Γιώργου Καραγκούνη και γι’ αυτό ξεκινάω με αυτή που απαντάει στον Γιάννη Αλαφούζο γιατί του χρέωσε ουσιαστικά την επιλογή του Νίκου Νταμπίζα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξης:
Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό , γιαυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.
Δεν θα ανεχτώ όμως, από άνθρωπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο “μυστικού συμβούλου“ η “μάνατζερ“ που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.
Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα.  Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.
Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ».

Ο «Κάρα» πέταξε το μπαλάκι πίσω στον Αλαφούζο και τώρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα κοιμηθεί όπως έστρωσε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τη στιγμή που για δικούς του λόγους (ίσως για να υπεραμυνθεί της επιλογής του Νταμπίζα, ίσως γιατί θεώρησε ότι το όνομα του Καραγκούνη θα λειτουργούσε ως αερόσακος) επέλεξε να δημοσιοποιήσει την εμπλοκή Καραγκούνη, θα έπρεπε να περιμένει αντίδραση. Σίγουρα μετά τα σημερινά ο Παναθηναϊκός έχασε την επιστροφή του Καραγκούνη και αυτό οφείλεται 100% σε λάθος του Αλαφούζου. Ας μην ξεχάσει απλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ότι ο Καραγκούνης έχει λαμβάνειν τα περισσότερα χρήματα απ’ όλους όσοι δεν ανήκουν πια στο Τριφύλλι και όποτε θέλει -ακόμα και το πρωί της Τρίτης- κάνει προσφυγή. Γιατί καλά είναι τα mea culpa που εκστομίζει διαρκώς τον τελευταίο μήνα, αλλά το θέμα είναι ότι τα λάθη όχι απλά δεν σταματούν μα πολλαπλασιάζονται. Άντε τώρα μετά την «καυτή πατάτα» Νταμπίζα, να… μαζέψει και την κατάσταση με τον Καραγκούνη. Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα δηλαδή.

Δεν ξέρω εάν παίζει χαρτιά ο Αλαφούζος. Σήμερα, όμως, κατάφερε να κάψει έναν πολύ καλό άσο που είχε στα χέρια του.

Be Sociable, Share!