Σε μάγισσες και χαρτορίχτρες

Φαίνεται σαν σίγουρο στοίχημα για όλους όσοι γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή και καταλαβαίνουν τον τρόπο λειτουργίας της νυν διοίκησης του Παναθηναϊκού. Τελευταίος που θα εξοφληθεί από τους πρώην παίκτες -για να μην συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα και τους νυν ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το υπάρχον ρόστερ- του Τριφυλλιού θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Στον αρχηγό της εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα από την περσινή σεζόν. Όταν «λέμε» ότι το Τριφύλλι χρωστάει, δεν αναφερόμαστε σε… φραγκοδίφραγκα. Περί τα 200.000 ευρώ έχει λαμβάνειν ο «Κάρα». Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, όμως.

Διότι βλέπετε με τον Καραγκούνη όλοι στον Παναθηναϊκό αισθάνονται βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει «σπάζοντας» τα τηλέφωνα ή να ξυπνήσουν μια μέρα και να έχουν λάβει εξώδικο για προσφυγή σε περίπτωση που δεν πληρωθεί ή ακόμα και άμεσα να καταθέσει προσφυγή. Οπότε απλά τούτη την περίοδο τον έχουν… από κοντά με συνεχόμενα τηλεφωνήματα. Και προσοχή, όχι από τον Γιάννη Αλαφούζο ή έστω τον Χρήστο Παναγόπουλο. Στελέχη της ΠΑΕ επικοινωνούν με τον «Κάρα» και του ζητούν να δώσει λίγο χρόνο στην ομάδα προκειμένου να τους διευκολύνει. Πού να μην ήθελε δηλαδή ο Αλαφούζος να δει ξανά τον Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό να κλείνει την ποδοσφαιρική του καριέρα…

Και φυσικά ο Καραγκούνης είναι ο πρώτος -και ο μόνος- που μέσα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είχε πει στον Μπουμσόνγκ που διαμαρτύρονταν για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές (τι σπάνιο…) «από τον Παναθηναϊκό δεν έχασε χρήματα κανείς». Μάλλον τιμωρείται γι’ αυτό! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων πρώην συμπαικτών του στο Τριφύλλι οι οποίοι και πολύ άσχημα έφυγαν από την ομάδα και όλα τα οφειλόμενα τους τα καταθέτουν στην ώρα τους.

Πιο πιθανό, πάντως, είναι να δει ο «Κάρα» σε γυάλινη σφαίρα πότε θα εξοφληθεί παρά να του πουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και να τις τηρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Be Sociable, Share!