Ηθοποιός ο Φάμπρι

Υπάρχουν οι ρηχές προσεγγίσεις του ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Είναι αυτό που κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα. Υπάρχει και η βαθύτερη και επομένως σωστότερη προσέγγιση του ρεπορτάζ. Είναι αυτή της Tikou, η οποία επειδή έχει γνωριμίες που θα ζηλεύαμε όλοι, βρίσκει όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα.

Βγήκαμε οι ρεπορταραίοι και γράψαμε ότι ο Φάμπρι ανακοίνωσε την 11άδα στους παίκτες του 5-6 ώρες πριν το ματς με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια έβαλε στο DVD αποσπάσματα της γνωστής χολιγουντιανής ταινίας «300», λέγοντας στους Πράσινους: «Δείτε και αυτό. Έτσι πρέπει να παλεύουμε και εμείς. Όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες».

Κοιτάξτε τώρα τη διαφορά. Η Tikou αποκαλύπτει σήμερα στο matigarrida ότι ναι μεν ο Φάμπρι έβαλε στο DVD ταινία, αλλά αυτή ήταν οι «300 και τα λιοντάρια του». Πρόκειται για μια πρόσφατη δουλειά του Φάμπρι ως ηθοποιού σε μια παραλλαγή της γνωστής ταινίας. Μάλιστα δεύτερους ρόλους κράτησαν οι Χοσέ Τοτσέ και Χάρης Μαυρίας.Όσο για τις ατάκες του Φάμπρι προς τους Πράσινους ήταν: «Δείτε και αυτό να μου πείτε τη γνώμη σας. Δυστυχώς η διανομή της ταινίας καθυστέρησε και δεν προλάβαμε τα φετινά Όσκαρ. Παρακολουθείστε τους συμπαίκτες σας πώς παίζουν. Μπορεί και εσείς στο μέλλον να έχετε την ευκαιρία σας». Νιώθοντας τιμή για την προβολή της ταινίας ο Τοτσέ και ο Μαυρίας τα έδωσαν όλα στο ματς με τον ΟΦΗ!

Be Sociable, Share!