Η γραπτή συμφωνία για τον επενδυτή των 15 εκατ. ευρώ!

Μετά κόπων και βασάνων δόθηκε στη δημοσιότητα το MoU Αλαφούζου – Βαρδινογιάννη. Πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων -πολλώ δε μάλλον των σάιτ- αλλά πρέπει να αναδειχθεί γιατί κρύβεται πάρα πολύ ζουμί από πίσω. Οι κύκλοι του Τζίγκερ έδιναν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Αλαφούζου ώστε εάν εμφανιστεί επενδυτής και δώσει 15 εκατ. ευρώ, να πάρει άμεσα τις μετοχές του Βαρδινογιάννη. Αλλάζει πολύ η κουβέντα. Γιατί πώς θα γίνει να βάζουν χρήματα οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και μια ωραία μέρα να μάθουν ότι «έσκασε μύτη» ο μπιν Αμπντουλαζίζ (εις το τετράγωνο) και πήρε τις μετοχές; Έλα μου ντε.

Σας γράφω και κάτι άλλο που δεν είναι γνωστό. Η συμφωνία δεν είναι απλά προφορική. Υπάρχει και γραπτώς. Ας εξηγήσουν οι πλευρές που υπέγραψαν γιατί αυτό παραλήφθηκε να δημοσιοποιηθεί. Μήπως για να μην υπάρξουν αντιδράσεις ότι αφήνει «παραθυράκι» ο Βαρδινογιάννης στον μπιν Αμπντουλαζίζ (εις το τετράγωνο); Μήπως για να μην πυρποληθεί εκ των έσω η προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για να δώσει χρήματα και να γραφτεί μέλος του Σωματείου; Δεν ξέρω. Η απάντηση πρέπει να δοθεί από όσους υπέγραψαν.

Επίσης, για να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο Αλαφούζος ξέρει για τον Σαουδάραβα (δεν το γράφω για τη χθεσινή αλλαγή στάσης του στο θέμα) και ότι κατ΄ουσία έχει κινήσει διαδικασίες «τρέχοντας» παράλληλα με την προσπάθεια του Σωματείου, σας ενημερώνω ότι το MoU δεν πήγε μόνο στους μετόχους αλλά και στα χέρια του Ιζνογκούντ. Όσοι πιστεύουν ότι η αραβολαγνεία έχει σταματήσει, ας κρατήσουν μικρό καλάθι. Είναι βολική ιστορία.

Be Sociable, Share!