Αν μπορεί κάποιος, αυτός είναι μόνο ένας

Ένα μήνα πριν στο matigarrida καταγράφονταν μια τεράστια αντίθεση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Μια αντίθεση που είχε να κάνει με τη σκέψη, τη συμπεριφορά και την τρέλα του Ντέμη Νικολαΐδη για την Ένωση και του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το Τριφύλλι. Τότε μου είχε γράψει ο φίλος ο Νίκος από τη Νίκαια ότι εάν ο Τζίγκερ είχε αυτό τον… έρωτα του Ντέμη -έκαστος για την αντίστοιχη ομάδα- τότε στη δυσμενή θέση των Πρασίνων σε τίτλους, οικονομικά δεδομένα και πάρα πολλά άλλα, θα ήταν ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά έρχονται σήμερα να επιβεβαιωθούν στο απόλυτο. Ο Νικολαΐδης για πολλοστή φορά έδειξε ότι παλεύει με νύχια και με δόντια για την ΑΕΚ. Ο Βαρδινογιάννης ότι παλεύει με νύχια και με δόντια να… παρκάρει αλλού τις ευθύνες του Παναθηναϊκού. Ο Ντέμης αναγκάζει ακόμα και τους δεδηλωμένους -πολλούς- εχθρούς του εντός της Ένωσης, να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειές του να σώσει με κάθε τρόπο τους Κιτρινόμαυρους. Να εξασφαλίσει το παρόν της, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα στη συνέχεια να συζητηθεί το μέλλον της.

Ως δια μαγείας στην ΑΕΚ σταμάτησε η κουβέντα για το fund. Αυτό ντε που θα έφερνε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Είπαμε ο Ιζνογκούντ άνοιξε μεγάλη σχολή, όπου όλοι κινούνται με τον ίδιο στυλ, «βάζουν» ακριβώς τα ίδια χρήματα, «την κάνουν» με τον ίδιο τρόπο. Τώρα, λοιπόν, που πήγαν στο καλό τα παραμύθια, έμεινε μόνο η αλήθεια. Ποια είναι αυτή; Ότι μετά από τόσες και τόσες προσπάθειες διαφόρων να συγκεντρωθούν χρήματα, έμεινε μια τρύπα… να, με το συμπάθιο. Κάπου στα 1,3 εκατ. ευρώ χρειάζεται ακόμα. Πού απευθύνονται πλέον οι διοικούντες την ΠΑΕ; Μα φυσικά στον Ντέμη. Να μπορέσει να εξασφαλίσει στο σύλλογο το υπόλοιπο του ποσού που δίνει ο Άραβας φίλος του ως ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να βγει από τη στενωπό η ΑΕΚ. Θα μπορέσει; Θα προλάβει την προθεσμία; Αν ήταν άλλος δεν θα το συζητούσα. Τώρα είναι ο Νικολαΐδης και ποντάρω ότι θα τα καταφέρει.

Θα θυμάστε ίσως ότι προ ολίγων ημερών στα «Μαργαρ(ρ)ιτάρια» είχα γράψει ότι έρχεται λύση στην ΑΕΚ. Μην σκέφτεστε από ποιον. Ένας είναι αυτός που ασχολείται…

Be Sociable, Share!
  • garroulis

    Έγραψα «τρελέ»