Μην τρέμετε, σας πήραν χαμπάρι

Αυτοί που επί χρόνια, πάνω από δέκα χρόνια (γιατί είναι και μιας ηλικίας) έβγαζαν τα παναθηναϊκόμετρα, έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ από το γεγονός ότι την περίοδο που ο Παναθηναϊκός απειλείται από την UEFA, αυτός που έχει βγει μπροστά για να περισώσει την κατάσταση είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Το θέμα γι’ αυτούς δεν είναι να περάσει σε ήρεμα λιμάνια το Τριφύλλι αλλά να γκρεμοτσακιστεί το καράβι εάν η λύση δεν προέρχεται από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (αραβικού τύπου). Τόσο ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό. Μόνο που όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, τα έχουμε ξαναζήσει. Υπάρχουν δημοσιεύματα όλες αυτές τις μέρες που λένε για προσπάθεια προσέγγισης του Βαρδινογιάννη εκ μέρους του mr. MIG. Καμία προσέγγιση δεν υπάρχει. Σας το λέω και σας το υπογράφω. Δεν έχει λόγο ο Βγενόπουλος να προσεγγίσει τον Τζίγκερ. Η πρόταση είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη. Ή ο Τζίγκερ παίρνει τις συμβάσεις του γηπέδου αγκαλιά και μπαίνουν 15 εκατ. ευρώ από τον Βγενόπουλο και τους συμπαίκτες του ή πάει σε αύξηση με τιμή 0,33 και μπαίνουν τα 1,8 εκατ. ευρώ του Βγενόπουλου. Τελεία και παύλα. Η μάχη των χαρακωμάτων από τους Οδηγητές συνεχίζεται και σήμερα σκούζουν πάλι. Εγώ λέω να τους θυμίσω ορισμένα πράγματα.

Ακριβώς οι ίδιοι που σήμερα παίζουν το ίδιο παιχνίδι έγραφαν στο φύλλο της 20ής Σεπτεμβρίου: «Στις 4 Οκτωβρίου η Γ.Σ. με την τιμή μετοχής στο 0,33 ευρώ. Όποιος θέλει βάζει τα λεφτά και παίρνει τον Παναθηναϊκό. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση». Φυσικά δεν συνέβη ποτέ η κατοχύρωση της τιμής στο 0,33. Αλλά την επομένη της Γ.Σ. το θέμα δεν συνέφερε και είχε εξαφανιστεί. Αντίθετα προτάσσονταν θέματα σχετικά με τον Prince Sultan και τη… λύσσα από τα «παπαγαλάκια» του Βγενόπουλου και την κακή Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δήθεν έχτιζαν μπλόκο στην εκτόξευση του Παναθηναϊκού. Θεωρώ απίθανο να αναφέρονταν σε κάποια ερωτήματα του matigarrida από τις 4/10, στα οποία σιγά – σιγά όλοι βρήκαν τις απαντήσεις.

Μου γράφετε αρκετοί το τελευταίο διάστημα για διάφορα δημοσιεύματα που θεωρείτε κατευθυνόμενα. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία να σας υποδείξω τι και πως. Ούτε μου αρέσει να υπερασπίζομαι το συνάφι, ούτε να εξηγώ αυτονόητα πράγματα. Και κυρίως σας είχα προειδοποιήσει πλειστάκις. Την πρώτη φορά το έγραψα στις 23 Οκτωβρίου (αφού ο πρίγκιπας είχε… τρελαθεί από τον Παναθηναϊκό), τη δεύτερη στις 25 Οκτωβρίου (την προηγούμενη της ημέρας που ΟΛΕΣ οι εφημερίδες έγραφαν για συμφωνία με τον Βαρδινογιάννη), την τρίτη στις 16 Δεκεμβρίου (τότε που υπήρχε η ασπίδα προς τον Ιζνογκούντ με απορίες του στυλ «ποιοι πάνε να τον εμποδίσουν και γιατί λυσσάνε μαζί του;»), την τέταρτη στις 20 Δεκεμβρίου (όταν ο ένας έγραφε «Ναι ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα», ο άλλος ότι είναι σε θέση απογείωσης, ο τρίτος για ταξίδι του Τζίγκερ στο Ριάντ) και τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου (όταν γράφονταν ότι υπογράφηκαν από τους Σαουδάραβες τα χαρτιά για τα 15 εκατ. ευρώ). Τότε πολύ σωστά κατά την κρίση μου αρκετοί φίλοι αναγνώστες μου επεσήμαναν ότι εάν και μετά από εκείνο το άρθρο στο matigarrida οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν καταλάβαιναν τι παιχνίδι παίζεται εναντίον τους, τότε δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθώ ξανά.

Σήμερα δεν παραβαίνω εκείνη την επισήμανση – συμβουλή. Απλά υπογραμμίζω το συντονισμένο και παντελώς κατευθυνόμενο επικοινωνιακό πόλεμο των τελευταίων ημερών με σκοπό την αλλοίωση της πραγματικότητας που βιώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Το βίωσα και εγώ στο πετσί μου, όταν έγινα στόχος μιας καλής παγίδας που μου στήθηκε την Κυριακή αλλά δυστυχώς για τους εμπνευστές της  -γνωστούς στους πιο υποψιασμένους οπαδούς- έπεσε στο κενό η προσπάθεια. Κατανόησα, όμως, καλύτερα μέσα από αυτή την παγίδα ότι υπάρχει τρέμουλο. Τρέμουλο γιατί στις 9 Μαρτίου θα πρέπει να περάσει το… τρισκατάρατο 0,33 (δεν μπορεί να χάσει το δρόμο ο νομικός του Τζίγκερ για την ΠΑΕ, έχει πάει άπειρες φορές στα γραφεία) για την αύξηση. Τρέμουλο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ακόμα με το Τριφύλλι και προσπαθούν να αποτρέψουν την πορεία στο γκρεμό. Τρέμουλο γιατί δεν γίνεται να ταυτίζεται ο Βαρδινογιάννης με τον Ιζνογκούντ, με τις άκαρπες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, με την απίστευτη καθυστέρηση τόσους μήνες, με την παγκόσμια πρωτοτυπία των παρκαρισμένων μετοχών και της αποποίησης των ευθυνών που απορρέουν από την κατοχή του 54,7% (όχι μόνο τώρα αλλά από το καλοκαίρι του 2008 που άλλαξε το ποσοστό του μεγαλομετόχου). Θα μπορούσα να γράφω μέχρι μεθαύριο. Δεν το κάνω γιατί ειλικρινά με κουράζουν. Τώρα δεν πρόκειται να γράψω ονόματα -γι’ αυτό μην με ρωτήσετε παραπάνω για την παγίδα που έγραψα παραπάνω- δεν θα απαντήσω. Την επόμενη φορά που θα τολμήσει κανείς να παίξει αυτό το παιχνίδι, θα πέσει ξεμπρόστιασμα. Και live την ώρα που θα συμβαίνει και αργότερα από το matigarrida.

Αν δεν μπορούν οι πολλοί να έχουν το μάτι τους γαρίδα, τουλάχιστον όλοι εσείς φροντίστε να είσαστε παρατηρητικοί για να μπορείτε εύκολα να τους εξηγείτε όλα όσα σας πλασάρουν.

Be Sociable, Share!
 • Johnxiii

  Πες τα σε Σταμάτη γιατι κ η υπομονη έχει όρια…να ρωτήσω η ταινία καλη;(της αφίσας εννοώ)

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Χαχαχα, δεν την προτείνω

 • Element

  Παρατηρώ μια αλλαγή πλεύσης από τους Παναθηναϊκόμέτρηδες μια και πλέον βγήκε το προληπτικό “επιχείρημα” ότι το θέμα δεν είναι να βάλει κάποιος λεφτά για να αποφύγουμε την καμπάνα της ΟΥΕΦΑ αλλά το να βάλει αρκετά για να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Οπότε θεωρώ δεδομένο ότι δεν πρόκειται να έχουμε εξέλιξη στο εγγύς μέλλον στο σήριαλ “παίρνω την ΓΗΠΕΛ και τις συμφωνίες και γειά σας”, αλλά έγκριση του 0,33 και παιχνίδι αναμονής των επόμενων κινήσεων του μισητού εχθρού, με βέλος στην φαρέτρα το πιο πάνω “επιχείρημα”.

  Δυστυχώς ούτε τώρα που είμαστε σε οριακό σημείο δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη μ’αυτούς που μπλέξαμε. Φαίνεται ότι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο ναδίρ πριν υποβληθούμε σε θεραπεία κατά του καρκίνου. Ποιός ξέρει, ίσως είναι καλύτερα έτσι – με βάση και την προηγούμενη εμπειρία με τα καρκινικά ημίμετρα.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Μάλλον δεν παρατηρείς σωστά. Αλλά καταλαβαίνω ότι είναι αδύνατο να τα παρατηρεί κανείς όλα. Αυτά είναι για το μικρόκοσμό μου

   • Element

    Συγγνώμη Σταμάτη, να ρωτήσω τι πιστεύεις ότι δεν παρατηρώ σωστά:

    α) Δεν πιστεύεις ότι θα εγκριθεί το 0,33;
    β) Εφόσον εγκριθεί και ο Βγενόπουλος συμμετάσχει με το 1,8 που του αναλογεί, πιστεύεις ότι δεν θα βγουν να τον κράξουν “με τα ψίχουλα που έβαλες δεν γίνεται δουλειά, εδώ χρειάζεται 15άρα τουλάχιστον”;
    γ) Πιστεύεις ότι θα υπάρξει καμιά εξέλιξη στο θέμα της ΓΗΠΕΛ;

    Ευχαριστώ.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Α) Πιστεύω ότι θα εγκριθεί. Β) Και 15 να βάλει πάλι θα τον κράξουν. Γ) Όχι, καμία

 • Άρης

  Σταμάτη,αν ο Βγενό βάλει το 1,8 και ο Τζίγκερ τίποτα,αλλάζουν τα ποσοστά?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ναι αλλάζουν. Το πόσο θα φανεί από το ποιοι άλλοι και με τι χρήματα θα συμμετάσχουν

   • Άρης

    2-3 παρατηρήσεις – ερωτήσεις…

    α)Αν αλλάζει το ποσοστό τότε δεν είναι σαν να περνάει σιγά σιγά η ΠΑΕ στον Βγενόπουλο (και σε όσους άλλους συμμετέχουν στην ΑΜΚ)?Χωρίς όμως να έχει λυθεί το θέμα ΓΗΠΕΛ.Τι προτίθεται να κάνει σε αυτή την περίπτωση ο Βγενόπουλος?

    β)Το καλό είναι οτι με τη μη συμμετοχή Τζίγκερ στην ΑΜΚ μειώνεται το ποσοστό του και επομένως μειώνεται η αξία τυχόν διαπραγμάτευσης με νέους “άραβες”.

    γ)Διάβασα στο Goal οτι δεν γίνεται λέει η ΠΑΕ να μιλήσει με τον δήμο για το γήπεδο αν πρώτα δεν μιλήσει ο ερασιτέχνης με τον δήμο.Αυτό όμως λέει δεν γίνεται γιατί έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου και δεν νομιμοποιείται να το κάνει.Αυτό δεν μπλοκάρει το όλο θέμα?Ο Βγενόπουλος το γνωρίζει?Και τι σκοπεύει να κάνει για να το ξεπεράσει?

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Α) Αλλάζει το ποσοστό δεν σημαίνει ότι από 11% θα πάει στο 40%. Μπορεί να πάει ας πούμε στο 20%. Οπότε έχε πολύ δρόμο για να γίνει αυτό που λες. Εκτός και αν βάλει αντί για 1,8 εκατ. ευρώ, 8. Β) Ποια διαπραγμάτευση με Άραβες; Πάλι τα ίδια; Γ) Το project δεν το τρέχει η Ερασιτέχνης αλλά η ΠΑΕ. Μέχρι τώρα αυτό γίνονταν. Θα αλλάξουμε και τη σειρά τώρα;

   • Άρης

    Μα για αυτό λέω οτι μειώνεται η διαπραγματευτική ικανότητα του Τζίγκερ.Όταν θα θέλει να εμφανίσει νέους “άραβες” πλέον δεν θα μιλάει για ένα ποσοστό 54,7% αλλά για πολύ μικρότερο.

    Για το γήπεδο αντιγράφω από Goal (είναι η άποψη του Τζίγκερ):
    “Για το ζήτημα της σύμβασης υπογράμμιζε πως δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση της ΠΑΕ με τον δήμο εάν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η σύμβαση του Ερασιτέχνη με τον δήμο (με τον Ερασιτέχνη να έχει στην παρούσα φάση διοίκηση Πρωτοδικείου, που δεν της επιτρέπεται να προχωρήσει σε τέτοιες συζητήσεις)…”

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128965734

    Έχει βάση πιστεύεις ή είναι υπεκφυγή?

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Σου είπα τι πιστεύω

 • http://twitter.com/durutti13 Durutti Degian (@durutti13)

  αφηστε τους τζιγκεροβγενοπουλους κ παμε γι αλλα.. δυστυχως η ευτυχως οι γιαννακοπουλοι που ειναι οι μονοι που εχουν αποδειξει οτι βαζουν το χερι στην τσεπη για τον ΠΑΟ δεν μπορουν να αναλαβουν. αρθρα του στυλ “μονο ο Βγενοπουλος προσπαθει” κλπ δεν κανουν καλο.. Φερνουν διχονοια και λυση καμια δεν δινουν. Τι αλλο να κανει το παλικαρι για να πεισθειτε οτι δεν εχει η δεν θελει πλεον να δωσει λεφτα? Και απλα συντηρει μια κατασταση για να μην ξεφτυλιστει..
  Επισης και η πλευρα Τζιγκερ που στοχευει ακριβως ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.. Προφανως να γινουμε ΟΦΗ πριν μας αφησει..
  Τζιγκερ+Μετοχοι-Αμετοχοι για πολυ κραξιμο πρεπει να φανε στο ΟΑΚΑ να μην μπορουν να πατησουν..
  Προσπαθει τωρα ο αλλος να παρει δανειο και δεν του το δινουν? Τι παπαγαλακια ειναι αυτα? Ποσα τους εχει δωσει..
  Λιγη κοινη λογικη χρειαζεται οπως στην αρχη της υποθεσης Τσακα.. Ακομα και εκτος ευρωπης να μεινουμε με ψηλα το κεφαλι, εμεις θελουμε να λεμε οτι δεν ειμαστε προβατα κανενος..

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σου απαντώ μόνο σε ότι με αφορά. Δηλαδή στο «άρθρα του στυλ…». Αν κρίνεις ότι προσπαθεί κάποιος άλλος να μου το πεις. Αλλά εφόσον ένας τύπος βγαίνει και δεσμεύεται ότι θα βάλει 1,8, μάλλον προσπαθεί. Αν δεν τα βάλει, εδώ θα είσαι για να με κρίνεις ως προς το τι θα γράψω

  • MAN2

   Φίλε το Παναθηναϊκόμετρο των Γιαννακόπουλων έσβησε…;
   Ας Βάλουν και αυτοί ότι τους αναλογεί,
   Οποιος δεν βάλει το μερίδιο του είναι για φτύσιμο… τα πράγματα είναι απλά.

  • φώτης

   Durutti Degian προτείνεις δηλαδή να του κράξουμε όλους!
   Άρα να τους διώξουμε όλους όσο πιο μακριά γίνεται απ τον Παναθηναϊκό.
   άρα να γίνουμε πιο μικροί απ τις αεΚούλες!
   Είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι “Παναθηναϊκή ιδέα” ;

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ…ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ…ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙ…ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΙΣΩΣ),ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ)ΕΤΣΙ ΩΣΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΦΥΓΕΙ…ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ 15 ΕΦΟΣΟΝ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ…ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ(ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΙ)ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 15)ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Φίλε μου Δημήτρη δεν έχει δεσμευτεί δημόσια μέσω κύκλων ο Βγενόπουλος. Σε επίσημο έγγραφο που αναγνώστηκε σε Δ.Σ. της ΠΑΕ δεσμεύτηκε. Τώρα για τα υπόλοιπα κάτσε να δούμε τι θα γίνει

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13

    ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ…ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ…ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…

 • κωστας κοσκινιωτης

  ο μηχανισμος παραπληροφορησης του ”εγγυητη” δουλευει ασταματητα να μας παρουσιασει το ασπρο μαυρο. 10 μερες μειναν μεχρι την γ.σ. του παναθηναικου.
  εκει πιστευω οτι ο ”εγγυητης” να μας δειξει τον παναθηναικο που εχει στην καρδια και οχι ραμενο στο ”σακακι”. εαν πραγματικα εχει κατι μικρο μεσα του απο αυτον τον οργανισμο που λεγετε παναθηναικος, να παρει πανω του ολη την γηπελ και να φυγει.
  πλεον ουτε τον θελουμε ουτε μας θελει.
  συνεχισε σταματη………

 • Γιωργος

  Μη κολλας πουθενα και γαζωσε τους!

 • dimitris

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗ .ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ”ΤΗΝ ΠΕΡΝΗ ΑΠΑΝΩΤΟΥ”ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙκλπ .ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΙ ΔΥΟ ΟΚ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ”ΚΑΤΩ΄΄ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ-ΑΝ ΕΦΥΓΑΝ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ Η ΘΑΨΙΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ”ΟΝΕΙΡΟ” ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δημήτρη μισό λεπτάκι. Ο Βγενόπουλος έβαλε στα λόγια 22 εκατ. ευρώ έως τώρα; Όχι. Ο Βγενόπουλος δεσμεύτηκε εγγράφως ότι εάν μπει 0,33 η τιμή θα βάλει 1,8. Αν δεν τα βάλει, εδώ θα είσαι να με διαβάσεις. Αλλά με συγχωρείς που διακρίνω διαφορά σε έναν άνθρωπο που βγαίνει με το ονοματεπώνυμό του και δεσμεύεται εγγράφως από έναν που χρησιμοποιεί κύκλους και τετράγωνα. Επίσης δεν νομίζω ότι ο Βγενόπουλος άργησε να προτείνει το 0,33. Το πρότεινε τον Σεπτέμβριο και ο Βαρδινογιάννης δεν το πέρασε. Αν το είχε, τότε σήμερα δεν θα φώναζε τον Παναθηναϊκό η UEFA για τα 2,5 εκατ. ευρώ οφειλών και η θέση του θα ήταν σαφώς πιο καλή. Λεφτά και όνειρο ζητούν όλοι. Αλλά προφανώς πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με επιχειρηματίες και μια επιχείρηση που έχει συγκεκριμένα καλά και συγκεκριμένα βάρη.

 • manolis

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΔΑ ΜΑΣ (ΠΑΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΗ Η’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ;
  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ 15 ΕΚ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΓΗΠΕΛ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΑΝΙΑ.
  ΜΕ ΤΑ 1.8 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ.
  ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Είναι υποθετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπουν 15. Αν έμπαιναν πάντως θα ήταν ψυχολογικά πολύ καλύτερα τα πράγματα ενώ και σαν μήνυμα θα πέρναγε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνος του.

 • γιαννης

  και ομως υπαρχουν ακομη ,αντιγραφη απο ενα “πρασινο” site

  Περί Αράβων και Βλάσση Τσάκα…
  Πριν κλείσω, θέλω να κάνω μια αναφορά στο θέμα του Βλάσση Τσάκα και των Αράβων πετρελαιάδων. Επειδή για κάποια από τα ρεπορτάζ μου έχω δεχτεί άπειρο πόλεμο λάσπης από διάφορους «αντιΤσακικούς», θέλω να διευκρινίσω πως αυτά που έβγαζα στο φως της δημοσιότητας τα αναπαρήγαγαν μετά από κάποιες ώρες η πλειοψηφία τον αθλητικών και πολιτικών μέσων. Γεγονός που θα πει ότι οι ειδήσεις ήταν διασταυρωμένες και επιβεβαιωμένες. Όταν «βγάζω» ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται απόλυτα η άποψη μου με αυτό, απλά γίνεται καταγραφή των γεγονότων. Οι πηγές του ρεπορτάζ δεν ήταν μόνο από την πλευρά των Αράβων και του Βλάσση Τσάκα, αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του Παναθηναϊκού.

  Όσον αφορά τον Βλάση Τσάκα, εγώ προσωπικά θα τον κρίνω στο τέλος. Δεν θα το παίξω προ Χριστού Προφήτης. Γιατί αν υπάρχει ακόμη μια πιθανότητα να γίνει το deal (πλέον έχουν στενέψει τα πράγματα), αναμένεται να γεμίσει η Ελλάδα από… Μελισσανίδηδες, από τις κολοτούμπες που θα πέσουν.

  ελα σταματη ετοιμασου για κολοτουμπα…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τέτοιους φίλε. Σόρι.

 • http://www.facebook.com/pspirou.yamaha Panos Spirou

  Σταμάτη ένα πράγμα θα σου πω, ότι ο φίλαθλος κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει από το λήθαργο, δυστυχώς ξυπνήσαμε και κάπως αργά βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και θα μιλήσω προσωπικά.Εγώ είχα γράψει ένα σχόλιο όχι στο δικό σου blog σε ένα φίλο παναθηναϊκό site, ότι εγώ με τον Τζίγγερ προσωπικά δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω, ούτε φίλος μου είναι ούτε και για καφέ πάω μαζί του, έκανε πολλά λάθη δεν χρειάζεται να τα πούμε τα έχουμε ξανά γράψει, άλλα άμα μια μέρα γύρναγε και έλεγε ζητάω συγνώμη[λέω εγώ τώρα] και έβαζε χρήμα και διάθεση να αναλάβει την ομάδα δεν θα έλεγα όχι, μην ξεχνάμε ότι είναι μια από τις ποιο ισχυρές οικογένειες στην Ελλάδα που μπορούσαν να εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό.Αυτό το σχόλιο το είχα γράψει πριν 5 με 6 μήνες, τώρα όμως κατάλαβα πολλά τη σημαίνει Βαρδινογιάννης και τη σημαίνει ελληνική δημοσιογραφία, και το χαστούκι για να ξυπνήσω μου το έδωσαν μερικοί δημοσιογράφοι όπως ο Γάρρης ο Βασιλάρας και άλλοι, το σχόλιο που είχα γράψει τότε μακάρι να μπορούσα να το διαγράψω η να έγραφα ακριβώς τα αντίθετα, ο κόσμος πλέον αρχίζει να αποβάλει τα κακός κείμενα[ που είναι από τους δημοσιογράφους και μέχρι τους φιλάθλους] και πίστεψε μαι ο κόσμος είναι η δύναμη της κάθε ομάδας….και τελειώνω με ένα ρητό, ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΊΠΤΩΤΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΆ….

 • dimitris

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΑ 22 ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ Η ΦΩΤΙΑ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΙΞΗ ΤΟ ΝΕΡΟ-ΧΡΗΜΑ -ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΗ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ -ΟΥΕΦΑ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΣΩΘΗ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ,ΑΥΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΙΣΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ .

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δημήτρη για μένα και για σένα είναι απλό. «Βάλε τα λεφτά και δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις. Κόψε το λαιμό σου.». Μόνο που πρέπει να σκεφτούμε τι ακριβώς μπορεί να εμποδίζει τον κάθε κάποιον να βάλει χρήματα.

   • MAN2

    Σταμάτη το “Πάτημα” του Γκόντζου και των λοιπών δυνάμεων είναι ότι ο Βγενόπουλος δεν έχει χρήμα και διάθεση να ασχοληθεί και υπεκφεύγει με πρόσχημα τη ΓΗΠΕΛ.
    Μπορεί να γίνει κάτι να βάλει το χρήμα έστω και με άλλους να πάρει τα ηνία από τον “Ακατονόμαστο” και την ίδια στιγμή να καταγγείλει τις υπογραφείσες συμβάσεις ως ύποπτες και αδιαφανείς;
    Διαφορετικά λύση δεν βλέπω.
    Εδώ μας λένε ότι ο Γιάννης είναι πικραμένος γιατί τον βρίζανε οι “κακοί” οπαδοί που τον είχε το πιο “καθαρό” και τίμιο μαγαζί ,χωρίς να λένε βέβαια ότι από Γωνιακό Πολυκατάστημα με μέγεθος Οικοδομικού τετραγώνου τον κατάντησε Περίπτερο την ίδια εποχή που οι επιχειρήσεις του Θησαύριζαν.
    Δηλαδή μας εκεί που μας δείρανε, μας πήρανε και το βόδι
    Λύση μην περιμένεις απ τον Εχθρό της ομάδας.

 • τάσος

  Σταμάτη καλησπέρα.
  Πιστεύω πως το τρεμουλο στο οποίο αναφέρεσαι έχει γίνει αντιληπτό εδω και αρκετες μέρες και το έχεις καταλάβει πολυ νωρίτερα από σήμερα. Εγώ επιπλέον διακρινω και μια μικρη οπισθοχώρηση ή τουλαχιστον μια προσπαθεια να πεισουμε οτι κανουμε πισω με σκοπό είτε να αιφνιδιάσουμε με την τελευταια πραξη της τσακιάδας , είτε να βρεθει μια πιο συμφέρουσα λυση με την γηπελ.
  Θεωρώ οτι ο παναθηναικος εχει ενα μεγαλο συμμαχο σ`αυτη την ιστορία. Το γεγονός οτι ο εγγυητής πανω και από τον εγωισμό του βαζει το χρήμα. Τρέμει στην ιδέα οτι πρέπει να βαλει λεφτά και για να το αποφύγει ίσως και να πετάξει λευκή πετσέτα.
  Ερώτηση: δίνεις πιθανοτητες στην αυξηση , λόγω και της τραγικής οικονομικής κατάστασης της ομάδας , να συνεισφέρουν και τα αδέρφια?

  και κάτι άσχετο με το άρθρο και να με συγχωρείς γι`αυτό, αλλα με τρώει καιρό και θέλω να σε ρωτήσω. Πιστεύεις οτι στην περίφημη συνάντηση που άλλαξε τα παντα στην πολυμετοχικότητα και στις συμμαχιες, ειπωθηκε η λέξη ”ξάνθη”??

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Καμία απολύτως πιθανότητα Τάσο δεν δίνω. Όχι δεν νομίζω να ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση

 • giannis

  Σου είχα γράψει σε άλλο σχόλιό μου Σταμάτη, για το media watch ή αυλικούς ή “κύκλους”.
  Στο παλάτι,το οποίο ζεί ο μικρός Γιαννάκης και γύρω – γύρω όλοι οι γελωτοποιοί μαζενένοι.

  Το κακό για αυτούς είναι ότι όταν ο μικρός Γιαννάκης παρατήσει το παλάτι και φύγει να πάει
  στο μεγάλο παλάτι του Βασιλιά μπαμπά του, αυτοί θα μείνουν πίσω μόνοι. Αλλά λίγο πρίν
  από εκείνη την άγια μέρα, που ο μικρός Γιαννάκης θα τη κάνει,οι γελωτοποιοί θα παίξουν
  τα ρέστα τους,την τελευταία μάχη….Έχουν και εγωισμό(χαχαχαχα) πανάθεμα τους.
  Έχουν απλώσει τα δίχτυα τους κατά μήκος και πλάτος του παλατιού και τρέμουν το αύριο.Το
  ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω και αυτό το ξέρουν πολύ καλά.

  OFFTHErecord τους πονέσατε πολύ….κι εσύ και οι άλλοι

 • Baggelis

  Για την ιστορία ο Βγενόπουλος έχει δεσμευτεί και άλλες φορές οτι θα συνδράμει οικονομικά στην ομάδα..Και αυτές οι φορές είναι πάνω από μια.

  Θυμίζω τη συμφωνία που υπήρχε και μνημόνιο για την ΑΜΚ του προπερασμένου Σεπτέμβρη.( μη μου γράψει κάποιος τις δικαιολογίες πάλι είναι γνωστά πράμματα αυτά.).

  Κατά τη γνώμη μου πάντως αυτή τη φορά δε τον παίρνει ..να ξανακάνει ανακολουθία..Οπότε θα βάλει τα 1.8 .Και εκεί θα πάμε για νέες στρατηγικές και τερτίπια που βέβαια θα συνεχίζουνε να ζημιώνουνε τον Παναθηναικό..Επιπρόσθετα θα υπάρχει κλίμα διχόνοιας στην ομάδα και οι αυλικοί των μεν θα μαλώνουνε με τους αυλικούς των δε..

  Με αυτά τα 1.8 που πιστεύω πως τελικά θα μπούνε..πέρα από τον πολλαπλασιαμό του μετοχικού ποσοστό του..που μπορεί να φθάσει και μέχρι το 30% θα ασκεί και μεγαλύτερη πίεση στον Τζίγγερ..Θα φτάσουμε Ιούνιο που θα πρέπει να μπούνε και άλλα 5,5 εκ !! Εκεί θα ξαναφέρουμε πάλι στο προσκήνιο την ΓΗΠΕΛ..ο Τζίγγερ θα λέει τα δικά του..Και μέχρι τότε τι θα έχει συμβεί??

  Ο Βγενόπουλος θα έχει ΣΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τον Παναθηναικό αλλά ουσιαστικά..ΟΧΙ..

  Και ερχόμαστε στο ΚΛΕΙΔΙ. Αν τελικά πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και τα 20 εκ ευρώ τότε ο Βγενόπουλος θα έχει προίκα να κάνει σχεδιασμό όπως θέλει..( εκεί θα ξαναξεχαστούνε οι οικονομικές υποχρεώσεις…και μετά έχει ο Θεός..)..

  Μακάρι βέβαια να βρεθεί ένας πραγματικός ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ..αλλά οι ελπίδες γι αυτό είναι απειροελάχιστες στην οικονομική κρίση που βιώνουμε.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Για την ιστορία στη συμφωνία με το μνημόνιο ο Βαρδινογιάννης θα έβαζε όλο του το ποσοστό στην ΑΜΚ δηλαδή 9,1 όχι τα 4,1 που έβαλε και τα υπόλοιπα σε χορηγία μετά από ένα τετράμηνο εισπρακτέα. Να τα θυμάσαι όλα. Σε εκείνο το μνημόνιο η ΑΜΚ καλύφθηκε σωστά από τους Βγενόπουλο – Πατέρα. Τα υπόλοιπα Βαγγέλη είναι ιστορίες για αγρίους. Λες ότι θα βάλει 1,8 και του τη λες γιατί δεν σώζει τον Παναθηναϊκό ενώ ξέρεις ότι ο Τζίγκερ βολεύτηκε πίσω από μια ιστορία που λέγεται «παρκάρω τις μετοχές μου και λέω ότι δέχομαι τη ΓΗΠΕΛ». Ο Τζίγκερ που πονάει τον Παναθηναϊκό τι ακριβώς έκανε για να μην φτάσει έως εδώ ο Παναθηναϊκός; Βοήθησε μέσω του δανείου της Πειραιώς μάλλον.

   • Baggelis

    Έγραψα εγώ ποτέ κάπου οτι ο Τζίγγερ πονάει τον Παναθηναικό ; Σαφέστατα και δε τον πονάει αν τον πονούσε δεν θα είχε αυτή την στάση από την αρχή που ανέλαβε (αν και ουσιαστικά πάντα δια αντιπροσώπων ποτέ δεν είχε το θάρρος να αναλάβει ο ίδιος).
    Οπότε αυτή την υπόθεση από και ως που την κάνεις ??Έτσι απλά για να πας κόντρα για την κόντρα ? Για να με βάλεις στο τρύπακι Βγενόπουλος VS Tζίγγερ ? Δε θα πάρω και οι δύο για διαφορετικούς λόγους αποδείχτηκαν λίγοι και ανίκανοι .

    Δηλαδή η όλη ιστορία χάλασε γιατι τα 4 εκ θα έμπαιναν μέσω χορηγίας..?Με συγχωρείς πολύ αλλά δε το πιστεύω ούτε στο τόσο.

    Ιστορίες για αγρίους θα το δούμε αν θα είναι . Εξάλλου δύο χρόνια τώρα μας κοροιδεύουνε ή μήπως όχι ?

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Δεν είπα Βαγγέλη μου ότι το έγραψες εσύ. Γενικά το γράφω ως τοποθέτηση. Ποια κόντρα; Έχουμε να χωρίσουμε κάτι; Σε ποιο τρυπάκι φίλε; Λάθος πόρτα χτύπησες. Εδώ δεν υπάρχουν τρυπάκια. Δεν έγραψα εγώ ότι χάλασε η ιστορία -μόνο- γι’ αυτό. Μου είπες για το μνημόνιο και σου θύμισα όλο το μνημόνιο. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

   • Baggelis

    Μας κοροιδεύουνε ο Βγενόπουλος και ο Τζίγγερ.

    Ο Τζίγγερ ο οποίος έλεγε αρχικά οτι θα λειτουργεί ως 30 % μετά οτι θα λειτουργεί ως το 30 % των όσων χρημάτων θα βάζουνε οι άλλοι μετά οτι πουλάει για 60 εκ το ποσοστό του μετά οτι χαρίζει μετά που άφησε να τρέχει η ιστορία των ψευτο-Αράβων τόσο καιρό, ανενεργές μετοχές και κτλ..Όλα αυτά με ένα σκοπό να μη βάλει χρήματα στην ομάδα και ουσιαστικά να παραμένει με το 54.7.

    Απο την άλλη ο Βγενόπουλος που έχει υποσχεθεί εκατομμύρια κατά καιρούς , μεγάλες μεταγραφές οτι θα υποστηρίξει τον Βοτανικό και θα τον χρηματοδοτήσει με 20 εκατομμύρια και ύστερα να λέει οτι τέλος ο Βοτανικός ..Επιπλέον αρχικά να θέλει την ΠΑΕ στη καθαρή της θέση να την αγοράσει..Μετά να συμφωνεί με το Τζίγγερ με το μνημόνιο του περασμένου Σεπτέμβρη οτι θα πάρει την ομάδα μέσω ΑΜΚ..Εντωμεταξύ στα διάλλειμματα όλου αυτού είχε και κάποιες ανακοινώσεις οτι αποχωρεί και δεν ξανασχολείται..Μετά ήθελε να πέσει η μετοχή της ομάδας που φαίνεται να πέφτει και τη ΓΗΠΕΛ..Και σε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει βάλει ούτε αυτός χρήματα.

    Ουσιαστικά ένας υποκειμενικός παρατηρητής-αναλυτής μπορεί να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω . Το θέμα είναι όλα αυτά βοήθησαν τον Παναθηναικό ? Οχι γιατι τελικά και φεύγουνε οι παίκτες ,και γήπεδο δεν έγινε και υπάρχει διχόνοια και μιζέρια, ο Ερασιτέχνης πεθαίνει η ομάδα κινδυνεύει να μη παίξει στις Ευρωπαικές διοργανώσεις οι παίχτες είναι απλήρωτοι και το μέλλον είναι αβέβαιο..Έχουνε όλα αυτά καμία σχέση με αυτά που περιμέναουμε ως οπαδοί από τον μεγαλομέτοχο και τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της ομάδας..

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Όπως φαντάζομαι θα διάβασες στο πρόσφατο άρθρο περί πολυμετοχικότητας που μας τελείωσε, η ιστορία τσάκισε όταν ο Βαρδινογιάννης οδήγησε στην έξοδο τον Πατέρα αμέσως μετά το νταμπλ. Το θεωρώ ότι πιο παράλογο έχει συμβεί ποτέ σε ομάδα. Αν τότε δεν είχε συμβεί αυτό και η αμκ των 15 εκατ. που είχε προκηρυχθεί θα προχωρούσε και δεν έφτανε ο Παναθηναϊκός εδώ που είναι σήμερα. Διότι αμέσως μετά σχεδόν όλοι οι μέτοχοι έκαναν στην μπάντα για να εφαρμοστεί το πλάνο Τζίγκερ με το οποίο διαφωνούσαν. Τη συνέχεια την ξέρεις. Ήρθε ο Σεπτέμβριος, άλλα συμφωνήθηκαν και άλλα έγιναν, έφυγαν οι Βγενοπατέρες κτλ. Φέτος μόλις καλώς ή κακώς εμφανίστηκε το θέμα της ΓΗΠΕΛ, εμφανίστηκαν και οι Άραβες. Πέντε μήνες παραμύθι, χρόνος υπερπολύτιμος που χάθηκε απλά και μόνο για να χαθεί.

 • Rodrigo S.

  Stamati na rotiso kati…To blog apeftinete se olous tous panathinaikous i mono stous vgenopoulikous ? Rotao giati exo tin entiposei oti diaforetiki apopsei den einai kalodexoumenei …Eimai lathos?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Το Blog απευθύνεται σε αναγνώστες. Ούτε Παναθηναϊκούς μόνο, ούτε Βαρδινογιαννικούς μόνο, ούτε Βγενοπουλικούς, Πατερικούς, Γιαννακοπουλικούς ή ότι άλλο θες. Θα είχα μια κρυφή επιθυμία δε να απευθύνεται κυρίως σε νοήμονες. Δεν θυμάμαι να σε έβρισα, να σε πρόσβαλα, να μην σου απάντησα. Απαντώ σε όσους με ρωτούν κάτι, ακόμα και όσοι με προσβάλουν.

   • Rodrigo S.

    OK . Prosopika den exo parapono apo sena kai vasika den anaferome se sena prosopika ala exo mia geniki entiposei..Prepei oloi na eimaste mono me tin omada.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Προφανώς. Νομίζω ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

   • Rodrigo S.

    Kati pou ksexasa..Den einai sosto afto pou kanoun arthrografei se Gazzetta kai Leoforos na se antigrafoun sinexia ..Afto einai antideologiko kai antisinadelfiko kata ti gnomi mou!

   • ΝΟ MORE PAPATZA!

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΦΤΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΗΞΕΙΣ……ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ

 • Ραλλού

  Κάνω μια πρόβλεψη: στις 9 Μαρτίου “ο νομικός του Τζίγκερ θα χάσει τον δρόμο για την ΠΑΕ”. Θα προκηρύξουν νέα Γ.Σ λίγο πριν τα τέλη Μαρτίου, όταν βεβαίως και να περάσει η νέα τιμή της μετοχής, η ΠΑΕ εν όψει UEFA δεν θα προλάβει να κάνει και πολλά, οι παίκτες θα είναι ακόμα απλήρωτοι, ο κόσμος στα κάγκελα και το σχέδιο ΟΦΗ/ΑΕΚ – ΠΑΟ στην καταστροφή θα έχει ολοκληρωθεί.
  Εύχομαι μόνο να μην έχω το κληρονομικό χάρισμα…

 • vic

  σταματη, πως σου φαινεται η “τοποθετηση” που μολις αναπαρηγαγε το pamesports?…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δημοσιογραφία

  • Δημήτρης

   Το άρθρο που έχει πηγή το σάιτ του… γνωστού Χατζηνικολάου λες;

 • moSSa

  @ Rodrigo S.

  Το μπλογκ αυτο το διαβαζουν ως επι το πλειστον ανθρωποι που δεν εχουν φαει την παπατζα των μμε. Αν παρατηρεις, στο 90% των διαδικτυακων μμε, ο Πατερας, ο Βγενοπουλος και οι υπολοιποι μετοχοι ειναι τα μαυρα προβατα, ενω στην οικογενεια Βαρδινακη γινονται Αγιογραφιες.
  Εδω οπως καταλαβες διαβαζεις τη διαφορετικη αποψη. Στο χερι σου ειναι να συγκρινεις και να κρινεις.
  Και κατι αλλο: Τις ταμπελες “Βγενοπουλικοι”, “Πατερικοι” κλπ, τις εβγαλαν αλλοι. Αυτοι (“οι αλλοι”) ελεγαν παλαιοτερα οτι καποιοι ειναι τσατσοι των κοντων. Μετα ελεγαν οτι ειναι τσατσοι του…Μπομπολα. Μετα οι ιδιοι αυτοι τσατσοι αυτοι εγιναν “τα ορφανα” του Βγενοπουλου. Οπως βλεπεις, εχεις φαει την παπατζα με τις ταμπελες. Στο επισημαινω επειδη -οπως εγραψες- ειμαστε μονο με την ομαδα.
  Εδω δεν υπαρχουν ταμπελες. Αν δεν εισαι προκατηλημμενος, να εισαι σιγουρος οτι θα δεις το φως το αληθινον και θα λαβεις Πνευμα Επουρανιον.

 • htc

  Σταμάτη καλησπέρα!
  Σε ρωτάω ευθέως, γιατί γίνεται αυτή η αήθης επίθεση στον Πρόεδρο του ντάμπλ 2009-2010;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Το ψάχνω τέσσερις μέρες

  • Δημήτρης

   Αν μου επιτρέπεις Σταμάτη, μήπως βοηθήσω και την αναζήτηση..

   .Ο Βασιλαράς αναφέρεται σχετικά εδώ:
   http://trify-laras.blogspot.com/2012/02/blog-post_28.html

   Εγώ από αυτά που λέει (και χωρίς να ψάξω την ταυτότητα του Έθνους κλπ. γιατί βαριέμαι) καταλαβαίνω ότι μπορεί να αναφέρεται σε γνωστό… ρεμπέτη με μικρό όνομα Βαγγέλης.

   Βέβαια το άρθρο εκεί το έχει γράψει ο γνωστός… Σαρέσκος. Οπότε μπλέκει το πράγμα.

 • diamantis

  ΛΟΙΠΟΝ φιλοι μου με δηθεν φιλτραρισμενες πληροφοριες ,αντι βγενο πατερες, φερεφωνα της
  οικογενειας για να μιλατε για την ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να πατε να μαθετε πως η οικογενεια πηρε
  την ομαδα απο τους γιαννακοπουλαιους και τοτε θα καταλαβετε ποιοι ειναι.
  ΠΡΟΒΟΛΕΑ θελετε για να δειτε οτι η λυση τωρα ειναι ο βγενο?

  ΥΓ.
  Η ΓΗΠΕΛ εχει δεσει τη ΠΑΕ τοσο καλα που μονο ενας ηλιθιος θα εβαζε χρηματα.

 • nikos-nikaia

  Γεια σου Σταμ και καλη Σαρακοστη.Θελω να μου λυσεις μια απορια.Ο Βγενο εχει ζητησει να αναλαβει ο τζιγγερ ολες τις υποχρεωσεις της ΓΗΠΕΛ,ωραια?Ο τζιγγερ απο την αλλη εχει λεει δεσμευτει οτι θα το κανει,οκ?Τον βγενο ομως δεν τον καλυπτει αυτη η απαντηση,ο τζιγγερ λεει οτι θα πρεπε να τον καλυπτει και καπου εκει ψιλοχανεται η μπαλα..Δεν πιστευεις οτι θα ηταν πολυ ευκολο μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας να πηγαινε η πλευρα βγενο στην πλευρα τζιγγερ και να παρουσιαζε ενα χαρτι που να ελεγε τι ακριβως θελει για να προχωρησει και αν ο τζιγγερ αρνιοτανε,να το εβγαζε στην δημοσιοτητα για να μαθει επιτελους ολος ο κοσμος επισημα τι παιχνιδι παιζεται?Το οτι δεν το τελειωνει,ενω εκτιμω οτι με αυτον τον τροπο μπορει,δημιουργει ευλογες αποριες..

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Γειά σου Νίκο καλή Σαρακοστή. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά νομίζω ότι όταν φτάνουμε σε σημείο ανακοινώσεων, συν. Τύπου και επιστολών σημαίνει ότι έχουν φτάσει σε αδιέξοδο οι μεταξύ τους επαφές (είτε απευθείας είτε μέσω ενδιάμεσων) που πάντα έκαναν όσο τσακωμένοι και να ήταν. Οπότε δεν ξέρω εάν έχει γίνει αυτό που ορθά διατυπώνεις ως ερώτημα

  • Element

   Ο Τζίγκερ έχει “δεσμευτεί” ότι αναλαμβάνει την ΓΗΠΕΛ με μια περίεργη δήλωση του τύπου “αναλαμβάνω όλες τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ έναντι ενός ευρώ” – χωρίς να κάνει λόγο για αυτές της ΠΑΕ που εικάζεται ότι είναι δεμένη από τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ ως εγγυήτρια (οι οποίες συμβάσεις δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οπότε δεν ξέρουμε. Πάντως στην δήλωση του Τζίγκερ – εσκεμμένα πιστεύω εγώ – δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η λέξη ΠΑΕ, οπότε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του).

   Γι’αυτό δεν καλύπτεται ο Βγενόπουλος, και γι’αυτό δεν μπορούν να τα βρουν σ’αυτό το θέμα, αν έχω καταλάβει καλά.

   • Δημήτρης

    Φυσικά και έχεις καταλάβει καλά.

    Η γνωστή τακτική με το θόλωμα των νερών.

 • prasinoskoyfis

  ΣΤΑΜΑΤΗ είναι πράγματι καταπληκτική η δουλειά σου από εδώ και μόνον ΜΟΥΜΙΟΚΕΦΑΛΟΙ δεν μπορούν να καταλάβουν…. μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.!!

  Θα μου επιτρέψεις να σου γνωστοποιήσω μια συνέντευξη της Λομβάρδου στο sentra στον Βέργη και Ασημακόπουλο πρίν ελάχιστες μέρες.!!

  Μεταξύ άλλων είπε.: ΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο Κος Βαρδινογιάννης ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ για τις Νομικές και Οικονομικές συνέπειες της σύμβασης στον Βοτανικό και ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ”.!!! Ο Κος Βγενόπουλος σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού καταβάλει άμεσα ενα μεγάλο ποσό σε € θα καταβάλει και τα υπόλοιπα μέχρι τα 15 εκ. € .!!

  Λοιπον Κε Εγγυητή παρκαρισμένε και τρισκατάρατε…… θα δεσμευτείς με ιδιωτικό συμφωνητικό???
  Όλα τα άλλα …είναι για τον ΛΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.!!!

 • antonis13

  Γράφεις :
  Ή ο Τζίγκερ παίρνει τις συμβάσεις του γηπέδου αγκαλιά και μπαίνουν 15 εκατ. ευρώ από τον Βγενόπουλο και τους συμπαίκτες του ή πάει σε αύξηση με τιμή 0,33 και μπαίνουν τα 1,8 εκατ. ευρώ του Βγενόπουλου.
  Λες οτι ο Βγενόπουλος θα βάλει 15 μύρια αν τακτοποιηθεί το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Δεν είναι τόσο απλό οπως το παρουσιάζεις.Δεν νομίζω οτι μπορεί να το κάνει αυτό γιατί αν ήθελε θα έβρισκε τρόπο. Ο Βγενόπουλος θέλει αλλά δε μπορεί μόνος του και ούτε βρισκει εύκολα συμπαίκτες πια. Βέβαια η ομάδα αν πάρει το πρωτάθλημα δεν θα απαιτούνται τόσα πολλά χρήματα για την ερχόμενη σεζόν, οπότε ο Βγενόπουλος με τον Πολέμη και καποιους άλλους μπορούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο Τζίγγερ πρέπει να φύγει αλλά και ο Βγενόπουλος έχει κάνει τεράστια λάθη. Δεν χρειάζεται να λέμε οτι για όλα φταίει ο Τζιγγερ. Αμα ο Βγενόπουλος είχε τα χρηματα θα την έπαιρνε την ΠΑΕ, απλα δεν τα εχει. Κσι έχει κάνει και αυτός πολλές κωλοτουμπες.
  ΥΓ. παρόλα αυτά νομιζω οτι ακόμα αποτελει την ενδεδειγμένη λυση για την ΠΑΕ γιατι για το ελληνικο πρωταθλημα δεν τον πιανεις κοροιδο. Και ο νοων νοειτω.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Μα το έχει πει μόνος του ότι δεν θα τα βάλει μόνο αυτός. Τι διαφορετικό λέμε;

   • antonis13

    το διαφορετικο ειναι οτι δεν ειναι τοσο απλο οσο το γραφεις. Γιατι στην παρουσα φαση προφανως δυσκολευεται να βρει συμπαικτες. Και η ΓΗΠΕΛ ειναι καλο προσχημα. Αλλα και γιατι να βαλει 15 (που δε θα βαλει) απο τη στιγμη που αμα τα καταφερει και η ομαδα παρει την αδειοδοτηση της ΟΥΕΦΑ θα ανεβει στην εκτιμηση του κοσμου που αυτο επιθυμει στην παρουσα φαση. Εμενα αλλο με ενδιαφερει ομως. Την ομαδα που θελει να παρει την προστατευει ή οχι ? Καιγεται για το πρωταθλημα οσο και ο αντιπαλος ή οχι? Και κατι αλλο. Ο Μαρινκης θελει σιγουρα, μπορει ακομα πιο σιγουρα. Τον αφηνουν ομως ή τον κρατανε ??

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Πρόσεξέ με Αντώνη: ο Βγενόπουλος λέει ότι θα τα βάλει με συμπαίκτες. Εσύ μου λες ότι δεν μπορεί να τα βρει. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται παρά μόνο εάν ή δούμε τους λογαριασμούς του ή τα βρουν με τον Βαρδινογιάννη και έρθει η ώρα να βάλει τα 15. Ποιος να κρατάει τον Μαρινάκη;

 • Konstantinos

  Καλησπέρα Σταμάτη.Τον τελευταίο καιρό ακούω για επιστροφή Πατέρα.Βασικά ότι τον ψήνουν κάποιοι μέτοχοι ή όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα.Μέχρι στιγμής λένε ότι είναι αρνητικός.Αλλά τις τελευταίες μέρες γίνονται ολοένα και ποιο (επιθετικές) αναφορές στο όνομα του απο σαιτ και μπλογκ συμφερόντων Μαρινακή-Βαρδηνογιάννη(πως έτυχε να συνδέονται άραγε?).Περιμένω τοποθέτησή σου.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Εγώ πάλι δεν βλέπω ούτε επιστροφή Πατέρα ούτε πώς συνδέεις Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη.

 • Konstantinos

  Ούτε εγώ βλέπω επιστροφή Πατέρα απλώς αναφέρω ότι ακούγεται όπως κάνεις και εσύ.Όσο για τη σύνδεση Μαρινάκη-Βαρδινόγιαννη σου συνηστώ να ρίξεις μια ματιά στο Enikos.gr και στο fimotro.blogspot.com.Κοίτα ποιοί τα έχουν και τι σχέση έχουν με αυτούς που ανέφερα προηγουμένος και κάνε την σύνδεση.

  • Konstantinos

   Επίσης σε παρακαλώ εξήγησέ μου γιατί γίνεται αυτή η επίθεση τις τελευαίες μέρες στον Πατέρα.

   • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

    Δεν ξέρω Κωνσταντίνε. Το ψάχνω

  • Δημήτρης

   Αυτό για Μαρινάκη μόλις το έγραψα κι εγώ πιο πάνω.

   Μπορείς, για να μην ψάχνω, να μου πεις ποιος έχει το fimotro;

   • giannis

    Αυτός που παρουσίαζε το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων στο extra πριν τον Παυλόπουλο.

   • Δημήτρης

    Τον Παπαγιάννη θα λες.Οκ thanks.

 • Μαρίνος Χρίστου

  Σταματη καλησπερα.

  Ανακαληψα το blog αυτο λιγο πριν την Πρωτοχρονια και εφαγα μερες ολοκληρες να διαβασω ΟΛΑ τα αρθρα σου με την σειρα και ολα τα σχολια των αναγνωστων σου. Σου γραφω πρωτη φορα και απολογουμαι αν σου βγαλω και κανενα ματι με καποιο ορθογραφικο αλλα λογο επαγγελματος το΄χω γυρισει στο αγγλοφονο εδω και 20 χρονια (ναι, σου ριχνω μια 5ετια, δυστυχια μου, πως περασαν τα χρονια!!!). Συμφωνουμε σε μεγαλο βαθμο στα οσα γραφεις για το ποδοσφαιρο γενικα και τον ΠΑΟ ειδικοτερα αλλα εχω και μερικες αποριες αν μπορουσες να μου (μας) τις λυσεις…

  Με τα οσα εχω ακουσει και διαβασει εχω φτασει σε καποια συμπερασματα, σαν…

  1. Ο Βγενοπουλος (και αλλοι) θελει να αγορασει μετοχες αλλα η οικογενεια Βαρδινογιαννη δεν θελει να ειναι ο Βγενο που θα παρει τις μετοχες/την ομαδα.

  2. Αραβες ΔΕΝ υπηρξαν ΠΟΤΕ!

  3. Ο ΙΒΒ κωλυσιεργει και περιμενει κατι. Το Financial Fair Play μηπως;

  4. Ο ΙΒΒ εχει σε μεγαλυτερη προτερεοτητα τις Μπιζνες της οικογενειας εις βαρος (και οχι αντι) του ΠΑΟ.

  Εχω την εντυπωση οτι συμφωνεις με τα πιο πανω (διορθωσε με αν κανω λαθος) αλλα εχω και καποιες αποριες αν μπωρεις να μου τις λθσεις, οπως…

  1. Γιατι τοση “αντιπαθεια” απο ΙΒΒ προς Βγενο; Ειναι αμοιβαια τα αισθηματα;

  2. Θελει η Οικογενεια Β. να φυγει ή ειναι μονο στα λογια;

  3. Αν θελει να φυγει γιατι δεν φευγει; Τι πιο ευκολο; “Γεια σας, παρτε τα, φευγω”. Ειμαι αφελεις; Τι παιγνιδια παιζονται;

  4. Ποσο χεσμ-να ειναι τα πραγματα στην ΓΗΠΕΛ; Υπαρκει πιθανοτητα να ξετυλιχτει(;) αυτο το κουβαρι ή “Οτι δεν λυνεται, κοβεται”; Αν κοβεται μονο, πως “κοβεται” ΧΩΡΙΣ Jigger;

  5. Ενα 40αρι γηπεδο ειναι ικανοποιητικο για τον ΠΑΟ ή μηπως δεν τον καλυπτει δεδωμενου τις 30 χιλιαδες διαρκιας που εχει πιασει και το 60αρια των Ευρωπαικων αγωνων;

  6. Η ΠΑΕ εχει εσωδα απο την εμπορικη εκμεταλευση της ομαδας, του σηματως, την μπουτικ, τα εισιτηρια (περιπτωση Ticket Club), κτλ.;

  7. Υπηρξε μελετη για το project του Βοτανικου και της Διπλης Αναπλασης που ανεφερε “εσωδα 38 εκ. ετησιως”,(καποιος το ανεφερε προσφατα και στο blog σου) και το θυμαμαι και απο παλια. Αυτα τα εσωδα απο που προερχονται; Ειναι ΟΛΑ της ΠΑΕ ή βαζουν χερι και αλλοι στο μελι; Στο ποσο συνπεριλαμβανωνται και τα εσωδα του (πεθαμενου, πια) εμπορικου κεντρου του Βοβου ή οχι; Αν ναι, δεν θα περισσευαν και πολλα για την ΠΑΕ, ετσι;

  8. Το 10% του Ερασιτεχνη απο τα εισοδηματα της ΠΑΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ στον Ερασιτεχνη ή γινονται ακομα τρελα/χαζα/υποπτα μαγειρεματα;

  9. Γιατι δεν κινειται ΝΟΜΙΚΑ εναντιον το Τσακα καποιος μετοχος για “δυσφημηση της εταιριας”; Ποσες αληθειες θα εβγαζε νια τετοια κινηση; Γιατι δεν εχει φαει ακομα το “Ξυλο της ζωης του” ο Τσακας απο τους οπαδους;

  10. Τελικα ποιος ειναι ο “γιος παραγοντα” που εβγαλε τα 13 εκ. στην Μαλαισια; Γιατι δεν το κυνηγαει το θεμα καποιος μετοχος; Εχουν πολλοι (ολοι;) λερομενη την φωλια τους; Μηπως ξερουν και θα υπαρξει και η αναλογη διαρροη σε χρονο που θα συμφερει; Για πες μας ποιος ειναι…..τα αρχικα του……; Καλα, δεν πειραζει, θα περιμενουμε (αξιζε μια προσπαθεια, ετσι;).

  Γραφω εδω και μια ωρα και παραπονιουνται και τα 3 δακτυλα μου, γι’αυτο θα σταματησω ελπιζωντας σε καποιες απαντησεις/διευκρινησεις.

  Συνεχισε την ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ δουλεια που κανεις.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Λοιπόν Μαρίνο, αρχικά να ΄σαι καλά. Πάμε σε απαντήσεις. 1) Γιατί ο ένας είχε κάτι και έχασε ένα μέρος του εξαιτίας του άλλου. Στην πορεία άρχισαν να τσακώνονται σαν τα κοκκόρια για τα πάντα. Και ναι, είναι αμοιβαία τα αρνητικά αισθήματα. 2) Μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. 3) Στο μυαλό κάποιων αυτό έχει πει ο Βαρδινογιάννης και το ντριμπλάρει ο Βγενόπουλος. 4) Νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο μπλεγμένα που μόνο εάν καθίσουν σε ένα τραπέζι οι δυο τους μπορούν να τα λύσουν ως προς τη ΓΗΠΕΛ. 5) Είναι αρκετό γιατί δεν νομίζω ότι 30.000 διαρκείας σε τέτοια εποχή είναι εύκολα πια. 6) Δεν σε καταλαβαίνω. Φυσικά και έχει έσοδα. Κάποια βέβαια τα μοιράζεται με τον Ερασιτέχνη. 7) Ναι υπάρχει μελέτη που παρουσίασε ο Βαγγέλης Σαμαράς και αφορά αγγλική εταιρία. Νομίζω ότι τα έσοδα είναι με ποσοστά. 8) Σήμερα ο Ερασιτέχνης κατηγόρησε την ΠΑΕ ότι δεν αποδίδει τα οφειλόμενα. 9) Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν κινείται νομικά ούτε εάν ευσταθεί μια τέτοια κατηγορία. Ξύλο δεν πρέπει να φάει κανείς από κανέναν. 10) Δεν λέω τίποτα εγώ. Όσοι έχουν στοιχεία ας πάνε να το ψάξουν.

   • Μαρίνος Χρίστου

    Σ’ευχαριστω για την αμεση απαντηση,

    Στο 6 εννοω, μηπως εχουν δωθει τα δικαιωματα σε εταιριες (φτηνα/δωρεαν) και χανει η ΠΑΕ το πραγματικο εισοδημα; Εχουνε ακουστει πολλα απο πολλους για τετοιες πρακτικες. Οσο για τον Τσακα, προς Θεου, ΔΕΝ λεω οτι πρεπει να φαει ξυλο, μια ειλικρινεις απορια ηταν δεδομενου της αννομιας που επικρατει.

 • Μαρίνος Χρίστου

  Ακομα μια απορια, Σταματη, κατι σαν υστερογραφο…..

  Αφου οι μετοχες της οικογενιας ειναι “παρκαρισμενες” και ” ανενεργεις” (βοηθειααααααα, θα τρελαθουμε), με την ιδια χαζη λογικη το υπολοιπο 45.3% αποτελει πλεων το 100% των μετοχων, αρα παιρνουν οποια αποφαση θελουν ΧΩΡΙΣ εκπροσωπο της οικογενιας. Τι λες, εχω επιρεαστει απο τις βλακειες που ακουω;

  Υπαρχει καμια (νομικη) απαιτηση για αρθρα που γραφωνται σε ιστοσελιδες να ειναι ενυπογραφες ή οποιος θελει γραφει οτι μπουρδα / προκληση / υβρεις θελει και “ολα καλα και αγια”;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν υφίσταται ο όρος παρκαρισμένες μετοχές ούτε λειτουργώ ως 30%. Αυτά είναι για παιδάκια. Οι μετοχές παραμένουν εξ ου π.χ. και η αναγκαία εκπροσώπηση του Βαρδινογιάννη στην επικείμενη Γ.Σ. προκειμένου να περάσει το 0,33 ως τιμή μετοχής. Όποιος θέλει γράφει ό,τι μπούρδα θέλει.

 • PaoStelios

  Ολα αυτα αγαπητοι φιλοι, κι αυτα που γραφει ο Σταματης κι αυτα που γραφει ο Βασιλαρας, ο Σπανουδακης, ο Αθανασιου, ο Σερετης, ο Νικολογιαννης για να πουμε μονο μερικους απο τους δημοσιογραφους που τολμανε να γραψουν καποιες αληθειες αλλα και αυτα που γραφουν στα blogs και στα sites οι απλοι φιλαθλοι του ΠΑΟ που ειναι σκεπτομενοι και δεν τρωνε κουτοχορτο, ολα αυτα καλα ειναι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! Δυστυχως μεγαλοεπιχειρηματιες οπως η οικογενεια Βαρδινογιαννη, αλλα και οι καθε Βγενοπουλοι, Γιαννακοπουλοι, Πατερες, Πολεμηδες και αλλοι παρομοιοι που ουσιαστικα ειναι καθεστωτα με τεραστια οικονομικη, κοινωνικη και πολιτικη δυναμη, δεν καταλαβαινουν οτι και να γραψουμε η πουμε ολοι εμεις ο απλος λαουτζικος και μας εχουν γραμμενους κανονικα. Εδω με τοση μεγαλη αντιδραση απο εφημεριδες, sites, blogs, δημοσιογραφους καθε μορφης, προσωπικοτητες της Ελληνικης κοινωνιας και βεβαια απο την συντριπτικη πληοψηφια του Ελληνικου λαου, και μια ομαδα πολιτικων τους εγραψε ολους κανονικα και ξεπουλησε την Ελλαδα, και περιμενουμε εμεις πχ τον Βαρδινογιαννη που ζει μεσα στην γυαλα του και στον δικο του κοσμο να αντιληφθει τον πονο και την αγωνια καποιων εκατομμυριων Παναθηναικων γαι την αγαπημενη τους ομαδα. Ειχανε μια σκασιλα! Ειδικα ο Τζιγγερ ο οποιος ΟΥΔΕΠΟΤΕ αισθανθηκε οπαδος αυτης της ομαδας και απλα εκανε το χατηρι του πατερα του να αναλαβει τον Παναθηναικο απλα για να περναει την ελευθερη ωρα του.

  Ενας μονο τροπος υπαρχει για να κανεις αυτους τους ανθρωπους που σε βλεπουνε σαν μυγα να σε προσεξουνε και να σε φοβηθουνε. Να τους πειραξεις στα λεφτα! Να τους δημιουργησεις οικονομικο προβλημα. Μονο στα λεφτα υπολογιζουνε. Μονο αν τους χτυπησεις εκει που πονανε, στο οικονομικο, τοτε μονο θα σου δωσουν σημασια και θα σε υπολογισουν. Δεκα συλαλλητηρια να κανει ο κοσμος και να κατεβουνε 100 χιλιαδες στους δρομους δεν προκειται να τους κανει τιποτε. Στα τετοια τους τον εχουν τον κοσμο γραμμενο! Εδω εχουν γραψει στα τετοια τους ενα συλλογο με πανω απο 100 χρονια ιστορια και τον εχουνε φτασει στο εσχατο σημειο ξευτιλας να κινδυνευει να μεινει εξω απο την Ευρωπη λογω χρεων! !!! Τον κοσμο θα σεβαστουνε? Τι να πουμε τωρα!
  Για μενα αγαπητοι φιλοι μονο μια δραστικη κινηση που θα προκαλεσει οικονομικο πονο στους Βαρδινογιαννηδες μπορει να τους ταρακουνησει και να τους αναγκασει να ελευθερωσουν την ομαδα που την εχουν αλυσοδεμενη εδω και 30 χρονια. Θελει μυαλο, οργανωση και τολμη. Ολα τα αλλα ξεχαστε τα.

  • Δημήτρης

   Καλά τον τελευταίο ασ’ τον απ’ έξω καλύτερα.Και τον προτελευταίο ίσως (Ο.Φ.Α.)…

  • John Kou

   ο Τάσος??? ας γελάσω… Καλύτερα κάποιος να λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του από την αρχή παρά να λέει άλλα και να εννοεί άλλα..

 • Apostolis Apostolou

  Μετά τα τελευταία γεγονότα εκτιμάς ότι η πρόθεση της οικογένειας παραμένει να μην πάρει ο Βγενόπουλος τον Παναθηναϊκό, ή έχει μεταλλαχθεί σε επιδίωξη καταστροφής της ομάδας, προκειμένου να εκδικηθεί τον κόσμο που την αποδοκίμαζε?

  Εγώ τείνω προς τη δεύτερη εκδοχή, βλέποντας πως ο πρόσφατος επικοινωνιακός πόλεμος έχει αρχίσει και χοντραίνει, στην προσπάθεια να αναζητηθούν οι αιτίες που φτάσαμε “έως εδώ”. Φοβάμαι ότι το “έως εδώ” είναι η καταστροφή, όχι η σωτηρία.

  Ανησυχητικό και επιβεβαιωτικό των φόβων μου είναι το γεγονός ότι στον πόλεμο αυτό εμπλέκονται πλέον γνωστοί δημοσιογράφοι του πολιτικού ρεπορτάζ.

  Μεταξύ αυτών, από τη μία πλευρά, δύο γνωστοί πρώην anchormen τηλεοπτικών δελτίων, κατά σύμπτωση εκδότες, ολυμπιακοί, νεοδημοκράτες και γιοι πολιτικών και οι δύο. Σε χθεσινές ανάρτησεις στα blogs τους ξεκίνησαν επικοινωνιακό πόλεμο στον Πατέρα, θυμίζοντας την τεράστια προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ομάδα …και στον ελληνικό αθλητισμό. Να θεωρήσω τυχαίο ότι όταν στον έναν εξ αυτών -τον πασίγνωστο- του είχε προταθεί, πριν λίγα χρόνια, από τη ΝΔ να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αυτός απευθύνθηκε αμέσως, κατά δημόσια δήλωσή του, στον Βαρδή και ζήτησε τη συμβουλή του γιατί τον θεωρεί πατέρα του? (σαν δεν ντρέπεται, ζει ακόμη ο πατέρας του). Από την άλλη πλευρά, άλλος πασίγνωστος τηλεοπτικός αστέρας, επίσης ολυμπιακός, εκδότης πολιτικής και οπαδικής εφημερίδας, τέως (?) πασοκτζής, που διατηρεί ανοικτά μέτωπα σύγκρουσης με τον ως άνω πασίγνωστο anchorman, την οικογένεια Βαρδινογιάνη, τους συνεταίρους της και τον …Μαρινάκη. Αυτός είχε προχθές στην εφημερίδα του φτιάξει την προσωπογραφία-αγιογραφία του Βγενόπουλου.

  Χοντραίνει πολύ το παιχνίδι και δεν βλέπω φως, μόνον σκοτάδι.

  Υ.Γ. Δεν θέλω να σε κολακέψω αλλά είσαι, κατά την άποψή μου, μακράν ο πιο ενημερωμένος και ψαγμένος αθλητικός ρεπόρτερ με το πια μεστά, ενδιαφέροντα και τολμηρά κείμενα. Προχώρει όπως βάδισες έως τώρα και μην φοβάσαι τίποτε.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Βασικά αυτό που γράφεις στην αρχή μου φαίνεται παρόμοιο ή τέλος πάντων το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Από εκεί και πέρα στη σωστή και ψαγμένη ανάλυσή σου δεν έχω να προσθέσω πολλά. Μόνον ότι τα πρόσωπα που αναφέρεις κάπου τέμνονται. Σ’ ευχαριστώ για τα καλά -και φυσικά υπερβολικά- σου λόγια. Απλά να ξέρεις ότι δεν φοβάμαι κάτι. Γράφω πάντα ό,τι πιστεύω, σωστό ή λάθος και κρίνομαι με το ονοματάκι μου γι’ αυτό.

  • PaoStelios

   Φιλε διαβασα το αρθρο που λες για τον Βγενοπουλο το οποιο μαλιστα εναι και ενυπογραφο (οχι σαν αυτο το καταπτυστο που γραφτηκε για τον Πατερα στο blog του Ν.Χ.) και δεν ειδα καμμια αγιογραφια. Μια οσο το δυνατον πιο αναλυτικη και σοβαρη παρουσιαση των δραστηριοτητων και της πορειας του Βγενοπουλου μεχρι τωρα χωρις υπερβολες. Και με ελαχιστες αναφορες στον Παναθηναικο. Και σε καμμια περιπτωση γλειψιμο που γινεται αντιστοιχα στους Βαρδινογιαννηδες κατα καιρους απο αλλους! Να προσεχουμε φιλε να μην δημιουργουμε λανθασμενες εντυπωσεις. Λιγο θελουν καποιοι καλοθελητες…

  • John Kou

   Σωστός φίλε…

 • John Darivas

  Σταμάτη, επειδή βλέπω πολλούς φίλους να ρωτάνε, εδώ έχω inside info, όχι όπως στα διοικητικά.

  Ο Πατέρας δε θα γυρίσει (αλλά θα δεχθεί τεράστια επίθεση συντόμως)

  Για το Βγενό θα σκάσει μεγάλη, τεράστια ΜΠΟΜΠΑ λάσπης… άμεσα

  Αυτά από εμένα

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Η επίθεση στον Πατέρα έχει ξεκινήσει μέρες

 • φώτης

  Σε όσα πολύ σωστά επισημαίνει ο Apostolis Apostolou, επέτρεψε μου Σταμάτη να κάνω μια – δυοπαρατηρήσεις:
  1. Το παιχνίδι ήταν πάντα χοντρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους Βαρδινογιάννηδες, ππυ δεν άφηναν τίποτα στην τύχη. Οι ίδιοι καλλιέργησαν αρχικά το προφίλ ενός “καπετάνιου” ο οποίος υπήρξε μακράν ο πιο αργόσχολος γόνος της οικογένειας. Οι ίδιοι επέτρεψαν να καλλιεργηθεί το προφίλ του ραλίστα που είναι άσχετος από ποδόσφαιρο και άρα “ας κάνουμε υπομονή”
  2. Όποιος κι αν προσπαθούσε να πάρει την ΠΑΕ, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση, γιατί απλούστατα το πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο της οικογένειας είναι να βρεθεί τρόπος να μην βάζουν μισο ευρώ και να μην χάσουν τον έλεγχο της ΠΑΕ.

 • Φωτης

  Λύσσαξαν!!!

  Συντεταγμένα τα μέσα που ελέγχουν Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Νικόλα Πατέρα!!!

  Μια γεύση: ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΙΚΟΛΑ… ΚΑΙ ΦΑΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ…

  ΤΙ φοβουνται;

  ΤΙ τρέμουν;

  ; ; ;

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕ

  Υ.Γ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Ως ΟΡΓΑΝΩΜΝΕΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

  … ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.

 • ALEX13

  καλησπερα σταματη……..καλη σαρακοστη να χουμε…………λοιπον …επειδη βλεπω την επιθεση ξαφνικα προσ το πατερα…………σιγουρα κατι κρυβετε..πισω απ ολο αυτο…………..μου θυμησε εποχη πεντελικον….παυλοσ τζιγγερ……συναντηση…του ειπε ο τζιγγερ του παυλου…πεσ του γιου σου με την εφημεριδα να με στηρικσει…κι εγω με τη δυναμη μου…θα καλυψω την ξανθη.(3-2)ολα απο κει αλλαξανε….το ιδιο παει να κανει και τωρα….με μεσαζων το πολεμη….πεσ του βγενο να ηρεμησει…γιατι αλλιωσ θα πω τι εγινε τα 2 χρονια τησ πεκ..με βγενο πατερα και στημενα..γιατι σιγουρα δεν ειμαστε κι εμεισ τοσο καθαροι…και με την επιρροη δυστυχωσ που εχει..στα media…εχει ξεκινησει ηδη….γι αυτο κι ο βγενο το παει λαου λαου…πιστευω…..την ομαδα δεν την αφηνει με τιποτα στο χω ξαναγραψει………εινε πολλα στη μεση κι ο παναθηναικοσ γι αυτον εινε η μεση τησ αλυσιδασ…….ολων…κι ο νοοων νοειτο…….γιατι σταματη…η γηπελ ειναι το τελευταιο..που τουσ αφορα και τουσ 2….αν ηταν η λυση θα ειχε βρεθει .1..υ.γ τησ συμβασεισ…με την γηπελ….αληθευει οτι και ο ξυλασ τισ εχει υπογραψει;αρα κι ο βγενο ηξερε τι υπογραφτηκαν τοτε..γιατι ηταν δικοσ του…και δεν το θεωρο τοσο χαζο ..να το χε αφησει ετσι…απλα και να χει χωσει 22 μυρια….την αποψη σου για ολα αυτα…….καη κριση σου για τα 2 ραντεβου που σου ανσαφερα αν πιστευεισ πωσ στεκουν….με το δικο μου ταπεινο και πονηρο οπωσ μασ εχουν κανει σκεπτικο….2…τι γινετε με σεμπαστιαν..παλι δσε προπονηθηκε..εχεσ καποια ενημερωση;σ ευχαριστω εκ το προτερων…συνεχισε οπωσ πασ……………

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η επίθεση στον Πατέρα. Ο Ξυλάς όπως και ο Ζολώτας ήταν στο Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπέγραφαν συμβάσεις. Για τον Λέτο τα έγραψα. Τι άλλο να γράψω; Ας βγει ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης να πουν τι γίνεται.

   • graz

    Πρεπει κάποια στιγμή να τελειωσει το θεμα με το 3-2 της Ξάνθης!!

    Υπάρχουν κάποιοι που φωτογραφίζουν το γιο του Παυλου, υπάρχουν άλλοι που μιλάνε για το γιο του Μήτσου (του Αργύρη) και πάει λέγοντας…

    Ας βγει κάποιος που γνωριζει την αληθεια να μας ενημερωσει και εμας και να αποκαλυφθεί ποιος έστησε την ομάδα μας.

    Επειδή Σταμάτη εγώ μόνο εσένα εμπιστευομαι… Μήπως ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος της αποκάλυψης στη λογική των ενδεχόμενων νομικών συνεπειών ή δεν γνωρίζεις απλα?

    Πάντως το γεγονός ότι πονταρίστηκε το ματς στη Μαλαισία είναι σίγουρο, έτσι? Ή μήπως και αυτό δεν είναι 100% εξακριβωμένο?

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Μερικά πράγματα τα καταλαβαίνεις και μόνος σου

   • ALEX13

    δεν ειπα οτι τισ υπεγραψαν αυτοι σταματη τισ συμβασεισ……..φυσικα…αλλα δεν ηταν στο συμβουλιο τοτε…δωσαν εγκριση………..δε βλεπαν τι γινεται…..αυτο ρωταω….

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ή δεν έβλεπαν ή είχαν τυφλή εμπιστοσύνη ή υπάρχουν και άλλα που δεν παρουσιάστηκαν.