Το πάρτι του παρτάκια συνεχίζεται

Έχει… ερωτευτεί ο Δίας σήμερα και επειδή διάβασα πολλά, νομίζω ότι δικαιολογημένα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μπερδευτεί. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα παράλληλα και σιγά σιγά η λογική έχει αρχίσει να χάνεται στο διοικητικό σκέλος του Τριφυλλιού. Οπότε για να το κάνω όσο πιο εύκολο μπορώ, θα βάλω σε tips τα πληροφοριακά – ρεπορταζιακά, μετά θα μπω στην πλευρά σας για να θέσω ερωτήσεις και να δώσω απαντήσεις, και τέλος θα σας πω τη γνώμη μου για αυτή την τόσο μπερδεway κατάσταση. Πάρτε ανάσα παίδες.

- Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήρε απόφαση να βάλει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει -με 0,33 ευρώ ανά μετοχή- το ποσό που αναλογεί στο ποσοστό του (10,8%) ανεξαρτήτως ΓΗΠΕΛ. Θα βάλει δηλαδή 1,8 εκατ. ευρώ χωρίς καμία εγγύηση εκ μέρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αν όντως η πληροφορία μου είναι αληθής, τότε θα βάλει χρήματα και ο Μιχάλης Ζολώτας. Επίσης έχει δεσμευτεί δημόσια ότι θα βάλει και ο Αδαμάντιος Πολέμης και μάλιστα πάνω από το ποσό που αντιστοιχεί στο ποστό του (περισσότερα από 260.000 ευρώ δηλαδή). Αν συμβούν και τα τρία μαζί τότε η ΠΑΕ θα βάλει στο ταμείο «ζεστό» χρήμα ύψους 3 εκατ. ευρώ.

- Τα χρήματα του Βγενόπουλου είναι άμεσα διαθέσιμα για την ΠΑΕ, όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπός του στο Δ.Σ, Μαίρη Λομβάρδου. Όπερ σημαίνει δεν χρειάζεται να τελειώσουν οι τυπικές και χρονοβόρες διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης σε τρεις εβδομάδες και βάλε.

- Μέσω κύκλων του ο Βαρδινογιάννης απάντησε περί ΓΗΠΕΛ ότι έχει απαντήσει από τον Σεπτέμβριο θετικά στο αίτημα Βγενόπουλου να αναλάβει τις ευθύνες των συμβάσεων.

- Στο Δ.Σ. ανακοινώθηκε ότι ο Πολέμης έχει συμφωνήσει να μπει εγγυητής για να εξασφαλίσει δάνειο η ΠΑΕ. Παρότι οι πληροφορίες διίστανται για το ποσό, αν θα είναι 15 ή 12 εκατ. ευρώ, η πλευρά του Πολέμη ισχυρίζεται ότι προσπαθεί για 12 εκατ. ευρώ. Στο δάνειο δεν θα βάλει χρήματα ο ίδιος. Το μισό ποσό θα καλυφθεί με εγγύηση το τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγίες και το υπόλοιπο με εγγύηση Πολέμη.

- Το δάνειο δεν είναι σίγουρο. Τουναντίον. Οι δυσκολίες είναι πολλές. Γίνονται προσπάθειες σε τράπεζες του εξωτερικού με αποπληρωμή δανείου σε 5 χρόνια με ετήσια απόδοση στα 3,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους). Μην το «δένετε».

- Παρότι δεν διευκρινίστηκε στο Δ.Σ., οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το δάνειο είναι ομολογιακό και αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν αποπληρωθεί, ο Πολέμης θα εξαργυρώσει το ποσό σε μετοχές. Ξαναγράφω εάν δεν αποπληρωθεί.

- Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να δείξει στην UEFA 2,5 εκατ. ευρώ στις 23 Φεβρουαρίου και άλλα 5,5 στις 31 Μαρτίου. Το όλον 8.

- Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συνεδρίαση απουσίασαν οι αφοί Γιαννακόπουλοι.

- Στη Γ.Σ. των μετόχων παραπέμφθηκε το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ διότι ο Δήμος Αθηναίων έχει αποστείλει επιστολή στην ΠΑΕ με την ερώτηση «Θα προχωρήσετε το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης ή όχι;».

- Μετά το θέμα που ανακινήθηκε επ’ αφορμή του γηπέδου της ΑΕΚ, οι κύκλοι του Βαρδινογιάννη έλεγαν ότι η κοστολόγηση των 96 εκατ. ευρώ είχαν να κάνουν με τιμές άλλης εποχής και πως τώρα μπορεί όντως να πάει το ίδιο γήπεδο γύρω στα 70 εκατ. ευρώ!

- Στη Βουλή ξεκίνησε η συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο. Θα συνεχιστεί αύριο πρωί και μετά θα πάει προς ψήφιση λογικά.

Πάμε σε εύλογες απορίες και όσο το δυνατόν πιο πλήρεις απαντήσεις.

* Γιατί ο Γόντικας δεν χρησιμοποίησε τα χρήματα που έλεγε ότι θέλει να του προκαταβάλει ο Βγενόπουλος τον Ιανουάριο για να κάνει μεταγραφές; Διότι στην επιστολή γράφει ότι πρέπει να γίνουν αποδεκτοί οι όροι του και ο όρος της ΓΗΠΕΛ δεν γίνεται αποδεκτός ενώ και το 0,33 κατέληξε προ δύο ημερών μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις.

* Γιατί ο Βγενόπουλος βάζει χρήματα στο ποσοστό του δίχως τον όρο της ΓΗΠΕΛ; Διότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα από την UEFA και πρέπει να εμφανιστεί χρήμα στην πράξη και όχι στα λόγια. Μην ξεχνάμε τη δέσμευσή του ότι δεν θα αφήσει το Τριφύλλι να καταλήξει στο Πρωτοδικείο.

* Αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό το δάνειο; Όχι διότι είναι κάτι που θα τον επιβαρύνει για μια πενταετία με διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Επιλέγεται ως λύση ανάγκης και πάλι υπό την απειλή της UEFA αφού δεν βάζουν χρήματα στην αύξηση οι υπόλοιποι -πλην «Βγενό» και ίσως Ζολώτα, Πολέμη- μέτοχοι και κυρίως ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης.

* Γιατί μπαίνει ο Πολέμης μπροστάρης ως εγγυητής του μισού ποσού; Γιατί δεν θα χάσει με τίποτα τα χρήματά του αφού ακόμα και αν δεν πληρωθεί το δάνειο, θα πάρει αντάλλαγμα μετοχές της ΠΑΕ.

* Υπήρχε άλλη λύση πλην δανείου; Φυσικά. Να αποδεχθεί ο Βαρδινογιάννης την πρόταση του Βγενόπουλου και να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, ώστε να βάλει μεγαλύτερο ποσό από το 1,8 εκατ. ευρώ και να ηγηθεί της προσπάθειας να εξασφαλιστούν τα 15 εκατ. ευρώ.

* Τα έχει τα 15 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος; Όχι. Το είχε πει και τον Σεπτέμβριο, το επανέλαβε και τώρα. Ουσιαστικά, όμως, δεσμεύεται ότι θα τα βρει. Και αν όχι 15 προφανώς ένα μεγάλο ποσό που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο.

* Αν ψηφιστεί ο αθλητικός νόμος η λύση θα είναι οι Σαουδάραβες; Αν πιστεύετε ακόμα στα παραμύθια, προφανώς ναι. Προσοχή μόνο μην ψηφιστεί ο νόμος και γίνει not found το fund ή εξαφανιστεί πάλι ο Prince Sultan…

Αντί επιλόγου η γνώμη μου για όλα αυτά. Τα πράγματα θα ήταν απλά εάν Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος έβρισκαν λύση στο μείζον θέμα της ΓΗΠΕΛ. Οι κύκλοι Τζίγκερ παραπέμπουν στη συμφωνία του Σεπτεμβρίου, μια συμφωνία που δεν προέκυψε ποτέ. Ο Τζίγκερ είπε (ή μάλλον έγραψε τότε): «Η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις  και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ. Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους». Ο Βγενόπουλος είχε εξηγήσει τότε ότι αυτό που πρότεινε ο Βαρδινογιάννης ήταν ατυχές και σε κάθε περίπτωση μακριά απ’ ότι ζήτησε. Έγραφε τότε ο «Βγενό»: «Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!) χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ αυτά που ξόδεψε! Εν ολίγοις σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: «Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές ευθύνες δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου.» (!)».

Κοντολογίς, παιδιά και για να μην κουραζόμαστε. Έγραφα χθες για το τέταρτο και σημαντικότερο που θα έδειχνε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου: τις πραγματικές προθέσεις του Βαρδινογιάννη. Εγώ τις είδα. Και τις κατάλαβα. Όπως περιμένω να δω και το «ζεστό» χρήμα για να πω ότι ο Βγενόπουλος συμμετέχει σε μία ακόμα αύξηση, ανεβάζοντας το ποσό που έχει δώσει σε τέσσερα χρόνια κοντά στα 24 εκατ. ευρώ. Ο Τζίγκερ στο αντίστοιχο διάστημα την έβγαλε με 5 εκατ. ευρώ, ήτοι το 1/5 περίπου, αλλά έχει το 55% των μετοχών ενώ ο Βγενόπουλος το 11%. Θα ‘ταν απλό για τον Παναθηναϊκό να αλλάξει σελίδα.

Επίσης, επειδή έχω ένα κακό συνήθειο να θυμάμαι. Το ευφυολόγημα (ο Θεός να το κάνει) των Σαουδαράβων«έφαγε» πέντε μήνες από τη ζωή του Παναθηναϊκού. Πού είναι σήμερα οι Σαουδάραβες; Πού είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πράσινης απόχρωσης για «Αλ Σαουντ ή θάνατος;» Γιατί ξαφνικά έγινε «η μόνη ρεαλιστική λύση ο Πολέμης»; Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ρωτήσω πού πήγε η σιγουριά του Δομάζου και του Κωνσταντίνου. Επειδή εδώ είσαστε και εδώ είμαι. Το σαουδαραβικό σενάριο συνεχίζεται. Με νέα ενδιαφέροντα επεισόδια. Φυσικά και δεν περιμένω να ζητηθεί από τον υπεύθυνο της φαρσοκωμωδίας να λογοδοτήσει. Σε μια χώρα που κανείς δεν λογοδοτεί, δεν γίνεται να απαιτούμε την αλήθεια στον Παναθηναϊκό. Συνήθεια έγινε πια το ψέμα. Τόσο καλή συνήθεια που αν κανείς γράψει και καμιά αλήθεια, φαίνεται σαν ψέμα…

Be Sociable, Share!
 • Lion

  EDW EINAI MPENO-BGENOPOULOS.WORDPRESS.COM ! TELOS ! KALYTERA NA GRAFEI O IDIOS O BGENOPOULOS….

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Επειδή δεν προλαβαίνει, μου τα υπαγορεύει.

  • nikos13

   Αντι να γραφεις @@@@ γιατι δεν απαντα με επιχειρηματα σε αυτα που εγραψε ο Σταματης. Τι απο αυτο που ειπε ειναι ψεμα?

   • ΝΟ MORE PAPATZA!

    ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ F5 ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ!

 • http://www tigris 13

  ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ τουσ αραβεσ δεν εχει ορια ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Είμαι κατά των Αράβων γενικά. Δεν μου αρέσει το πετρέλαιο.

   • stefanos papadopoulos

    stam ti egine???? 2 sta 2 gia arxi??? anevaineis aderfe mou ;)

  • Γλενταω τσάτσους

   Εγώ πάλι παρότι είμαι φαν του Βουτσά θεωρό πιθανότερο να προσγειωθεί ο Ελβις με διαστημόπλοιο έξω από την Βαρνιμα και να αγοράσει κασέρι την ΠΑΕ πάρα να εμφανιστεί πραγματικός Άραβας επενδυτής…

  • Dejan

   H agaph sou gia to paramu8i kai to psema den exei oria. Oso pio nwris ksupnhseis, toso kalutera gia sena

 • ak

  ελα σταματη τι παραμυθι λεει τωρα ο ιζνογκουντ που περναει αυριο ο νομος?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ε, αύριο έχει την τιμητική του.

 • andres

  me liga logia i omada einai katadikasmeni.oloi anikseretos oi upeuthinoi gia auti ti katantia plun isws vgeno apexoun,o tzigger sunexizei na ekdikeite kuriws ton kosmo tis omadas k na koroideuei..akoma k se auti tin oriaki katastasi pou eimaste to mono pou ton apasxolei einai na vgalei k alla lefta ap tin omada mesw tis gipel ktl…egw akoma omws den borw na katalavw auton ton polemi..ti daneia k prasin aloga..an opws eidame uparxei periptosi na auksithei to pososto tou estw k se bathos 5aetias giati oxi twra mazi me vgeno na swsoun pragmatika tin omada k na tous latrepsei o kosmos..stin teliki as tin kanei kanei dwro ston diadoxo..kaluteros tou tzigger tha einai k pragmatika arrwstaki me tin omada..stamati euxaristw k bravo gia tin polu ousisastiki douleia sou file

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Να ‘σαι καλά Ανδρέα

 • BILLAROS 13

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ UEFA.ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΕ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΙΟΤΙΚΑ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ(ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ 15 ΕΚ ΜΙΝΙΜΟΥΜ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ?Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ ΟΠΑΔΩΝ.ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΛ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΓΕΝΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΗΝΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΜΑΤΗ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι εννοείς δεν έχει βγει μπροστά; Στη MIG ποιος ήταν μπροστά; Να ‘σαι καλά.

 • http://lefterisbarbatsalos.wordpress.com lefterisbarbatsalos

  Πρακτικά ο Βγενόπουλος βλέπω οτι θέλει με τον ένα ή άλλο να πληρώσει ο Τζίγγερ αυτά που χρωστάει…
  1. Δεν μπήκε εξ ολοκλήρου στην τελευταία αύξηση άρα χρωστάει ακόμα τα μισά χρήματα
  2. Αναλαμβάνει τις νομικές υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ ακόμα και αν κάποιος ενδιαφερόμενος με νόμιμα συμφέροντα (Ακτωρ, Βωβός) μηνύσει τη ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου, αυτό πρέπει να το πληρώσει ο Τζίγγερ
  3. Πληρώνει ο Τζίγγερ όλα τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για το γήπεδο απο την ΠΑΕ. Και όταν λέμε όλα εννοούμε και μισθούς κτλ….Θα γίνει σχετικός έλεγχος απο ορκωτούς λογιστές
  4. Δίνει δήμοσια εξηγήσεις ο Σαμαράς με τον Τζίγγερ για το που ξοδεύτηκαν χρήματα για το γήπεδο και για ποιο λόγο.
  Επίσης οι επικοινωνιακές στρατηγικές οτι και να κάνουν ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να πηγαίνει στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση.

  Αυτά τα λίγα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…Χρόνια πολλά…

 • http://twitter.com/StriftingSt Strifting St (@StriftingSt)

  Αρα Σταματη….μηδεν εις το πηλικον.Σορρυ κιολας,αλλα θα εστιασω στην τελευταια γραμμη σου…εισαι λοιπον “ψευτης” και εμεις οι “ψευτοfollowers” ; Ας ειναι. Περαν της πλακας,λυσε μου μια απορια. Τον εχουμε βρισει,του εχουμε σουρει τα οσα,του εχουμε βρισει απο μανα εως σκυλο,του καναμε συλλαλητηρια,τον εχουμε στειλει ουκ ολιγες φορες στον αγυριστο και ακομα παραπερα.Τι διαολο θελει πια αυτος ο ανθρωπος απο τον Παναθηναικο ; Ειλικρινα,εχει καποιο κερδος ; Ειναι θεμα γοητρου και εγωισμου προς την οικογενεια και δεν δεχονται την “ηττα” απο εναν “υπαλληλο” ; Τι δεν καταλαβαινει απο το “Πουλα και φυγε” ;
  Συν,αν δεν κατακτηθει το πρωταθλημα,το δανειο δεν θα φτασει ουτε για ζητω.Και μετα,τι ; Γηπελ θα συνεχισει να υφισταται και θα χρωσταμε ακομα παραπανω.Τοσο δυσκολο ειναι να κατσουν οι δικηγοροι μεταξυ τους και να συναψουν 1 κωλοχαρτο για την Γηπελ ; Εδω καθονται με τον Ιζνογκουντ,ο Βγενο τους βρωμαει ;
  Οσο για τις εφημεριδες,εχω σταματησει να τις διαβαζω απο τοτε που “αλλαξε μουτσουνα” η “Εξεδρα”.
  Υ.Γ Ο Βγενο,εστιαζει καθολου στην ανακτηση των 24.000.000 με τις κινησεις του ? Ο ιδιος,προφανως καποιο κερδος εχει δει καπου.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Από το πούλα και φύγε δεν καταλαβαίνει το “και”! Δεν βλέπω κάτι τέτοιο -για το ΥΓ-

 • Chris

  Stamati.

  Me ola exeis dikio…. kai egv nomizv oti o Tziggerakos prospathei na vgalei akoma kai afthn thn vra lefta apo thn ghpel (ena project to opoio aftos den katafere na to ferei eis peras kai kala pou den to katafere dioti tha plhronan ta 2 plasia apo alles omades)…….To thema me tous araves tha xekatharisei thn allh evdomada to argotero an psifistei o nomos… To thema einai oti tha mpoun lefta mesa sta tameia tis PAE kai o syllogos tha mporesei na anasanei ligaki (gia enan peripou mhna)…….An o Tziggerakos exei ligi tsipa epanv tou (diskola pantos), tote tha apodextei tous orous tou Vgenopoulou…

  Isvs prepei na sproxoun kai ligo oi opadoi me ton enan h ton allon tropo… Plaka tha exei pantos na doume ti tha grapsei o Gontzos avrio

 • ALEX13

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ..ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΤΖΟΝΤΖΟΝ……..ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ…ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ……..ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΤΖΙΓΓΕΡ……..ΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ…….ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ…ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ……(ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΓΥΗΤΗΣ)Ο ΠΟΛΕΜΗΣ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΞΑΣΤΕΡΙΑ…ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ..ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ……ΑΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ..ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΔΕ Τ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ..ΕΥΚΟΛΑ……ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ……..ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΟΚΑΛΗ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙ..ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ……..ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ….ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΣΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΣΤΟΠΕΡ…ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ…..Υ.Γ..ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΛΟΖΩΗ ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ….ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ………..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ…….ΠΕΡΙΜΕΝΩ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι να σχολιάσω βρε Άλεξ; Τα βλέπεις

   • ALEX13

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ…….ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΣΧΕΤΟ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ..ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ….ΓΙΑ ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…….

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Έχω κάνει. Για ψάξε το

  • ALEX13

   ΟΚ…ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΟΒΕΡΟ…..

 • ΝΟ MORE PAPATZA!

  ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ ΣΟΦΕΡ…

 • Άρης

  Από τη στιγμή που ο Τζίγκερ λέει “Η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ. Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους”,τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να συμφωνήσει ο Βγενόπουλος?Δηλαδή,τι θα έπρεπε να πει ώστε να ικανοποιηθεί ο Βγενόπουλος?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Νομίζω ότι το εξηγώ στο κείμενο

   • Άρης

    Αναλαμβάνει νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ…Άρα καμία ευθύνη της ΠΑΕ…Δεν βλέπω το κόλλημα…

   • Γλενταω τσάτσους

    Σταμάτη μια χαρά το κατάλαβε τι γράφεις αλλά το παιδί πρέπει κάπως να βγάλει και το μεροκάματο…

   • Άρης

    Τρομερό συμπέρασμα.Απλά να θυμίσω οτι με την ίδια ευκολία κάποιοι άλλοι χαρακτηρίζουν τον Σταμάτη και τους οπαδούς,υπαλλήλους και τσάτσους του Βγενόπουλου.Αν σας ικανοποιεί αυτή η λογική καλώς…

    Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο Τζίγκερ αναλαμβάνει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες.Αυτό δεν αμφισβητείται αφού υπάρχει γραπτώς.Επίσης βλέπω οτι ο Βγενόπουλος πιστεύει πως η ΓΗΠΕΛ μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από τον δήμο.Κι αυτό υπάρχει γραπτώς.Επομένως τι θέλει ο Βγενόπουλος?Να πάρει ο Τζίγκερ τις ενδεχόμενες υποχρεώσεις και να αφήσει τις ενδεχόμενες απαιτήσεις?Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι σίγουρος για το συγκεκριμένο) ο Τζίγκερ μετά την τελευταία επιστολή Βγενόπουλου τότε,είχε πει οτι σε περίπτωση αποζημίωσης από τον δήμο τα χρήματα θα πάνε στην ΠΑΕ.

 • ΚΡΟΝΟΣ 59

  Κε Γαρρῆ, ,, ipso facto, nemo dat quod non habet! ,,. τουτέστιν ,, βάσει τοῦ γεγονότος (τοῦ σημερινοῦ Δ.Σ. καὶ τῶν ἀποτελεσμάτων του…), οὐδεὶς δύναται νὰ προσφέρῃ, αὐτὸ ποὺ δὲν ἔχει!

  • ΝΟ MORE PAPATZA!

   Latet anguis in herba!!!

 • Kostas Germania

  Ρε σταματη εχω μια ενσταση με Βγενοπουλο:

  Απο τη μια ο Βαρδινογιαννης πρεπει να αναλαβει τις υποχρεωσεις τις ΓΗΠΕΛ για να μην κυνηγανε την ΠΑΕ αργοτερα, και απο την αλλη αν ο Βαρδινογιαννης παρει την ΓΗΠΕΛ σαν εταιρεια εχει δικαιωμα να ζητησει 20 μυρια απο το δημο.

  Δεν ειναι μια αντιφαση αυτη ? εχω καταλαβει κατι λαθος ?

  Ισχυει οτι το συμβολαιο του Λαζαρου το εχει υπογραψει ο Β. Κωνστατινου και οχι ο Γοντικας?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ναι αλλά πρέπει να διαβάσεις όλο το συλλογισμό. Όχι δεν ισχύει, απ’ όσο ξέρω.

 • klkl

  stamati den ksero gia ta prota alla idika to teleutaio me tin gypel einai analithis 1)giati o tzigger analavanei oles tis euthines tis gypel 2)afou einai kakoi oi xeirismoi k h gypel tha xreone ton pao pos o pao exei na kerdisei xrima?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν μπορώ πια να εξηγώ για τη ΓΗΠΕΛ. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας

   • ALEX13

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ…1.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΠΑΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ…ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΑΥΤΟΣ…ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ..ΒΟΒΟ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ….ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ..ΚΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ….2.ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ….ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ…ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΚΕΤΕΣ ..ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ..ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ… …Η ΠΑΕ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ…ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ……..3.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ..ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ…….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ..ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ…ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ……….ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…

 • John Darivas

  Καλησπέρα Σταμάτη,
  περιμένουμε να γράψεις μπας και δούμε κάποιο φως. Είχα απογοητευτεί πολύ πριν το άρθρο σου. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις θα είμαι υπόχρεος.

  1-Πριν κανά μήνα+, μιλούσες για προείσπραξη κάποιων εσόδων από τα έσοδα της επόμενης χρονιάς. Είχαν αρχίσει από τότε τις κινήσεις για το δάνειο?

  2-Είναι επιχειρηματίες όλοι τους και δε θέλουν να χάσουν το ΤσουΛου. Γιατί δε κίνησαν τις διαδικασίες ένα μήνα πριν να κλειδώσει ο τίτλος με μια δυο μεταγραφές παππού? Pls, μη μου πεις ότι περιμέναν τους Άραβες!

  3- Πως άναψαν το πράσινο φως Τζίγγερ, Βγενό για το δάνειο? Ο ένας δε θα ξαναβάλει φράγκα και ο άλλος φοβάται ΓΗΠΕΛ. Καταλαβαίνω ότι είναι ομολογιακό αλλά πόσες μετοχές θα πάρει ο Πολέμης αν δε ξεχρεωθεί? Με τα σημερινά δεδομένα θα έπαιρνε κοντά στο 60% !!!! Είναι σίγουρος ότι θα θέλει τόσο υψηλό ποσοστό σε μια ΠΑΕ που μπορεί να είναι χρεωμένη?

  4-Γνωρίζεις αν θα βγουν οι συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ στη φόρα? Ο Βγενό δεν μπορεί να το κάνει?

  5-Είναι ιδέα μου ή κανείς μέτοχος δεν ήθελε να αυξήσει το ποσοστό του σημαντικά αυτήν την περίοδο.

  Ελπίζω να μην κούρασα (πολύ). Να είσαι καλά.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   1. Φαίνεται πως ναι. Αλλιώς δεν εξηγείται. 2. Δυστυχώς αυτό θα σου πω διότι αυτό σέρβιραν τότε οι άνθρωποι του Βαρδινογιάννη. 3. Γιατί να μην ανάψουν πράσινο φως; Μήπως θα βάλουν αυτοί τα λεφτά; Κάτσε να βγει το δάνειο και τα συζητάμε. 4. Προφανώς μπορεί. Μην με ρωτήσεις γιατί δεν το κάνει. Δεν το ξέρω. 5. Δεν υπάρχει χρήμα προς διάθεση στον Παναθηναϊκό. Ή αν προτιμάς δεν υπάρχει διάθεση. Δεν με κούρασες.

 • John Kou

  Σταμάτη καλημέρα πλέον,
  Εαν ο Βγενό βάλει τα χρήματα που του αναλογούν και δεν βάλει ο σοφέρ δεν θα μεγαλώσει το ποσοστό του?? Και αν γίνει αυτό μια δύο φορές στο μέλλον δεν θα καταλήξει να έχει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και να μην κάνει κουμάντο και να έχει το σκόπελο της γηπελ??
  Μία απάντηση που βρίσκω αλλά θέλω και την γνώμη σου είναι ότι θα το πράξει τώρα και το καλοκαίρι θα πει εγώ έβαλα ενώ ο σοφέρ οχι.. Άρα εκεί θα τελειώσουν τα παραμύθια του σοφερ…
  Κάτι ακόμα, ποιά είναι η αίσθηση σου για το ραντεβού Πολέμη με σοφέρ?? Βλέπεις πιθανή σύμπραξη όπως του πεντελικού?? Αναμένο με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σου!!! Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τα ποσοστά με τέτοια ποσά δεν έχουν μεγάλες αποκλείσεις. Άρα δεν αρκεί μια φορά από 2 εκατ. Νομίζω ότι ήταν ένα ραντεβού που καθόρισε το δάνειο. Δεν αποκλείω τέτοια σύμπραξη

 • vic

  Σταματη, διαβαζοντας αυτο “Μετά το θέμα που ανακινήθηκε επ’ αφορμή του γηπέδου της ΑΕΚ, οι κύκλοι του Βαρδινογιάννη έλεγαν ότι η κοστολόγηση των 96 εκατ. ευρώ είχαν να κάνουν με τιμές άλλης εποχής και πως τώρα μπορεί όντως να πάει το ίδιο γήπεδο γύρω στα 70 εκατ. ευρώ!” σκεφτηκα το εξης:

  Μιας και η Ιστορια εχει δειξει οτι οι εχοντες το χρημα, με τον εναν η τον αλλο τροπο μπορουν να τα βρουν αν σμιξουν τα συμφεροντα τους, (πχ aegean – olympic, απ τους τσακωμους στη συμφωνια) θα υπηρχε περιπτωση να προχωρησει το θεμα του Βοτανικου, και με τη συμφωνη γνωμη του Βγενο, αν γινοταν κανονικη κοστολογηση ή αν πχ συμφωνουσαν με την ιδια κατασκευαστικη για το χτισιμο σε αλλη περιοχη κτλ κτλ;

  Η “η χρυση δουλεια χαλασε”, ειναι και προσωπικα θεματα, και δεν υπαρχει περιπτωση τετοιων συνεργασιων;

  Αν σου ζητουσα να κανεις μια εκτιμηση γι αυτο το θεμα, τι θα λεγες;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ναι, το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό το ενδεχόμενο. Δεν το αποκλείω αλλά δεν έχω και ενδείξεις

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΗΠΕΛ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…ΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ…ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ)ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ 6…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ…..ΠΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…..

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Κατ’ αρχάς μην πιάνεις στο στόμα σου τους πρίγκιπες! Δεν είναι τόσο γελοία όσο λες. 5 εκατ. από το ένα 50 από το άλλο, 100 από το παράλλο είναι λεφτά που μαζεύονται. Και δεν είμαι στην τσέπη του

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΟ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ..Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ…ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ…ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ….Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ…

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες αν και μην ξεχνάς ότι πάλι πάει να βάλει χρήματα. Πάντως αν συνεχίσουν έτσι μόνο ο Παναθηναϊκός ζημιώνεται.

 • Baggelis

  Για την ΓΗΠΕΛ τελικά όταν κάποιος θέλει να καταλάβει κάτι το καταλαβαίνει όσο και περίπλοκο αν είναι..όσο και αν αντικειμενικά για να το καταλάβεις πρέπει να έχεις διαβάσει όλους τους όρους και τις συνθήκες που υπεγράφησαν. Τώρα πως το καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί και φωνάζουν ΓΗΠΕΛ ΓΗΠΕΛ είναι μάλλον επειδή είναι έξυπνοι..

  Το σχόλιο είναι γενικότερο δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα.

  Για το βραδινό άρθρο και το απογευματινό ΔΣ τελικά έπεσα μέσα σε αυτό που έλεγα.Δε γίναμε σοφότεροι για τίποτα και φαγάμε ξαναζεσταμένο φαγητό ..από Σεπτέμβρη..Έχει μουχλιάσει όμως..εδώ και πολύ καιρό και η μούχλα τρώει τον Παναθηναικό..

  Συνοπτικά επειδή σήμερα στα άρθρα έχω γράψει κάτι κατεβατά..
  Δύο παρατηρήσεις.

  Θετική εξέλιξη εφόσον γίνει ,ο Βγενόπουλος και οι Ζολώτες και κτλ να βάλουνε χρήματα άνω των 3 εκ ευρώ.

  Ταφόπλακα η λύση δανείου ΑΝ γίνει. Σε αυτήν τη “λύση” ο Παναθηναικός συνεχίζει την τροχιά της ΑΕΚ..με σημείο κλειδί το φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ το έχασε το 2008 και κατέρρευσε.
  Αν το χάσουμε και εμείς φέτος και λόγο κρίσης σε 2 χρονια το πολύ θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα..

  Όλα λοιπόν για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και Προσευχές να μπούνε σοβαρά χρήματα στην ομάδα.Προσευχή όμως για ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ λύσεις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΟΡΑΜΑ.

  Για να δούμε..Κρατάτε το μικρότερο καλάθι που υπάρχει..για μικρότερες απογοητεύσεις.

 • dimitris

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΠΑΟ,ΠΡΕΠΕΙ…… ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ.ΑΝ ΘΕΛΗ ΧΟΡΗΓΟ-ΤΖΙΓΚΕΡ-Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΣ ΒΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΗ.Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΖΗΤΑΗ ΣΕΧΔΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΑΞΗ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ Η ΜΑΚΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΦΕΥΓΩ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΟΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ -Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ”ΑΓΚΑΘΙ”ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΒΛΑΛΗ 15 ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ .ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Η ΠΑΝΑΘΑ,ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΙΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δημήτρη εμένα με διόρισε στο blog γι’ αυτό γραφω έτσι.

 • Giannis

  diladi pisteueis tha exei kai alla epeisodia to saoudaraviko story???ego nomiza oti teleiose….

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Αθώε Γιάννη!!!

 • athinaix

  Καλησπέρα Στάματη, παρά ότι έχεις καλή μνήνη μάλλον σου ξέφυγε κάτι.

  Αντιγράφω από το newspao
  “Αυτό που «βγαίνει» λοιπόν από το περιβάλλον του Τζίγκερ είναι ότι σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων δεν έχει η ΓΗΠΕΛ αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ως εκ τούτου, το όποιο οικονομικό όφελος θα το έχει η ΠΑΕ και όχι ο ίδιος μέσω της ΓΗΠΕΛ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Βαρδινογιάννης να επανέλθει αύριο Τρίτη με νέα ανακοίνωση στην οποία θα απαντά και επίσημα στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Βγενόπουλου.”

  Άρα ποιο οικονομικό όφελος απο το αναλάβει την ΓΗΠΕΛ ο Βαρδινογιάννης;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Το πρόβλημα δλδ του Βαρδινογιάννη για να αναλάβει τη ΓΗΠΕΛ είναι πού θα πάνε τα έσοδα;

   • athinaix

    Νομίζω ότι πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

    Ισχύει η δεν ισχύει αυτό που διεύρεσαν οι κύκλοι του Βαρδινογιάννη.

    Αν ισχύει τοτε καταρίπτεται αυτό που ισχυρίζεται ο Βγενόπουλος.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ποιο να ισχύει; Ότι έχει υπογράψει η ΠΑΕ τη σύμβαση με το Δήμο; Η ΓΗΠΕΛ έχει υπογράψει τα πάντα και η ΠΑΕ είναι ως εγγυήτρια. Τι να πετάω τη μπάλα στην εξέδρα μωρέ; Τι είναι δικά μου τα λεφτά ή έχω συμφέρον;

 • Apostolis Apostolou

  Φέτος είναι το βόλλευ.

  Του χρόνου ακολουθεί το μπάσκετ.

  Το ποδόσφαιρο έχει ήδη πεθάνει, αλλά δεν το έχουμε καταλάβει.

 • xodros13

  1)ρε σταματη εγω αυτην την ιστορια με την γηπελ εξακολουθω να μην την καταλαβαινω, δηλαδη ποιος ειναι ο φοβος του βγενο να προκυψουν αποζημιωσεις που θα καρπωθει ο τζιγγερ η να του ερθουν μελλοντικα στο κεφαλι καμπανες απο αγωγες?γιατι στην 2η περιπτωση η απαντηση του τζιγγερ θα επρεπε να τον καλυπτει ενω στην 1η εγω δεν τον βρισκω σοβαρο λογο για να χαλασει το νταλαβερι
  2)οταν μου απαντησεις στο παραπανω σκεψου κ το εξης (σε εχω ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα δεν ελαβα απαντηση)-> γιατι ο τζιγγερ αν εχει σκοπο να κανει κωλοτουμπα κ να μην πουλησει σε βγενο να μπλεξει με γηπελ κ ορους κ ιστοριες κ ναμην θεσει απο την αρχη ενα μεγαλυτερο ποσο για τις μετοχες του καθαρα κ ωραια παραδειγμα: ποσα εφαγε η γηπελ Χ εκατομμυρια, ποσα παιζει να μου ζητησει ο βωβος στο μελλον η ποσα μπορει να παρω αποζημιωση Υ εκατομμυρια, ωραια λοιπον κυριοι εγω για το 55% των μετοχων θελω 15+Χ+Υ εκατομμυρια κ αναλαμβανω ευθυνες για τη γηπελ κ για οτι αλλο γουσταρετε.ετσι δεν θα μπορουσε κανεις να του πει τιποτα κ το πιθανοτερο θα ηταν να μην μπορουσε να ανταπεξελθει ο βγενο στην τιμη.
  3)γιατι τωρα που ο τζιγγερ συμφωνησε στο 0,33 δεν βγαινεις να πεις ‘παιδια ειχα λαθος που σας ελεγα οτι η τιμη της μετοχης θα παιξει ρολο κ οτι επιτηδες την ανεβασε ο τζιγγερ κ θεωριες συνωμοσιας κλπ, ειναι καλο να επισημαινουμε τα λαθη μας για να μην δημιουργειται κλιμα, δεν υπονοω οτι εισαι προπαγανδιστης αλλα πιστευω οτι πολλες φορες χανεις την αντικειμενικοτητα σου
  4) εσυ με τις τελευταιες εξελιξεις εισαι αισιοδοξος?εγω βλεπω οτι στη χειροτερη οπως ειπες θα μπουνε 3 εκατομμυρια κ θα αλλαξει κ λιγο ο μετοχικος χαρτης οποτε θα ειμαστε ενα βημα μπροστα σε σχεση με τωρα οποτε οπως κ ναχει θετικα την βλεπω την εξελιξη

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   1) Ό,τι λέει ο Βγενό το έγραψα αναπαράγοντας την ανακοίνωσή του. 2) Πόσα να ζητούσε ο Βαρδινογιάννης για το 55% των μετοχών μιας ΠΑΕ χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο, με έλλειμα που τότε έλεγαν ότι φτάνει τα 26 εκατ. ευρώ; Ήμαρτον. 3) Δηλαδή φίλε μετά από 5 μήνες παραμύθι με τους Άραβες και δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που πήγαιναν με τα έτσι θέλω του Τζίγκερ και χάθηκαν 2 μήνες για πλάκα, πρέπει να πω ότι ο Τζίγκερ έκανε τον καλό για τον Παναθηναϊκό; Ας την άφηνε την τιμή στο 1,12 για να βλέπαμε τι θα γίνονταν στην ΟΥΕΦΑ. Αν θεωρείς ότι πολλές φορές χάνω την αντικειμενικότητά μου (που δεν υπάρχει καμία αντικειμενικότητα σε τίποτα) σου προτείνω κάτι να φτιάξει η ζωή σου: διέθεσε το λίγο χρόνο που διαβάζεις το blog για να κάνεις κάτι άλλο καλύτερο. Εδώ όλα είναι υποκειμενικά με βάσει την εικόνα μου για τα πράγματα. Υπάρχουν εκεί έξω δεκάδες αντικειμενικά σάιτ.4) Αν μπουν χρήματα από μετόχους είναι θετικό. Το δάνειο είναι πολύ αρνητικό αν το κοιτάξεις μελλοντικά.

   • xodros13

    μη νευριαζεις μωρε μια παρατηρηση σου εκανα κ απορω γιατι δεν την δεχεσαι, δεν ειπα εγω να τον βγαλεις λαδι τον τζιγγερ αλλα οταν ευαγγελιζεσαι 1 μηνα οτι το κλειδι ειναι το 0,33 κ οτι ανεβηκε η τιμη επιτηδες απο τον τζιγγερ καλο ειναι οταν αποδεικνυεται οτι εκανες λαθος να το λες, δεν ειπα εγω να τον βγαλεις ευεργετη τον τζιγγερ ειπα να δεχθεις οταν του προισπατεις λανθασμενες ευθυνες το λαθος σου οχι για να χαρω εγω αλλα γιατι απο πισω κρυβεται ολοκληρη επιχειρηματολογια που ενδεχομενως να καταριπτεται
    μια χαρα ειναι το blog σου κ γιαυτο το διαβαζω, δεν ειναι κανενας αλανθαστος και οσο δεν το καταλαβαινει δεν εξελισσεται

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Το ξαναγράφω. Η τιμή ανέβηκε επίτηδες. Σου λέω χαρακτηριστικά ότι και χθες στο Δ.Σ. ειπώθηκε προς τον οικ. διευθυντή από μέλη του Δ.Σ.: «Θα μείνει 0,33 και στη Γ.Σ. ή πάλι θα μάθουμε ότι ανέβηκε η τιμή κατόπιν εορτής;». Αλάνθαστος δεν είμαι αλλά στο συγκεκριμένο δεν παίρνω ούτε «και» πίσω.

  • DV

   ΡΕ μεγαλε δεν διαβαζεις το ΣΤαματη και δεν διαβαζεις και τους διαλογους στα σχολια. Θα στα κανω εγω πενηνταρακια αλλα θα σημειωσω οτι ο ΣΤαματης εχει απαντησει σε ολα.
   1) Η ΓΗΠΕΛ εχει μετοχικο κεφαλαιο 60,000 ευρω. Επειδη το κεφαλαιο της ειναι μικρο σε καθε συμβαση που εχει υπογραψει εχει μπει εγγυητης η ΠΑΕ. Εαν καποιος κινηθει δικαστικα εναντιον της ΓΗΠΕΛ και του επιδικαστει αποζημιωση πχ 10εκ ευρω, αυτο το ποσο δεν καλυπτεται απο τη ΓΗΠΕΛ αλλα απο την ΠΑΕ ή μπορει να αξιωθει απο την ΠΑΕ. Υπαρχει ενα γαιτανακι συμβασεων το οποιο ειναι πολυ μπερδεμενο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα ζημιωθει η ΠΑΕ αλλα δεν ειναι σιγουρο και οτι θα ξεμπλεξει αλωβητη. Αυτο που λεει ο Βγενοπουλος στο Τζιγγερ ειναι οτι εαν προκυψουν υποχρεωσεις της ΠΑΕ λογω ΓΗΠΕΛ απο τυχον προσφυγες να τις επωμιστει ο ΒΑρδινογιαννης. Αυτη τη στιγμη, αν δεν γινει το γηπεδο θα στραφει εναντια της ΠΑΕ και ο Βωβος και ο Μπομπολας μη δε και ο Δημος και η ΠΑΕ μπορει να αντεμηνυσει μονο τον Δημο… Οποτε του λεει ο Βγενοπουλος “αν ο Βωβος ζητησει 30εκ απο την ΠΑΕ και τα παρει θα τα πληρωσεις εσυ, οχι η ΠΑΕ γιατι εσυ εκανες τους χειρισμους”. Το πιανεις?
   2) Κατ’αρχας δεν θυμασαι. Γιατι πριν 2 καλοκαιρια οταν ο Βγενοπουλος ειχε κανει προταση αγορας (το 55% της καθαρης θεσης της ΠΑΕ) ο Τζιγγερ ειχε ζητησει το 55% του 110 (εκ). Ετσι γιατι το ξεχναμε αυτο οτι εχει γινει προταση αγορας συγκεκριμενη και ο Τζιγγερ αρνηθηκε ζητωντας 60εκ ευρω και βαλε για μια ομαδα που δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο. ΚΑτα δευτερον αυτο επρεπε να το ρωτας στο Τζιγγερ οχι στο ΣΤαματη. Γιατι ο Σταματης σου λεει τα γεγονοτα και αυτη τη στιγμη τροχοπεδη ειναι ο Τζιγγερ. ΕΑν ρωτας να σου αποδειξει ο ΣΤαματης γιατι ειναι τροχοπεδη ο Τζιγγερ ρωτας το προφανες, ειναι δυσκολο να παρεις απαντηση στο προφανες, ειτε το βλεπεις ειτε οχι. Αν καταλαβαινεις οτι ειναι τροχοπεδη ο Τζιγγερ και ρωτας το Σταματη γιατι ειναι κακως ρωτας το Σταματη. Ρωτα το Τζιγγερ να σου πει.
   3) Εδω φαινεται οτι δεν διαβαζεις το μπλογκ γιατι ο Σταματης εχει γραψει πολλες φορες οτι ο Βγενοπουλος εχει βαλει 2 ορους για να συμμετασχει, την τιμη της μετοχης και την ΓΗΠΕΛ (αυτο για να βαλει παραπανω απο το μεριδιο του). Και περαν αυτου εχει ξαναοριστε η τιμη της μετοχης 0,33 και μετα απο 3 βδομαδες μαθευτηκε οτι τελικα ηταν 1.12.

 • alexandros sarris

  Stamati Kalimera….

  Eida tis efimerides simera to prwi ki ekei pou imoun etoimos na grapsw ena swro pragmata, tha grapsw 2 kouvendes kai telos. Variemai aforita tis diamaxes anef ousias anamesa se epixeirimaties…Einai gnwsto oti opou kikloforei to xrima panda yparxei tropos na gefyrwthoun ta xasmata ama yparxei thelisi! Megala paidia einai, kanane to kommati tous, as valoun tous dikigorous tous na vroune akri na pame parakatw….

  I protasi tou Vgenopopoulou einai polu ikanopoiitiki.opws kai na exei tha valei kapoia xrimata kai tha askisei dioikisi profanws mazi me polemi kai zolwta pou an valoun ta xrimata tous kai me toso mikri timi metoxis tha afxisoun ta pososta tous mia kai den tha akolouthisoun oi alloi. Den gnwrizw tous arithmous kala alla nomizw oti me 4-5 ekatommyria isws kataferoun na exoun kai oi 3 mazi anw tou 40, 45%.Me anenerges tis metoxes tou Tzigger kai meiwmeno to pososto tou pleon aftoi kanoun koumanto, ara estw ki etsi siga-siga ginetai douleia….Afto kata tin gnwmi mou einai to pio simantiko apo tin xthesini imera,oti isws vgainoume apo tin periodo tis stasimotitas!Ektos ki an o Tzigger den parastei stin geniki sinelefsi tou Martiou, den yparxei apartia ki arxisoume pali tis epanaliptikes…

  ps. tremw mipws emfanistei avrio o Al Saud me 15.000.000 eurobirds proerxomena apo ellina kroiso me 7 GRAMMATA…..:)

  polla xairetismata apo Ollandia

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πώς προκύπτει Αλέξανδρε ότι με 4-5 εκατ. φτάνουν το 40-45%. Τώρα έχουν μαζί περίπου 17,5%

   • MAN2

    Σταμάτη με 5.000.000 ευρώ αγοράζουν 15.151.515 μετοχές , οπότε με ανενεργές τις μετοχές της οικογένειας ανεβάζουν σημαντικά το ποσοστό τους.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ποιος είπε για 5 εκατ. ευρώ;

   • Alexandros Sarris

    Einai sinartisi tis dikis tous simmetoxis kai tis antistoixis mi simmetoxis twn allwn.akoma kai to pososto tous na valoune pali tha vrethoun me simantika afximeno pososto logw xamilis apotimisis tis etaireias kai mi simmetoxis twn ypoloipwn metoxwn….

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ναι αλλά αν δεν δούμε τα χρήματα δεν ξέρουμε πού θα πάνε τα ποσοστά

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

  Σταμάτη καλημέρα, μετά το χθεσινό ΔΣ και την ερμηνεία σου ως προς αυτό, θα εμμείνω στην άποψη που σου έχω ξαναγράψει, ότι το κρίσιμο σημείο είναι το νόμισμα της χώρας… Όσο αυτό -ΚΑΙ τα έσοδα του Ch. League βεβαίως- είναι ακόμη ρευστό, τόσο οι επενδυτές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) προσπαθούν να κερδίσουν, ή να αγοράσουν με το μικρότερο κόστος, ΧΡΟΝΟ…
  Επίσης, ομολογώ κι εγώ ότι το θέμα ΓΗΠΕΛ δεν μου είναι τελείως ξεκάθαρο, χωρίς να σημαίνει ότι φταις εσύ γι αυτό…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Γιώργο πόσο καιρό θα μείνει ρευστή η κατάσταση; Γιατί για μένα χωρίς να ξέρω θεωρώ ότι θα πάρει πολύ χρόνο.

   • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    Διευκ΄ρνηση: στο κείμενο μου μέσα στον όρο “επενδυτές” συμπεριλαμβάνω ΚΑΙ τους (Α)ΜΕΤΟΧΟΥΣ…
    Όσον αφορά το ερώτημά σου (και δικό μου) για τον καιρό που θα χρειαστεί θα σου απαντήσω με βάση την προσωπική μου εκτίμηση και τίποτα παραπάνω…
    Εκτιμώ ότι κάποιοι μεγαλοσχήμονες (επενδυτές-μετοχοι) γνωρίζουν πότε και ποια θα είναι η κατάληξη του “ντέρμπυ” ευρώ-δραχμή, μέχρι τότε… “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”… Ο ένας συνομιλεί με καποιους άφαντους, του άλλου του ξινίζει το άλλο, ο τρίτος προσπαθεί την λύση δανεισμου αλλά είναι δύσκολη…

 • http://WashingtonPost TIMES

  Να απαλαγεί ο Πάο από τη ΓΗΠΕΛ. Έτσι γλιτώνει τις αξιώσεις Βωβού, Μπόμπολα. Νομίζω ότι ο Βγενόπουλος μπορεί να το δεχτεί αυτό. Δηλαδή η διαφορά τους είναι ότι ο δήμος θα πληρώσει πρόστιμο 20 εκ και ποιός εκ των δύο θα το πάρει; Αν θες μου απαντάς Σταμάτη.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Για να απαλλαγεί από τη ΓΗΠΕΛ θα πρέπει να απαλλαγεί από τις συμβάσεις. Από αυτές πώς θα απαλλαγεί;

   • http://gravatar.com/mmetheone TIMES

    Μα έγραψες οτι μεταβιβάζεται η Γηπελ στον Τζίγγερ.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Τι έγραψα;

   • http://WashingtonPost TIMES

    Η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.

   • http://WashingtonPost TIMES

    Δηλαδή η διαφωνία Βγενόπουλου είναι ότι αν ο δήμος πληρώσει πρόστιμο 20 εκ. αυτά θα τα πάρει ο Τζίγγερ και όχι η ΠΑΕ.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Όχι. Διάβασε στις δηλώσεις του στο κείμενο ποια είναι η διαφωνία του. Γι’ αυτό τις έβαλα

 • Γιώργος Κ.

  Σταμάτη, καλημέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσω κάτι στα όσα (τραγελαφικά) συμβαίνουν στην ομάδα. Θα σταθώ παρόλαυτα στα εξής: Αν (λεγόμενοι) σοβαροί επιχειρηματίες διοικούσαν τις εταιρίες τους όπως ο ΙΒΒ τον Παναθηναικό, ζήτω που καήκαμε. Η λογική ότι επειδή έχω την πλειοψηφία των μετοχών σε μια εταιρία (τις αγόρασα ή μου τις χάρισε ο μπαμπάκας μου), κάνω ό,τι γουστάρω και άμα θέλω τα διαλύω όλα για να μάθετε, με ξεπερνά. Έμειναν όλοι στο “ξεχάστε μας από την ομάδα, πουλάμε” και όχι στο ότι πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι ο Παναθηναικός ως σύλλογος πνέει τα λοίσθια. Στο βόλλευ πέφτουμε, στο μπάσκετ όλα δείχνουν ότι μια αυτοκρατορία τελειώνει και στην μπάλα μας κρατάει ομήρους ο Γιαννάκης. Εύχομαι να ανατραπεί το σκηνικό.
  Μία ερώτηση απλά: Θεωρείς ότι υπάρχει τρόπος να παραμείνει ο ΙΒΒ και μετά το καλοκαίρι, ακόμα και αν χαθεί το πρωτάθλημα; Γιατί αν χαθεί, ειλικρινά δεν βλέπω πώς μπορεί να παραμείνει. Δεν θα τον χωράει ο τόπος. Ειδικά όταν θ’ αρχίσει πάλι να ξεπουλάει για να καλυφθούν οι “μαύρες τρύπες” στο ταμείο της ομάδας.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Γιατί αν χαθεί το πρωτάθλημα θα πέσουν όλοι πάνω στον ΙΒΒ; Πάντα υπάρχει ένας τρόπος. Σαουδάραβες, δάνεια κ.α.

 • Messini13

  Σταμάτη συγχαρητήρια που μας βάζεις κι εμάς να σκεφτόμαστε λίγο πιο πέρα από τα πρωτοσέλιδα!
  Έχω μία ερώτηση σχετικά με το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Αν κατάλαβα καλά, η ΓΗΠΕΛ έχει ήδη ζημιώσει την ΠΑΕ με 5-10 μύρια για τις μελέτες, και στο μέλλον μπορεί να τη ζημιώσει ακόμα περισσότερο επειδή είτε θα γίνει το υπερκοστολογημένο γήπεδο, είτε δεν θα γίνει οπότε η ΓΗΠΕΛ (=ΠΑΕ τώρα) θα συρθεί στα δικαστήρια από τους συνεπιβάτες του σοφέρ για αποζημιώσεις. Από την άλλη βέβαια η ΓΗΠΕΛ μπορεί να σύρει το Δήμο στα δικαστήρια και να αξιώσει και αυτή αποζημιώσεις.
  Η αξίωση του Βγενόπουλου ποιά είναι ακριβώς στις 3 αυτές μεταβλητές (κόστος μελετών, κόστος πιθανών αποζημιώσεων προς τρίτους, κέρδος από πιθανές αποζημιώσεις Δήμου)? Εάν, όπως το καταλαβαίνω θέλει πίσω τα 5-10 μύρια, ΚΑΙ τις αποζημιώσεις του Δήμου, αλλά να μην είναι υπεύθυνος για αυτές των Μπομπολο-Βωβαίων, τότε δεν είναι υπερβολικός?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σ’ ευχαριστώ. Μπορεί να είναι υπερβολικός αλλά αυτά θέλει.

   • DV

    Δικια μου εκτιμηση (ή ευσεβης ποθος) ειναι οτι η απαιτηση για να λαβει πισω τα 10 εκ της ΓΗΠΕΛ η ΠΑΕ ειναι ο συνηθης ορος που μπαινει απο μια πλευρα σε μια διαπραγματευση για να αποσυρθει εναντι ανταλλαγματος απο την αλλη πλευρα κατα τη διαπραγματευση.
    Δηλαδη αν του ελεγε ο Τζιγγερ “απεσυρε αυτη την απαιτηση και εγω θα αναλαβω ολες τις διεκδικησεις” δεν θα επεμενε.

 • http://www tigris 13

  ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ό,τι πιο σωστό

 • Xristos197

  Έμαθα ότι ο Μαυροκουκουλάκης ετοιμάζεται για την είσοδό του στην ΠΑΕ.Ισχύει?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ως τι;

   • Xristos197

    Αρχικά θα βάλει λεφτά με κάποιους συμπαίκτες.Από όσο ξέρω ο Μαυροκουκουλάκης θα ήθελε να ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ.

    Προσωπικά πιστεύω ότι άμα προχωρήσει το σχέδιο Μαυροκουκουλάκη και πάρει πόστο στην ΠΑΕ η ομάδα δεν θα χρειαστεί να ξανανυσηχήσει για θέματα του παρασκηνίου.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ποιος θα βάλει λεφτά; Ο Μάνος; Μάλιστα

   • JOHN KOU

    Καλησπέρα Σταμ, πιο σίγουρο είναι να βάλει λεφτά ο τσάκας παρα ο mister Μανος… Οχι για την παε αλλα και για τα διαρκείας τους μην σου πω. Στανταρ αυτο όμως..

 • http://twitter.com/TheoFunnys Fanis K (@TheoFunnys)

  “Έπειτα από το όργιο κακοδιαχείρισης και σπατάλης των φευγάτων”… Όπως στη χώρα έτσι και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει σωτηρία…

  • Nikos

   Sorry file alla opws i xwra etsi kai gia ton panathinaiko prwtistws den ftaiei i kakodiaxeirisei kai i spatali twn fevgatwn alla ta provata san kai tou logou sou pou xorevoun me oti tous pasaroun sigekrimena media. Ftaine ta provata pou katapinoun amasito oti tousd dwseis giati eine pio efkolo apo to navaleis to koutsouro pou exeis panw sto lemo sou na skeftei. Oloi sas anamasate ta grafomena tis derby kai tis prasinis kai loipwn efimeridwn kai antikeimenikwn sites xwris defteri skepsi. To thema mono eine ean iste ontos toso xameni stin metafrasi opote sas lipame i ean mipws eiste stimeni opote exete sovaro logo na anamasate sigekrimena themata alla tis malakies tou swfer me tous araves kai tous tsakes tis ksexnate epitides.

   • http://twitter.com/TheoFunnys Fanis K (@TheoFunnys)

    Φίλε μου εννοούσα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κατάλαβες και φυσικά δεν θα κάνω κανέναν χαρακτηρισμό όπως εσύ τόσο γιατί οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν νόημα όσο και γιατί είναι παράκληση του Σταμάτη εδώ και μήνες, τον οποίο και σέβομαι περισσότερο απ’όλους.

    Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και να απαλλαγούμε από την οικογένεια και το παρελθόν και να περάσει ο Παναθηναϊκός στον Βγενόπουλο πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα βάζουν το συμφέρον πάνω απ’την ομάδα. Με λυπεί η θλιβερή εικόνα αυτών των εφημερίδων και πολύ περισσότερο το ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη μέχρι τώρα ότι το πράγμα θα αλλάξει στο μέλλον. Οπότε και ο Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια, αν δεν είναι αραβικά φοβάμαι ότι πάλι για προέδρους γλάστρες θα διαβάζουμε.

    Τα λόγια ήταν σε εισαγωγικά, δεν ήταν δικά μου αλλά της παναθηναϊκής (;) εφημερίδας. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα πενηνταράκια…

    Υ.Γ Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια…

 • http://gravatar.com/gralistas gralistas

  Επειδη εσυ ετσι οπως τα γραφεις δεν προκειται να βρεις ποτε δουλεια ας βοηθησουμε ολοι αυτη την προσπαθεια που κανει ο Σταματης και να αναβαθμισει το blog για να μαθαινουμε και καμια αληθεια γιατι οι αλλοι μεγαλοδημοσιογραφοι το μονο που λενε παντα ειναι οτι θα τα πουνε εξω απο τα δοντια αλλα μαλλον ειναι ολοι φαφουτηδες και δεν εχουμε ακουσει τιποτα ακομη….
  Keep Walking Stamatis…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σ’ ευχαριστώ

 • xodros13

  σταματη αν ο βγενο βαζει το ποσοστο του ανεξαρτητα γηπελ, ο πολεμης το δικο του κ ο ζολωτας το δικο του δε μαζευονται τα χρηματα που ψαχνει η ουεφα?γιατι να παρουν δανειο?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Η ΟΥΕΦΑ θέλει τώρα 2,5 αλλά το Μάρτιο χρειάζονται άλλα 5,5

 • http://pensierix.wordpress.com pensierix

  Σταμάτη, μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης, θα ήταν κανείς παράλογος και αχάριστος αν ζητούσε από τον μοναδικό κληρονόμο να ορίσει αυτός την τιμή που αξίζει η μετοχή του Παναθηναϊκού και να καλύψει ο ίδιος την ΑΜΚ; Κι επειδή όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κρίση, ας όριζε εκείνος την τιμή και τα χρήματα τα βάζει κάποιος από το fund, ρε αδερφέ…Τόσοι είχαν μαζευτεί στο ΟΑΚΑ (στη φωτογραφία μέτρησα 7-8), συν τον Αλ Σαούντ στον καναπέ με τον Τσάκα. Ολο και κάποιος θα φιλοτιμηθεί, δε μπορεί…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εάν ο Παναθηναϊκός κόστιζε 180 εκατ. ευρώ το 2008 και τώρα κοστίζει 15 ή 25; Ή αν θα σωθεί ο Παναθηναϊκός; Αν κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να αξίζει 180, ας βγάλει από την τσέπη του 15 εκατ. ευρώ να τα δώσει και ας πάρει 8%. Μάγκα θα τον λένε όλοι

 • scum

  Δηλαδή ρε γαρρή το πρόβλημα του βγενόπουλου είναι τα 5 εκ. ευρώ (βάλε 10 σου λέω εγώ) που έχει στοιχίσει στην παέ η γηπελ; Γιατί ο τζίγγερ έχει αναλάβει να καλύψει τις τυχόν τεράστιες αποζημιώσεις που όλοι υπαινίσσεστε ότι θα κληθεί να καταβάλει η παέ.
  Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, όλα αυτά εμένα μου μοιάζουν προφάσεις εν αμαρτίαις. Θέλεις κύριε να σώσεις τον παο; Βάλε τα λεφτά σου, ανέλαβε εσύ το ομολογουμένως δύσκολο έργο και όλοι θα σου πούνε μπράβο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε πάλι με ίντριγκες δολοπλοκίες κτλ… Ο πάο χρειάζεται Λ Ε Φ Τ Α, όποιος έχει σκοπό να προσφέρει καλώς να ορίσει, όλα τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

 • vic

  ασχετο, αλλα αν ερθει καποιος και βαλει 15 εκατομμυρια ευρω, θα εχει πλεον 45 εκατομμυρια μετοχες απ τις συνολικα 67 της ΠΑΕ, οποτε σε ποσοστο: το 67% των μετοχών της ΠΑΕ.

  Και κατι αλλο. Το υψος της ΑΜΚ ποιο θα ειναι;; Πουθενα δεν το εχω δει αυτο γραμμενο! Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν μπει ο Βγενο με το ποσοστο του σε ΑΜΚ 10 εκατομμυριων, σημαινει οτι θα βαλει 1 εκατομμυριο, αν ειναι των 20, το ποσοστο του σημαινει 2, αν ειναι πχ 100 εκατομμυριων (λεω ενα υπερβολικο νουμερο), θα βαλει 10.

  Εκτος κι αν δεν μιλαμε ακριβως με ποσοστα, αλλα απλως με χρηματα. Γιατι τα 1,8 εκατομμυρια ειναι το 10,8% των 19 εκατομμυριων πχ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   15 εκατ. ευρω το υψος. Το 1,8 είναι το 10,8% των 15 αν αφαιρέσεις το 10% του Ερασιτεχνη

   • vic

    αχα, ευχαριστω

 • MAN2

  Ορθότατο φίλε μου , αλλά ρητορικό…
  Το πρώτο που σκέφτηκα όταν το διάβασα , αφού ρε Δημητράκη ο αθεόφοβος ο Ανδρίκος τα ξεφτίλισε όλα βάλε εσύ τα 15 να μας σώσεις να γίνεις και ΗΡΩΑΣ ,αλλά ξέχασα θα σε προλάβει ο Αλ Σαούντ που θα αγοράσει και τον Εξάστερο που τον χάζευε από μικρός.
  Αλλά τι λέμε τώρα οι δικοί του δεν πήγαν καν στο Δ.Σ. κάποτε τους ενοχλούσε η παρουσία του Πατέρα τώρα τι;
  Ας όψεται ο γαύρος ο Λοβέρδος και η Τρόϊκα που “κόψανε” τα γλέντια…