Prince Sultan θεέ παρ’ τους την ΠΑΕ!

Έχουν συμβεί πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες 130 ημέρες. Ως ειδησεογραφία τα έχετε παρακολουθήσει φαντάζομαι και σε γενικές γραμμές τα έχετε συγκρατήσει. Τρέφω μια αυταπάτη ότι το blog βοήθησε να διευρύνετε τη σκέψη σας και να αντιμετωπίσετε λίγο πιο σφαιρικά τις καταστάσεις. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει, θα προσπαθήσω περισσότερο (Θεού θέλοντος και καταστάσεων επιτρεπουσών). Θαρρώ πως για όσους έχετε καταλάβει πέντε πράγματα, η χθεσινή ημέρα ήταν διδακτική. Πιστεύω και η σημερινή κάπως έτσι θα κυλήσει. Πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι συνέβη χθες και να πούμε δυο πράγματα για το αύριο.

Τα χαρτιά πια είναι ορθάνοιχτα και δεν επιχειρεί να τα κλείσει ο σεναριογράφος. Λεφτά original από αληθινό ενδιαφέρον επενδυτών δεν υπάρχουν. Ούτε για δείγμα. «Καλά, αυτό το ξέραμε», θα πει κανείς. Το γράφω για εμπέδωση. Ο Ιζνογκούντ παλεύει να πείσει για το σαουδαραβικό fund. Έστησε το μηχανισμό του στην Ηρώδου Αττικού -χωρίς ασφαλώς να πληρώνει κανέναν- και κάνει τις κινήσεις του. Το χρήμα όμως δεν το δείχνει. Και πώς να το δείξει; Σάμπως υπάρχει… Αργεί λέει η μεταφορά γιατί η τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας επικοινωνεί με Λονδίνο και από εκεί θα μπουν στην Τράπεζα Πειραιώς. Γι΄αυτό η Τρίτη – Τετάρτη έγινε Παρασκευή, γι’ αυτό η Παρασκευή ξημερώνει και δεν έχει νέα. Καιρός είναι άλλωστε να θυμηθούμε το μοναδικό χρήσιμο που μας έμαθε ο Ιζνογκούντ, το Σαββατοκύριακο της Σαουδικής Αραβίας που είναι Πέμπτη – Παρασκευή. Από Δευτέρα για πολλοστή φορά με τον Ιζνογκούντ στο τιμόνι. Και υποτίθεται ότι ακόμα περιμένει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Τελικά αυτός ο άνθρωπος έχει τόση υπομονή με τον Ιζνογκούντ και τους επενδυτές του που τολμώ να πω ότι μπροστά του ο Ιώβ ήταν ο γιος της ανυπομονησίας!

Α, και να μην ξεχάσω: μέχρι πριν λίγες ο… je veux être calife a la place du calife (με ένα κλικ στο blog θα μάθετε και ξένες γλώσσες!) είχε δώσει σε ένα μπιλιετάκι τρία ονοματάκια Σαουδαράβων πριγκίπων και επενδυτών στον δικηγόρο Πετρόπουλο. Τώρα τα άλλαξε έδωσε τρία άλλα! Θα μπερδεύτηκε.

Είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ήρθε η στιγμή να επιλέξει φινάλε ο σεναριογράφος. Η κατάσταση ομολογώ ότι με προσπέρασε. Ο τύπος είναι πολύ… προχώ. Φαντάζομαι χθες να καταλάβατε με τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα τι συμβαίνει και πού το πάει. «Υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές από τη Σαουδική Αραβία. Στη μία είναι και ο Αλ Σαούντ». Κοντολογίς ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού που δεν έλεγε τίποτα μέχρι τώρα παρά μόνο γενικολογίες, λειτούργησε χθες ως αγγελιαφόρος του Βαρδινογιάννη. Λέτε να του ξέφυγε; Μπα, δεν νομίζω.

Τώρα πια δεν μιλάμε για κύκλους και περιβάλλοντα. Ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ δημοσιοποίησε τη συνέχεια της ιστορίας. Ξαφνικά επανήρθε στο προσκήνιο ο Prince Sultan. Δηλαδή για όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου! Ο άνθρωπος που μας ταλαιπώρησε τρεις μήνες και κατά παραδοχή των ανθρώπων του Βαρδινογιάννη δεν είχε την οικονομική οντότητα για να δώσει όχι 220 εκατ. ευρώ αλλά ούτε 15 εκατ. ευρώ, επανέρχεται δριμύτερος. Ξέρω, θα πείτε ότι βρήκε συνεργάτες και θα τσοντάρουν όλοι λεφτά. Εντάξει, όσοι το πιστεύετε δεν έχω τι άλλο να σας πω;

Για μένα ξεκάθαρα με αυτό που είπε ο Γόντικας, μπορεί ο σεναριογράφος να συνεχίσει τη σαπουνόπερα ουυυυυυ μήνες. Βλέπετε τη μεταγραφική περίοδο την έχασε ο Παναθηναϊκός (κρίμα και κάθε fund είχε τρεις παίκτες έτοιμους για μεταγραφή, οποία σύμπτωση τους ίδιους δηλαδή τους Τζαβέλλα, Σιόβα, Σικαμπάλα). Τώρα περιμένουμε τον… τρισκατάρατο νόμο Γερουλάνου ο οποίος όπως σας είχα γράψει πάει προς ψήφιση την άλλη εβδομάδα (μάλλον στις 2 Φεβρουαρίου) μετά την απόσυρση δύο άρθρων. Οπότε θα φύγει και αυτό το εμπόδιο. Τέρμα και αυτή η δικαιολογία. Και μετά τι γίνεται; Ή πρέπει να «τσιμπηθούν» λεφτά από κάποιον ως μια ταμειακή διευκόλυνση στον Βαρδινογιάννη ή πρέπει να προκύψει κάτι άλλο ως αιτία καθυστέρησης. Μια μάχη -στο Ελ Πάσο- των δύο, τριών, δεκατριών σαουδαραβικών fund για την απόκτηση του Παναθηναϊκού (στην οποία εγώ δηλώνω από τώρα ότι τάσσομαι αναφανδόν υπέρ του Prince Sultan, αυτόν ξέρουμε, αυτόν αγαπάμε). «Κολλήστε» από δίπλα ότι εφόσον δεν φάνηκαν τα λεφτά έως τώρα πέρασε και αυτή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (λήξη την Τρίτη 31/1), οπότε θα «φαγωθεί» ένας μήνας ακόμα με Γ.Σ. και Δ.Σ. για ορισμό νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Μια χαρά κούκλοι είμαστε. Τον Μάρτιο τον φτάνουμε για πλάκα (όπου έως τότε θα ξέρουμε πολλά για τη μάχη του τίτλου άρα και τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ…). Εκτός…

Εκτός και αν το Δ.Σ. τηρήσει όσα είχε πει κατόπιν και της παρουσίασης του οικονομικού διευθυντή Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη και κατεβάσει την τιμή της μετοχής από το 1,12 ευρώ στο 0,33. Τότε όλα θα γίνουν ευκολότερα. Διότι όποιος θέλει να βάλει χρήματα (Βγενόπουλος και αν πείσει τον Πολέμη ή ακόμα πιο ακραία και τους Ζολώτα, Ξυλά) θα έχει ένα αντίκρισμα η επένδυσή του. Θα πάρει αρκετές μετοχές, οι οποίες μπορεί να του χαρίσουν και την πλειοψηφία ανάλογα με το τι ποσό θα βάλει. Ξέρω ότι το ερώτημα είναι πώς ο Βγενόπουλος θα κάνει μια τέτοια κίνηση αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ. Αγνοώ. Υποθέτω, όμως, ότι θα ποντάρει σε αυτό που έγινε γνωστό σήμερα ότι έως το τέλος Μαρτίου, δηλαδή εντός διμήνου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει 8 εκατ. ευρώ. Αλλιώς θα βρει μπροστά του όχι μόνο την UEFA αλλά και το Πρωτοδικείο. Υπάρχει και μια άλλη επιλογή. Να κάνει μια ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ ο Βγενόπουλος, παίρνοντάς τα πίσω το καλοκαίρι.

Εσείς καλού κακού κάντε μια προσευχή προς Θεό μα κυρίως Αλλάχ να έρθουν σήμερα, αύριο, μεθαύριο, τη Δευτέρα ρε παιδί μου αυτά τα 15 εκατ. ευρώ μαζί με το χαρτί που θα το επιβεβαιώνει. Πού ξέρετε, μπορεί να πιάσει.

Be Sociable, Share!
 • Γιωργος

  Πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου που ασχολεισαι ακομα με αυτο το θεμα!!Βεβαια βγαλαμε (σχεδον) ολο το χειμωνα με αυτα τα τραγικα και ακομα καποιοι τα πιστευουν…Τεσπα…επειδη εγω δε στο εχω πει ψηφιζω περισσοτερες προσωπογραφιες και αγνωστες ιστοριες!!!

 • Άρης

  Σταμάτη όταν λες “πρέπει να «τσιμπηθούν» λεφτά από κάποιον ως μια ταμειακή διευκόλυνση στον Βαρδινογιάννη” εννοείς δάνειο?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δάνειο δεν νομίζει να ρωτήσει κανέναν για να πάρει. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν «κλειδωμένα» τα λεφτά του προηγούμενα δανείου από την Πειραιώς.

 • biancoVerde

  Σαν να μας λες ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα.
  Καλημέρα Σταμάτη.

 • lavezzi13

  tha travixei poly akoma i istoria…pou tha katalixei de xerw kai den eimai poly aisiodoxos oute gia to pou oute gia to pote!exw ena xeiristo senario sto myalo mou o ibb krayaei tin omada kai tou xronou kai ekei ti xeftilzei pernontas(to aima)tou pisw…poulontas olous tous kalous leto,katsour,boum,klp tzampa me ti dikeologia oti den exei na tous plirwsei kai pernontas toche…a,kai diwxnei kai fereira!kai emeis tha kleme me afta pou tha vlepoume kai aftos tha gelaei…kai kapou ekei tha teleiwsei pistevw to paramithi…

  • phaNtom

   Κι εγώ εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα.

 • Φωτης

  φιλε Σταματη συγχαρητηρια για το μπλογκ σου,το οποιο εμαθα τυχαια μεσω του leoforos.gr! προφανως φαινεται καθαρα οτι ολη η ιστορια με τους αραβες ειναι σεναρια του Τζιγγερ μεσω καποιου επικοινωνιολογου.αρα αν θελει ο Τζιγγερ και κατα επεκταση η οικογενεια ξερει να χειραγωγει τις μαζες των φιλαθλων μας.ρε Σταματη τοτε γιατι δεν ασχολειται σοβαρα με την ομαδα για να την εκτοξευσει?και μπορει αν θελει να βρει τα καταλληλα ατομα και για εξωαγωνιστικα θεματα.ο Κοκκαλης ας πουμε ειχε οργανωσει αψογα την παραγκα με τον Θωμα Μητροπουλο.δεν ειναι κριμα να μας παρει παρασκηνιακα το πρωταθλημα ο γαυρος,ενω το εχουμε αγκαλιασει?και μην μου πεις οτι δεν μπορει να κανει τον Βαγγελα να τρεχει και να μην φτανει?ας ξυπνησει και ας αναλαβει τις ευθυνες του,γιατι αν δεν το εχει καταλαβει ο βαγγελας τον κοροιδευει μπροστα στα μουτρα του!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σ’ ευχαριστώ

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 13

  ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 15 ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ…ΣΑΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ..ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ(ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΕΣΑ…ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ???

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δημήτρη διάβασε λίγο πιο προσεκτικά. Έγραφα ακριβώς «αν μπουν 15 εκατ. ευρώ (άραγε θα το μάθουμε ποτέ;)». Τώρα γράφω «λεφτά original από πραγματικό ενδιαφέρον επενδυτών δεν υπάρχουν». Βλέπεις διαφορά;

 • ALEX13

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…ΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΛΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ……….ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΥΣΗ…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 15 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΒΓΕΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ………ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ……….ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΛ…..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΒΕΒΑΙΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ……ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ….ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ…ΨΑΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ..ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ..ΔΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ..ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ..Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ…ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ΄΄ΈΣΥ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΕ Η ΣΤΑΣΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ…ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ…….

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Άλεξ νομίζω ότι ο Βγενόπουλος έχει πιέσει τις καταστάσεις και τα πράγματα αναγκαστικά μεταβάλλονται. Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τελειώνει το παραμύθι των Σαουδαράβων ή βάζουμε στο κόλπο κάτι άλλο. Η ιστορία δεν μπορεί να προχωρήσει με τη μορφή που πήγαινε μέχρι πριν μια εβδομάδα. Όσο για Δομάζου – Κωνσταντίνου είπαμε δεν με παίρνει να γράψω. Σκέψου λίγο τι μπορεί να έχει συμβεί

 • estes1712

  Ωραίο άρθρο Σταμάτη. Το κακό είναι ότι πλέον έχω σιχαθεί μετά από τόσες ημέρες να ακούω τα ίδια και τα ίδια (φαντάζομαι και όλοι οι φίλαθλοι – οπαδοί του Π.Α.Ο.). Το τι παιχνίδι παίζεται από την οικογένεια, ουσιαστικά το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Δυστυχώς, στη χώρα που ζούμε, η λαμογιά είναι μαγκιά και όσοι έχουν την εξουσία στα χέρια τους, κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Επίσης, σε αυτή τη χώρα καταφέραμε να φτιάξουμε μεγάλες εκτάσεις “ελεύθερης στάθμευσης” όπου όποιοι γουστάρουν “παρκάρουν” μετοχές, συνειδήσεις, δικογραφίες, κασέτες με συνομιλίες για τις μαιμουδιές του περσινού πρωταθλήματος από τους τίμιους ανθρώπους που το διοικούν, κλπ. Έτσι και αυτός ο φανταστικός μας πρόεδρος, κάνει ότι γουστάρει, “φέρνει” ότι του κατέβει και μας το παρουσιάζει ως επενδυτή, και φυσικά όταν όλα αυτά αποδειχτούν αέρας κοπανιστός, με εμφανή τα ίχνη απορίας και αγανάκτησης στο κουρασμένο του μέτωπο, θα ψελλίσει με λυγμούς “μα εγώ δεν σας είπα ποτέ κάτι τέτοιο”. Άλλος ήταν ο κακός Ιζνογκούντ που μας κοροϊδεύει όλους. Αν είχε λίγο φιλότιμο, με το κράξιμο που έχει φάει, και με την ανικανότητα που βεβαιωμένα τον διακατέχει, θα έπρεπε τουλάχιστον να άφηνε τα ηνία σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας του ή τουλάχιστον στον συντηρητή της πισίνας του. Πιο καλά θα το πήγαινε το παραμύθι και θα είχε μέσα και καμιά όμορφη πριγκίπισσα που θα παντρευόταν στο τέλος και θα “ζούσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα”.
  Πανάθα, σου άξιζε καλύτερη τύχη.

 • Apostolis Apostolou

  Ο Γόντικας πιστεύει ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις του διέσωσε τη θέση του?
  Μήπως τα 8 εκ. του Μαρτίου φέρουν στον Παναθηναϊκό Έλληνα επιχειρηματία?
  Ο Τσάκας έχει εξοφλήσει το δικηγόρο του ή του χρωστάει ακόμη?

  Υ..Σ. Σουλτάν θεέ, πάρε και την ΚΑΕ!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν σκέφτεται τη θέση του, δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να φέρουν Έλληνα αλλά δεν είναι απαραίτητο. Μπα έχει έξοδα τώρα, δικηγόρους θα πληρώνει;

 • giannists

  Oσο εγω θα πιασω το joker την κυριακη αλλο τοσο θα μπουν λεφτα στην ομαδα.εγω δευσμευομαι την δευτερα το πρωι μολις πιασω το joker να βαλω δεσμευμενα για μεταγραφες 300 χιλιαρικα
  υ.γ παιδια λογω υποχρεωσεων δεν βγαινω να δωσο δανεικα παρα μονο λιγα στην παε τα αλλα θα φυγουν σε:
  100,000 ψυχειατρο για αυτα που εζησα με τον τσακα 4 μηνες
  100,000 οφθαλμιατρο γι αυτα που ειδα 4 μηνες τωρα
  100,000 σε κερια στην εκκλησια για να με σηχωριση για τις χριστοπαναγιες που εριχνα 4 μηνες απο το πρωι με αυτα που διαβαζα 4 μηνες ο καλος θεουλης
  αλλα 50,000 για κερια επισεις για τις προσευχες μπας και ερθει κανενας ανθρωπος τισ προκοπης που θα αγαπαει την ομαδα.
  ε και οτι περισεψει θα τα κρατησω για τα εξοδα μετακινησεις για την φιεστα το μαιο….
  και απο ιουνιο οποιος μπορει ας στειλει κανενα δανεικο γιατι θα ειμαι ταπι
  παναθηναικα και ειλικρινα Γιαννης.

 • Θανασης

  Γενικα, το ζητημα ειναι τι θελουν πια. Το εχουν παρει αποφαση οτι η ΠΑΕ αργα η γρηγορα θα καταληξει στους μονους μεχρι στιγμης (αλλα και μελλοντικα κατα πασα πιθανοτητα) ενδιαφερομενους; οπότε και θα επιτρεψουν να τελειωσει το θεμα μια ωρα αρχυτερα;
  ή θα συνεχισουν να προσπαθουν να αποφυγουν το μοιραιο;
  Αναμενουμε…

 • Sbaba

  Καλά πως είστε τόσο σίγουρος ότι αυτά είναι όλα παραμύθια; Δηλαδή ο βαρδινογιαννης δεν έχει δουλειά να κάνει και φτιάχνει σενάρια; Νομίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Και γιατί ρε αδερφέ να μην θέλουν Άραβες τον παναθηναικο τόσες ομάδες έχουν πάρει

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν ξέρω τι δουλειές έχει ο Βαρδινογιάννης, ξέρω ότι 4 μήνες τώρα η στάση του προκαλεί ας πούμε ερωτηματικά. Αδερφέ οι Άραβες μπορούν να αγοράσουν τη Σίτι γιατί έχει νόημα αφού η αντιστοιχία εσόδων – εξόδων – κέρδος προβολής είναι τεράστια προς όφελός τους. Στον Παναθηναϊκό χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο, χωρίς αντίστοιχη προβολή πρωταθλήματος, χωρίς ελπίδα σοβαρής διάκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς φοβερά εμπορικά έσοδα, τι ακριβώς κέρδος θα έχουν; Αν ένας Άραβας θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, έχει ένα σωρό άλλες ευκαιρίες σε μια χώρα που ξεπουλιέται.

 • xodros13

  ρε σταματη ολα λογικα αλλα αν ειχαν μπει τα λεφτα δεν θα ελεγες οτι ειναι εικονικα η του τζιγγερ οτι δεν θα μπουνε στην παε κ οτι απλα μπηκανε για να φανουνε κ να πειστουμε?δηλαδη πως γινεται να επαληθευει την δικια σου αποψη για τα πραγματα κ η μια κ η αλλη εξελιξη?
  επισης πως γινεται οι δηλωσεις γοντικα να μεταφραζονται οπως σε εξυπηρετει?την μια τις ερμηνευεις ως ΄δεν δεσμευεται για καμια προταση ο γοντικας οτι ειναι υπαρκτη’ κ την αλλη ως ‘ειναι μπροστινος του τζιγγερ κ τα λεει επειδη τον εβαλε αυτος’
  ελπιζω να μη μου απαντησεις παλι, ‘ολα καλα απογειωνομαστε’ φανταζομαι καταλαβαινεις οτι δεν εννοω αυτο

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Για τις πρώτες ερωτήσεις σε παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα πιο πάνω στον «Δημήτρη 13». Στο δεύτερο η απάντηση δίνεται από τον Γόντικα. Χθες είπε υπάρχουν τουλάχιστον δύο σοβαρές προτάσεις. Όταν το λέει μόνος του χωράει ερμηνεία ότι δεν δεσμεύεται πως είναι υπαρκτή; Όταν έλεγε σε συζητήσεις ότι δεν πιστεύει στον Prince Sultan π.χ., το έγραφα. Τώρα λέει ότι είναι σοβαρές προτάσεις άρα τις θεωρεί και υπαρκτές. Όσο για το μπροστινός του Τζίγκερ ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι άνθρωπος που τον έβαλε ο Βαρδινογιάννης και ότι μιλούν συχνά στο τηλέφωνο.

   • xodros13

    δεν με καλυψες με την λογικη σου κ λεφτα να μπουνε κ παικτες να αγοραστουνε θα λες οτι δεν μπηκαν οσα μας λενε κ οτι ασχετα αν ο χ παικτης λενε οτι κανει 10 ευρω εγω εχω πληροφοριες οτι κανει 2 ευρω κ σας καροιδευει μπλα μπλα μπλα κοινως με την λογικη σου δεν υπαρχει κανενα σεναριο που να σε διαψευδει κ εξηγω
    -γοντικας-> πως γινεται τη μια να δρα ως ανεξαρτητος προεδρος λεγοντας οτι δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο κ την αλλη ως φερεφωνο του τζιγγερ λεγοντας οτι υπαρχουν 2 σοβαρες προτασεις?αφου υπαρχει σχεδιο κ αφου ειναι ανδρεικελο γιατι δεν ακολουθει παντα το σεναριο που ειναι οτι οι προτασεις υπαρχουνε?εκτος κ αν η γραμμη του σεναριογραφου ειναι να υπαρχει αβεβαιοτητα ή αν καθε μερα αλλαζει γραμμη
    -λεφτα-> τελικα υπαρχει σχεδιο η δεν υπαρχει, δηλαδη πως ο σεναριογραφος εχει σκοπο να δειξει 15 μουσαντενια μυρια την μια μερα αλλα την αλλη σηκωνεται το πρωι κ λεει, μπα αστο τελικα δεν θα τα δειξω
    η εκδοχη σου αν ευσταθει, ευσταθει μονο αν ο τζιγγερ επιθυμει θολο τοπιο (μου φαινεται ρεαλιστικο σεναριο, δεν ξερω αν ισχυει αλλα σιγουρα φανταζει πιο λογικο) η αν ο τζιγγερ γραφει καθε μερα το επομενο επεισοδιο του σεναριου κ δεν ξερει ποια θα ειναι η συνεχεια (χλωμο)

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Αρχηγέ μου ο Γόντικας είναι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη. Τελεία. Δεν είμαι εγώ ο σεναριογράφος για να ξέρω τη συνέχεια. Ούτε το παίζω μάντης. Τα 15 για να τα δείξει πρέπει να εξασφαλίσει ότι κάποιος κάποια λίγα ή πολλά λεφτά θα τα βάλει ως ταμειακή διευκόλυνση. Θολό τοπίο ζεις 130 μέρες στον Παναθηναϊκό. Τώρα περιμένεις να σου το αποκαλύψω;

   • xodros13

    ααααααα επισης αν σαυτο το face value κανεις κ μπασκετ θελω στογιαν βρανκοβιτς γιατι ο ανθρωπος ειναι τεραστια μορφη κ η φαση του στο 1ο ευρωπαικο ειναι βγαλμενη απο ταινια κ γενικα εχω την εντυπωση οτι δεν μνημονευεται οσο πρεπει…θανξ

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Κατεγράφη η επιθυμία

 • Pygmalion

  Μικρή διόρθωση (καθότι δεν έφτασες την καθαρεύουσα στα σχολεία): Θεού θέλοντος κι καταστάσεων ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΣΩΝ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Όχι μόνο δεν έφτασα την καθαρεύουσα αλλά τόλμησα και τη χρησιμοποίησα. Σ’ ευχαριστώ, το διορθώνω!

 • Zen13

  Και εσυ αρρωστακι με τον Sultan?Ειμαστε 2,ειμαστε 3,ειμαστε 15,000,000 …
  Σταματη εισαι οαση ,θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν το κατεχω,ειμαι απαισιοδοξος κ το βλεπω να ερχεται απο μακρυα …
  Το πρωτοδικειο δεν ειναι ρυθμιση χρεων ? Μπορεις να αναφερεις με λιγες λεξεις τι σημαινει πρωτοδικειο οσον αφορα το κομματι των ρητρων που εχει η παε για το γηπεδο αλλα κ για το μελλον της ομαδας ?
  Εγω δηλωνω προσωπολατρης κ θελω να δω τον Παναθηναικο σε Παναθηναικο παραγοντα.Τον sultan πχ που ξερουμε οτι αγαπαει την ομαδα και εχει βαλει nova και βλεπει ολα τα ματς με τον γιο του φορωντας τις φετινες εμφανισεις οχι καποιο τυχαιο fund.
  Ευχαριστω !!!!!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Θα το αναφέρω σύντομα τι σημαίνει Πρωτοδικείο

 • nikos-nikaia

  Τα πραγματα ειναι απλα..Πραγματοποιει η ΠΑΕ ενα εκτακτο δ.σ και ανακοινωνει την παραταση της αυξησης(το εχει κανει πολλες φορες μεχρι τωρα,αλλη μια δεν θα την χαλασει..) μεχρι 10 Φλεβαρη και αν δεν μπει το “κασερι” ξεβρακωνονται τελειως οι τσακες και μας αφηνουν χρονους.Επειτα ας κανουν ενα δ.σ, να οριστει νεα αυξηση με τιμη μετοχης 0,33 οπου θα αξιολογησουμε και τις προθεσεις του Ανδρεα..Αν δεν δωθει παραταση απο την ΠΑΕ τωρα,ενω εχει πραγματοποιησει τοσες και τοσες ασκοπες παρατασεις θα αποδειχτει ξεκαθαρα πλεον απο ποιον εξεκολουθει να διοικειτε η ομαδα…

  Υ.Γ: Σταματη θα ηθελα μια μερα να δω ενα αρθρο σου για τον καλυτερο Ελληνα παιχτη του Παναθηναικου,μετα τον Δομαζο,που εχει φορεσει την φανελα με το “10″ στην πλατη.Τον Παρι Γεωργακοπουλο.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Κατεγράφη η επιθυμία σου Νίκο. Όσο για την Α.Μ.Κ. δεν μπορεί τώρα να γίνει με το ίδιο τρόπο. Πρέπει να γίνει όπως έγραψα. Πρώτα Γ.Σ., μετά Δ.Σ. Δηλαδή ένας μήνας

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=1357643101 Chris Karampuzouklis

    ego ar8ro goustaro nintza !
    ftiaxe sait monos sou h me tous allous ka8arous lemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Κατεγράφη η επιθυμία για Νίντζα. Όσο για το σάιτ το παλεύω Χρήστο αλλά δεν είναι και εύκολο

 • NIKOS77

  Σταμάτη δυστυχώς το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά θεωρώ πως το πραγματικό σενάριο είναι άλλο από αυτό που πιθανολογούν οι περισσότεροι και σχετίζεται με την εξοικονόμηση απλά χρόνου. Ο ΙΒΒ γνωρίζει για την ντερεκτίβα της ΟΥΕΦΑ και εκεί αποσκοπεί. Αφού ήξερε πως είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να ακολουθήσει τα χνάρια του ΟΦΗ, δηλαδή να τους φορτώσει εύκολα έναν Βατσινά και να τον υποβιβάσει στην Β’ Εθνική, επέλεξε σε μια άλλη μορφή εκδίκησης. Αυτής της τιμωρίας της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ και του αποκλεισμού της από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Έτσι σκοπεύει να εκδικηθεί το σύλλογο πριν πραγματικά αποχωρήσει από την ΠΑΕ για να ασχοληθεί σώματι και πνεύματι με την νέα μπίζνα που έχει στήσει με τον κοκαλιάρη….
  ΥΓ ΛΕΥΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!
  ΥΓ2 Υπάρχουν αφελείς που περιμένουν καρτερικά να μπουν τα λεφτά σήμερα. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι..

 • phaNtom

  Δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας που να μην έχει καταλάβει πόσο μπλεγμένος είναι ο Παναθηναϊκός κι ότι πολύ δύσκολα θα ξεμπερδέψει απ’ την καταραμένη οικογένεια…
  Έχω την εντύπωση ότι στο μέλλον θα δούμε πολύ άσχημα πράγματα και την ομάδα να απαξιώνεται σε τεράστιο βαθμό απ’ το καλοκαίρι.

  Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να ξεκουμπιστούν είναι να αναλάβει δράση ο κόσμος, αλλά αυτή την εποχή έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

 • George S.

  Φτάνει πια αυτή η επικοινωνιακή προπαγάνδα… Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να μας δουλεύει έτσι.. Αν δεν θέλει να δώσει τις μετοχές ας το πει και ας αναλάβει τις ευθύνες του! ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ!

 • lucifer

  Την προτομή του Φερέιρα πρότεινε ο Γόντικας να στηθεί στην Παιανία, αλλά ο Τζίγκερ διαφώνησε.

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη είχε παραγγείλει (ο Τζίγκερ) ολόσωμο άγαλμα του κόουτς το οποίο σκέφτεται να τοποθετήσει έξω απ το γραφείο του.

  Τέτοια κωλοφαρδία να του κάτσει ένας άνθρωπος που θα πήγαινε τραίνο την ομάδα για πρωτάθλημα την ώρα που ο ίδιος ασχολείται με την θεατρική παράσταση “Ο χαμένος Πρίγκιπας” δεν το φανταζόταν στο καλύτερο όνειρο του.

  130 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ

 • Κυριακος

  Καλησπερα Σταματη, εγω μονο μια απορια εχω και αν ειναι δυνατον να μου την απαντησεις.
  Αφου ειναι δυνατη η ταμειακη διευκολυνση της π.α.ε (νομιζα οτι δεν ειναι) και αφου μπορει καποιος μετοχος να βαλει λεφτα και να τα παρει πισω μετα, γιατι ο ιββ δεν βαζει 500.000 ευρω για μεταγραφες και μετα να τα παρει πισω απο τους αραβες, ειτε με την μορφη ιδιωτικου συμφωνητικου (αφου εχουν τοση καψα να παρουν την παε δεν πιστευω να διαφωνησουν) ειτε αντι να τους “χαρισει” τις μετοχες του, να τις πουλησει εν τελει στα λεφτα επιπλεον που εβαλε.
  Το ” δεν ασχολουμαι” του ιββ σιγουρα δεν ευσταθει σαν δικαιολογια γιατι καταρχην εχει ηδη αυτοαναιρεθει, δευτερον κανεις δεν του ειπε να βαλει λεφτα τα οποια δεν θα παρει πισω και τριτον γιατι επισης εχει δηλωσει οτι δεν θα αφησει τον παναθηναικο εμαιο..(ας γελασουμε).
  Φυσικα Σταματη την απαντηση την ξερω…οπως την ξερουν και οι ιδιοι αλλα η δυναμη της προπαγανδας ειναι απιστευτη. Κριμα για τον Παναθηναικο μας που τον καταντησε ετσι ο καθε τυχαιος

  Σε ευχαριστω

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Εγώ Κυριάκο έχω μια πιο απλή ερώτηση. Γιατί δεν τα έβαλαν οι Σαουδάραβες αυτά τα λεφτά αφού δεν υπάρχει τίποτα πια να τους σταθεί εμπόδιο;

   • phaNtom

    نحن ضعفاء ماليا!

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ο Παναθηναϊκός ή ο Prince Sultan;

   • lucifer

    Σε όλα αυτά τα πολύ τεκμηριωμένα ερωτήματα και συμπεράσματα που καταλήγουμε όλοι με αφορμή τις πολύ μεστές αναλύσεις του Σταμάτη Γαρρή, ξεχνάμε έναν παράγοντα:
    ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ
    Αν έστω μια εφημερίδα έκανε τέτοιο ρεπορτάζ, ο ΙΒΒ και το σινάφι του δεν θα μπορούσαν ανενόχλητοι να ανεβάζουν την μια μετά την άλλη, αυτές τις άθλιες πράξεις της θεατρικής παράτασης που ανεβάζει η Οικογένεια Βαρδινογιάννη εδώ και μήνες…
    Απόλυτα διαπλεκόμενα και υποταγμένα τα ΜΜΕ της χώρας.
    Και κάποιοι ακόμα τρώνε το τυρί ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη και οι λιμανίσιοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν τον Παναθηναϊκό.
    Τόσο ανίσχυρες οικογένειες, που να τις προσκυνάνε όλα τα media μιας χώρας, δεν έχω ματαδεί.

   • phaNtom

    Μα τι ερώτηση είναι αυτή! Ο Παναθηναϊκός κι ο Prince Sultan είναι ΕΝΑ, ενωμένο κι αδιαίρετο πράγμα!

 • Τάσος Λουκόπουλος

  Τελικά Σταμάτη, το ρόλο του Γόντικα μπορείς να μας τον εξηγήσεις κάπως πληρέστερα? Επί μήνες διαρρέει οφ δι ρέκορντ ότι δεν πιστεύει πως υπάρχει κάτι σοβαρό. Μετά βγαίνει ξαφνικά στο Αγρίνιο και λέει πως κάτι καλό θα γίνει. Μετά λέει στον Βγενόπουλο ότι δεν θεωρεί ότι θα προκύψει κάτι ουσιαστικό. Και χθες μας λέει πως υπάρχουν δυο funds και γίνονται σοβαρές και πραγματικές συζητήσεις.

  Τρέχει κάτι, υπηρετεί κάποια στρατηγική ή είναι απλώς μπερδεμένος και φοβάται?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι να φοβάται Τάσο; Ότι θα έρθουν οι Σαουδάραβες και θα τον βγάλουν; Ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι γίνεται. Ε, και; Θα μείνει άνεργος; Ξέρεις άνθρωπο της οικογένειας που να έφυγε από την ΠΑΕ και να μην πήγε αλλού εφόσον το ήθελε ο ίδιος; Ο Γόντικας έχει υποχρέωση στον Βαρδινογιάννη. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

   • Τάσος Λουκόπουλος

    …άρα αντιλαμβάνομαι ότι η απάντησή σου είναι ότι υπηρετεί κάποια συγκεκριμένη στρατηγική. Γιατί φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς ότι η στάση του είναι αντιφατική.

    Πάντως η ουσία δεν έχει αλλάξει. Μέχρι το Μάρτιο η ομάδα χρειάζεται αρκετά εκατομμύρια και κάποιος πρέπει να τα βάλει. Επίσης την άλλη εβδομάδα ο νόμος ψηφίζεται, ο χρόνος αρχίζει να πιέζει το σεναριογράφο κα ιπροφανώς χρήματα από Αραβία ακόμα δεν έχουν βρεθεί.

 • MAN2

  Βλέπω το φινάλε να έρχεται ολοταχώς… χωρίς βεβαίως ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ – ΑΡΑΒΕΣ – ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ.
  Οπωσδήποτε μέσα στο Φεβρουάριο , άλλωστε ο νόμος ψηφίζεται και τό μεγάλο άλλοθι πέφτει.
  Μετά τη δημόσια παραδοχή Γόντικα και τα υπονοούμενα των Θανάση Γ. για “Χρυσά Χέρια” του Μίμη για “Αλλαγή Σελίδας” και του Βασίλη για “Αισιοδοξία”.
  Το “Μοτό” που θά πέσει “Αραβες υπήρχαν δεν ήταν παραμύθια ,απλά μας κοροϊδεψαν δεν έβαλαν τα λεφτά οι ψεύτες και βέβαια παραπλάνησαν αυτόν τον αθώο ελικρινή άνθρωπο τον Ιζνόουγκουντ.”
  Από κοντά βέβαια και οι πράσινες “φυλλάδες” της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ και όχι του παραμυθιού ,της ψευτιάς και της απάτης.
  Η νέα σειρά παραμυθιών με νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσει κατά τον Απρίλιο δεν θά έχει ‘Αραβες γιατί μας κοροϊδεψαν οι παληοκομηλιέρηδες , τότε μπορεί να έχουμε Ρώσους Μεγιστάνες.
  Γνώμη μου είναι καλύτερα Πρωτοδικείο παρά αυτή η … ΞΕΦΤΙΛΑ.

 • Leto13

  Aπάντα αν μπορείς σε παρακαλώ.Δίνεις σοβαρές πιθανότητες στον Βγενό να πάρει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι;;Προκύπτει κατι τέτοιο απο το ρεπορτάζ σου;;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σοβαρές πιθανότητες όχι

   • Leto13

    Ωραία…καταστροφή δηλαδή….

 • mpaladofatsa

  σταματη καλησπερα… σε διαβαζω καιρο τωρα καθημερινα αναμενοντας για κατι θετικο στην ιστορια. στα γρηγορα τωρα μιας και εχω δουλεια…
  εχεις ενδειξεις πως μπορει να σε διαβαζει ο σεναριογραφος και να σε θεωρει ως ενα ειδος “αντιπολιτευσης”??
  αν εχω καταλαβει σωστα το σεναριο “θελει” την ομαδα να πορευεται σε μονο-δρομο σκληρης λιτοτητας (οπως και η χωρα βεβαιως) δεδομενου του (σωστου μετρου κατα τα αλλα) financial fair play??
  και για να κανω και λιγη πλακα, μηπως εισαι ο σεναριογραφος??
  αυτα. χαιρετω

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πριν από 11 χρόνια ο καθοδηγητής είχε γράψει «άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει ο Βαρδινογιάννης από το να κάθεται να διαβάζει τι γράφει ο Σταματάκης». Οπότε για να το λέει ως καθοδηγητής, κάτι θα ξέρει. Και προφανώς δεν με διαβάζει. Ναι, σωστά έχεις καταλάβει. Μακάρι να ήμουν ο σεναριογράφος. Θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου!

 • NIKOS77

  lucifer και μόνο που κατάφεραν να “πνίξουν” ένα ειρηνικό συλλαλητήριο 30.000 ανθρώπων στο κέντρο Αθήνας, από το σύνολο των τηλεοπτικών ΜΜΕ, δείχνει που φτάνει η δύναμη της φαμίλιας. Απλά ο Παναθηναϊκός εξυπηρετεί εδώ και χρόνια άλλα επιχειρηματικά σχέδια. Έδωσαν τίτλους, κονόμησαν αλλού…
  ΥΓ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!

 • Θανασης

  παρεμπιπτοντως, ο οικονομικος διευθυντης της ΠΑΕ που ανεβοκατεβαζει τιμες μετοχών, Αλεξανδρος Παπαδοσπυριδακης, ηταν οικονομικος διευθυντης και στον οφη.

  Οταν ο οφη απελευθερωθηκε απ τους βαρδινογιαννηδες, δεν εχασε τη δουλεια του, μιας και τον εβαλαν στην ΠΑΕ τη δικια μας…

  • Μιχαλης

   μην λεμε χαζομαρες οτι ο ΟΦΗ ελευθερωθηκε. Ο ΓΒ εδωσε περισυ χορηγια 2 εκατ € στον ΟΦΗ..

 • GIORGOS

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ Face Value ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ… !! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ok

 • Ραλλού

  Επί μήνες αναρωτιόμουν, αν ο Γόντικας είναι άνθρωπος του Τζίγκερ. Δεν είχα καταλήξει γιατί με μπέρδευε η στάση του σε σχέση με τις “Αραβικές προτάσεις”. Επίσης μου άρεσε η σοβαρότητα του, το γεγονός ότι ήταν πρώην (πολύ καλός αθλητής), τα καλά ελληνικά του, γενικά όλο το πακέτο μες στη χαβούζα των Ελλήνων παραγόντων.
  Χτες όμως, με τη φράση “Υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές από τη Σαουδική Αραβία. Στη μία είναι και ο Αλ Σαούντ” κατάλαβα! Αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο και μου θύμισε παλιές καλές πρακτικές, ήταν το γεγονός ότι την μέρα που η ομάδα με τόση προσπάθεια έχει περάσει μπροστά με +5, που ο κόσμος είναι χαρούμενος και πανηγυρίζει, έρχεται ο “Πρόεδρος” να μας υπενθυμίσει τι? την επερχόμενη οικονομική καταστροφή (εδώ δένει και ο Τσόμσκι). Τυχαίο? δεν νομίζω.
  Πού ήταν τόσους μήνες? Γιατί βγαίνει χτες και προχτές (μέρες χαράς το ξαναλέω) και δίνει την μία συνέντευξη μετά την άλλη?
  Για να μας πει (όχι απ’ ευθείας αλλά εκθέτοντας μαεστρικά τα γεγονότα), ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ακόμα και το πρωτάθλημα να πάρουμε, διέλυσαν τόσο πολύ την ομάδα οι κακοί οι προηγούμενοι που δεν σωζόμαστε. Είδατε τι πάθαμε που διώξαμε τον Βαρδινογιάννη?

 • Leyteris

  Σταμ αφου κ οι πετρες εχουν καταλάβει οτι οι αραβες του τσακα ειναι μουφα γιατι ο τζηγκερ κ η οικογένεια του δεν το καίνε και κινδυνεύουν να εκτεθούν ακόμα περισότερο??οτι αυτη η ιστορία έγινε εξαιτίας της γηπελ το θεωρώ τουλάχιστον χαζο γιατι ο τζηγκερ μας εχει δείξει οτι δεν ενεργει ετσι…σε αντίθεση με βγενο κ πατερα που στα 2 χρονια τους στον παο εκαναν ναι μεν καποιες πολυ καλες κινήσεις(μεταγραφες) αλλα μπλεχτικαν κ στο παρασκηνίο(πιστεύω οτι ξερεις πως ενεργουσε ο πατερας την πρώτη του χρονια κ τι εγινε την δεύτερη με μαρινάκη?)
  Υ Γ….όποτε μπορεις γραψε ενα άρθρο για μια απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οχι μονο….Γιουρκα Σειταριδη…να μαθουμε τι ειχε συμβει….

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι εννοείς ότι ο Τζίγκερ δεν ενεργεί έτσι; Πώς ενεργεί δηλαδή; Για Γιούρκα έχω γράψει Λευτέρη. Ψάξε το

 • http://twitter.com/StriftingSt Strifting St (@StriftingSt)

  Καλησπερα Σταματη…και σε ολη την παρεα.

  Γιατι κατι μου λεει,οτι η ιστορια θα τραβηξει κ’αλλο…και πως θα επαληθευτει ο Β.Σαμπρακος σε κατι που ειχε αναφερει παλαιοτερα.Πως ο Βγενο θα παρει τον Παναθηναικο απο τον Τζιγγερ με τον δευτερο να εχει κατεβασμενα τα χερια ;
  Διοτι δεν παει αλλου η ιστορια αυτη.Δευτερο συλλαλητηριο,κομματακι δυσκολο.Το να τ’ακουσει απο τους οργανωμενους παλι,δεν ιδρωνει το αυτι του.Αρα,Πρωτοδικειο και ο Θεος βοηθος.Κανω καπου λαθος ; Η μηπως ειμαι κοντοφθαλμος ;

 • ak

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Σε λίγο θα γράψω και γι’ αυτό

 • John Kou

  Ρε φιλε Σταμ, εχω απορία πόσες ώρες έχει για εσένα η ημέρα??
  Πως τα προλαβαίνεις όλα?? άρθρα, απάντηση στα σχόλια, ρεπορτάζ και να έχει τόσο καλά αποτελέσματα η δουλεία σου!! Φαίνεται πάντως οτι αγαπάς αυτο που κάνεις!! Αν και πρέπει να το κοιτάξεις αυτο με το καλό ρεπορτάζ και την αμερόληπτη αρθρογραφία γιατι σε βλέπω για καιρό ακόμα χωρίς επαγγελματική στέγη..
  Άξιος πραγματικά!!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Εντάξει Γιάννη θα αρχίσω να γράφω χειρότερα, θα σταματήσω να ψάχνω και θα γράφω ό,τι θέλουν να διαβάζουν οι πολλοί! Να ‘σαι καλά. Αφού αντέχει η γυναίκα φίλε όλα καλά! Αν και θα ήθελα η μέρα να έχει λίγες ώρες ακόμα για να γράφω περισσότερα.

 • Κραβαρίτης Πέτρος

  Σταμάτη λυπάμαι …….η ημέρα πλησιάζει και θα έχουμε από πολλούς
  διπλό Τσουκαχάρα και κίνηση Μελισανίδη ταυτόχρονα….
  Ψάξε καλύτερα γιατί έχεις λοξοδρομήσει…Σταμάτη ΨΑΞΟΥ…………..
  alea jacta est——-ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΡΑΧΙ…………………
  εχει τόσα λεφτα που δεν τον νοιάζει κανένας…..δεν βλέπει κανέναν….
  φιλιά……………..και ψαξου καλύτερα

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πες τον ρε Πέτρο εσύ που τον ξέρεις. Εγώ είμαι ανεπαρκής. Αν δεν τον νοιάζει κανένας γιατί δεν εμφανίζεται; Ντρέπεται;

   • Κραβαρίτης Πέτρος

    η οικογένεια εχει κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα αλλά ο Βαρδής δεν ειναι Αδαμίδης…
    Να βγάζει επενδυτές από το μυαλό του…Θα σου πω οτι ως ένα σημείο διασκέδαζε ο ΙΒΒ με τον όλο χαμό που έχει προκαλέσει ο ιζνογκουντ…..
    Δεν ξέρω το όνομα γαμώτο μου….αλλά είχες δίκιο όταν έλεγες οτι η Ελλάδα ξεπουλιέται,,,
    δεν είσαι ανεπαρκής . την δουλειά σου κάνεις και σωστά πρέπει να κριτικάρεις και να ελέγχεις,,,, μόνο λίγο αγύριστο κεφάλι—— δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία από την ψήφιση του νόμου στις 2 του μήνα…. θα περμένουμε όλοι καρτερικά το μπαμ

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Έχεις δίκιο Πέτρο. Για όλα. Προσυπογράφω το σχόλιο με εξαίρεση την πρόταση για τους επενδυτές από το μυαλό του. Δεν σέρνω εγώ 4 μήνες το θέμα, έτσι δεν είναι;

   • Κραβαρίτης Πέτρος

    ετσι ειναι,,,,,,,μακάρι να μάθουμε τι εχει παιχτει ακριβως κάποτε,,,,,

  • Nektarios

   Γεια σου ρε Κραβαριτη που μας εχει αγορασει αραβας τρελος με απιστευτο χρημα που δεν τον νοιαζει τιποτα και δε κολωνει πουθενα αλλα δε ξερεις το ονομα του!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

 • Σταύρος

  Καλησπερα,
  Σταματη συγχωρεσε με αν σου εχουν ξανακανει την ερωτηση, αλλα δεν εχω δει κατι.
  Το γεγονος οτι δεν υπαρχει σοβαρο ενδιαφερον απο αραβες και οτι δεν θα γινει τιποτα ειναι δικη σου εκτιμηση ή εχεις πληροφορια??????
  αν μπορεις να μου απαντησεις….

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πληροφορίες Σταύρο