Μάρκα Μέκκα(ψες) και Πρωτοδικείο

Πρόκειται για σπουδαίο κατόρθωμα για τον Παναθηναϊκό να μην μπορούν όλοι οι φίλαθλοί του να συνταχθούν πίσω από τη λογική σε ό,τι αφορά το πακέτο της ιδιοκτησίας, του Βαρδινογιάννη, του Βγενόπουλου, του σαουδαραβικού fund, των άλλων Αράβων από τα Η.Α.Ε. Μου φαίνεται απίθανο που ο κόσμος είναι τόσο διασπασμένος: άλλοι ενθουσιάζονται, άλλοι απογοητεύονται, άλλοι απορούν. Ακόμα και αν δεν συνέβαινε τίποτα άλλο από δω και πέρα, οι καταστάσεις «φωνάζουν» από μόνες τους. Τέλος πάντων, εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια από αυτό εδώ το ταπεινό blog, γιατί όπως λέει και το τραγούδι «μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι στον κόσμο του έχει χαθεί». Α, και κάτι πιο προσωπικό. Όσοι και όσες θέλετε να βοηθήσετε το blog καλό θα ήταν να μην αντιγράφετε όλο το κείμενο και να το αναρτάτε σε άλλα σάιτ ή οπαδικά φόρουμ. Είναι σαφώς προτιμότερο και πιο βοηθητικό να βάζετε το link. Μήπως και κάποτε μου δώσετε τη δύναμη και την ευκαιρία να προχωρήσω κάποια πράγματα. Πάμε στο ρεπορτάζ.

Από το πρωί έγραψα στο pamesports.gr ότι οι αντιδράσεις στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής που εξετάζει τις ιατάξεις του αθλητικού νομοσχεδίου είναι τόσες ώστε ανέτρεψε τις προβλέψεις. Αφαιρέθηκαν άρθρα, συζητείται να τροποποιηθούν κάποια άλλα. Κοντολογίς στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή υπάρχουν τέσσερα νομοσχέδια προς ψήφιση αλλά όχι και το αθλητικό. Βέβαια ο γίγας Ιζνογκούντ είχε απάντηση και σε αυτό αφού μοίραζε σήμερα ότι «εμείς το ξέραμε ότι θα πάει περίπου στις 10 Φεβρουαρίου η ψήφισή του». Και αφού το ξέρατε γιατί δεν το λέγατε ρε παλίκαρε και αφήσατε και κόσμο να μιλάει για νόμο εξπρές από τις 16 Ιανουαρίου; Τέλος πάντων, έτσι όπως πάει με το νομοσχέδιο μπορεί να τραβήξει αρκετά η βαλίτσα. Θα πει κανείς «για δέκα μέρες παραπάνω κάνεις έτσι, εδώ περιμέναμε 4 μήνες;». Σωστό. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει. Έχει οφειλές που «τρέχουν». Ας το προσπεράσουμε αυτό.

Άλλη μια εβδομάδα κύλησε δίχως να φανούν τα 15 εκατ. ευρώ. Δεν πειράζει, όμως. Δεν γίνεται να αλλάξουμε ούτε τις Πεμπτο- Παρασκευές των Σαουδαράβων (σαν το δικό μας Σαββατοκύριακο), ούτε την ιερή προσευχή μαζί με το προσκύνημα στη Μέκκα. Ως γνωστόν στον αραβικό κόσμο η θρησκεία είναι πάνω απ’ όλα. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Άλλωστε το σλόγκαν «από Δευτέρα» έχει καθιερωθεί επί ημερών Σαουδαράβων. Μην ξεχνάτε πως ακόμα είμαστε στον ενάμιση μήνα αυτού του παραμυθιού. Το προηγούμενο διήρκησε το διπλάσιο. Κατά τ’ άλλα έχουμε δύο σοβαρές προτάσεις στον Παναθηναϊκό…

Άλλο σχετικό. Τώρα που έμαθα ότι ο Ιζνογκούντ παραδέχεται πως ο Νίκος Μπανασάκης, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εν έτει 1992(με πρόεδρο τον αδερφό του Γιώργο, αμφότεροι κατάγονται από την Επισκοπή Ρεθύμνου και ο Γιώργος είχε νονό και κουμπάρο του τον Παύλο Βαρδινογιάννη) είναι συνεργάτης του σε άλλες επιχειρήσεις, θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις στον Βεζύρη που θέλει να γίνει Χαλίφης. Ποιος του έχει δώσει 400.000 ευρώ; Τι σχέση έχει ο χρηματοδότης με την οικογένεια; Ξέρω ότι όλο και κάποιος δικός του θα με διαβάσει για να του μεταφέρει το ερώτημα. Ελπίζω να μου απαντήσει για να σας ενημερώσω. Πάντως, πολύ έχουν κοστίσει τα δείπνα με βουλευτές, τα ακριβά ξενοδοχεία και γενικά η ζωάρα του Ιζνογκούντ. Και πολλούς έχει «πιάσει κώτσους» περιφέροντας το παραμύθι των Σαουδαράβων. Σύντομα -ελπίζω- να έχω και άλλο ένα ωραίο νέο να σας γράψω για τα γραφεία της Ηρώδου Αττικού. Εύχομαι να μην τα έχει κλείσει έως τότε.

Κλείνω στο θέμα των Σαουδαράβων με μια επισήμανση. Αυτά που γράφονται κατά καιρούς σε ένα σάιτ πράσινου περιτυλίγματος με κατακόκκινο μεδούλι, δεν θα τα σχολιάσω. Απλά επειδή ορισμένοι από εσάς διαβάζετε τα πάντα -και καλά κάνετε- θα πρέπει να έχετε αναπτυγμένο αισθητήριο και καλή μνήμη. Αυτό θα σας βοηθήσει για να γελάτε περισσότερο καθημερινά, διότι μερικά… αποκλειστικά είναι μόνο για γέλια.

Θέλω να απαντήσω σε μια απορία πολλών που αφορά το Πρωτοδικείο. Μια ομάδα δεν πάει έτσι στο Πρωτοδικείο. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι να προσφύγει ένας μέτοχος της ΠΑΕ εκεί, υπογραμμίζοντας την ανικανότητα ενός Δ.Σ. να διοικήσει και να καλύψει οικονομικά τις ανάγκες της ομάδας. Παρεμπιπτόντως όποιος προσφύγει μετά αναλαμβάνει και διοίκηση, εφόσον αποδειχθούν αληθινές οι καταγγελίες του. Ο δεύτερος είναι η παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου μιας ΠΑΕ εφόσον δεν μπορεί πια να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Την ευθύνη των οφειλών τη φέρει ο άνθρωπος που υπογράφει εκ μέρους της ΠΑΕ και εν προκειμένω ο Δημήτρης Γόντικας. Μπορεί μετά να πάει ο Χ ενδιαφερόμενος μέτοχος στο Πρωτοδικείο και να πάρει την ομάδα μια και οι υπάρχουσες μετοχές καθίστανται ανενεργές. Το Πρωτοδικείο κάνει και μια ρύθμιση στα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Αυτά για να μην μπερδεύεστε, όχι ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο…

Be Sociable, Share!
 • John Kou

  Σταμ, τρεις ερωτησούλες θελω να κάνω: 1ον) εννοεις οτι το όλο project με τον τσακα έχει πάει ως τώρα 400.000 ευρω?? την λύση να πάει ενας μέτοχος της παε την ομάδα στο Πρωτοδικείο την θεωρείς απίθανη?? Στο Πρωτοδικείο λύνονται οι συμβάσεις της παε με την γηπελ π.χ.??
  thanks για το χρόνο που αφιερώνεις για τις απαντήσεις στα σχόλια!!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν ξέρω αν έχει πάει μόνο 400.000 ευρώ. Ας πούμε ότι δεν τη θεωρώ πολύ πιθανή. Καλή ερώτηση η τρίτη. Δεν νομίζω αλλά θα το ρωτήσω

   • John Kou

    Τελικά δεν έχει καβούρια στην τσέπη η οικογένεια.. ειναι large σαν το τσακα!!

   • guest

    οχι δε λυνονται, αν ηταν ετσι οποιος ηθελε ν αποφυγει υποχρεωσεις θα πηγαινε μια βολτα απο το πρωτοδικειο.

  • Driver

   Οι συμβασεις της ΠΑΕ και των θυγατρικων της θα λυθουν μονο αν μπει στο αρθρο 99 και αλλαξει ΑΦΜ.

   • http://lefterisbarbatsalos.wordpress.com lefterisbarbatsalos

    Δεν λύνεται τίποτα..Ουσιαστικά με την προσφυγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα (για να μην το ξεχνάμε αυτό) ξεκινάει μια διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης των υποχρεώσεων με προσωρινή προστασία από τις απαιτήσεις των πιστωτών….Δεν εξαφανίζεται τίποτα…

 • Giannis

  Afou autos exei gia petama 400 xiliades euro den mou dinei kai mena kamia 20aria pou thelo na kano mia douleia???
  p.s. Oxi me saoudaraves….

 • Ελένη

  Respect!!

 • Zen13

  Σταματη καλησπερα , το 3ο ερωτημα του φιλου John Kou ειχα στο μυαλο μου οταν σε ρωτησα σε προηγουμενο αρθρο.εν αναμονη

 • ΒΑΣΙΛΗΣ

  ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΑΖΙ.

  http://www.youtube.com/watch?v=xuTVt4XWY6U

  ………….

  ……………….

  ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!

  ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΩΣ ΠΟΥ !!

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1357643101 Chris Karampuzouklis

   poli endiaferon vinteo eidika sto 2.10 ………poso poio xeftila poia?

 • Apostolis Apostolou

  Θέμα γήπεδο:

  Η σύμβαση που έχει η συνάψει η ΠΑΕ ΠΑΟ και ο ερασιτέχνης με το δήμο Αθηναίων για την ανέγερση του γηπέδου είναι λεόντειος υπέρ της ομάδας. Αυτά που ισχυριζόταν ο Σαμαράς περί υψηλών ποινικών ρητρών και ισόποσων διεκδικήσεων από το δήμο ήταν όλα αληθή. Για έναν ανεξήγητο λογικά, όχι όμως και πολιτικά, λόγο, η προηγούμενη δημοτική αρχή συνήψε τη σύμβαση αυτή.

  Όταν τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ ισχυριζόταν ότι η ομάδα μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει γήπεδο στην περιοχή του Γουδή, εταιρεία της οικογένειας του Βωβού, της οποίας το τέκνο υπήρξε, κατά σύμπτωση, συναθλητής του ΙΒΒ σε αυτοκινητιστικούς αγώνες, αγόραζε με χαμηλό τίμημα το ακίνητο της ΕΤΜΑ. Το γεγονός ότι το σχεδιασθέν και μισοκατασκευασμένο mall του Βωβού δεν πρόκειται τελικώς να υλοποιηθεί λόγω της απόφασης του ΣτΕ δεν δημιουργεί κανένα είδους πρόβλημα στην ομάδα, αλλά τεράστια οικονομικά ζητήματα στην, σχεδόν πτωχευμένη σήμερα, ιδιοκτήτρια εταιρεία της έκτασης.

  Το γήπεδο μπορεί να κτιστεί αμέσως μόλις υπάρξει σύνταξη και έγκριση του προγράμματος διπλής ανάπλασης (το λεγόμενο master plan). Η έγκριση αυτή επίκειται εξ όσων γνωρίζω. Δικαστική εμπλοκή σίγουρα θα ξαναυπάρξει. Αμφιβάλλω εξαιρετικά εάν θα αφορά εκ νέου το γήπεδο, η ανέγερση του οποίου – ας το πούμε έτσι αν και δεν είναι ακριβές- έχει ήδη κριθεί από το ΣτΕ νόμιμη. Σίγουρα, όμως, θα αφορά το κτίσμα της εταιρείας του Βωβού.

  Το εγχείρημα του γηπέδου είναι τόσο πολύ κοντά, που προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η οικογένεια δείχνει να θέλει να απαλλαγεί τώρα από τα κοινά της ομάδας.

  Και κάτι τελευταίο: Ο διορισμός διοίκησης α.ε. από δικαστήριο ουδόλως συνέχεται με τις ενοχικές υποχρεώσεις της α.ε.

  Ρωτάμε για να μαθαίνουμε και υπολήψεις δεν θίγουμε: Το site “πράσινου περιτυλίγματος με κατακόκκινο μεδούλι” δημοσίευσε πολύ-πολύ πρόσφατα είδηση για αλλοδαπή κατασκευάστρια εταιρεία του γηπέδου?

 • guest

  Πληροφοριες για τη συμβαση της γηπελ , αφου αυτο ειναι το μειζον και πλεον θαμμενο ζητημα, δε μπορουμε να μαθουμε ?

  • guest

   και για να συμπληρωσω , ειναι συνηθες σε μεγαλες εταιριες να μην καταφευγουν σε δικαστηρια αλλα σε διαιτητες, αρα μην εκπλαγουμε αν καποια μερα το θεμα παψει να υπαρχει, απλα αν θα ειναι υπερ ή κατα του παναθηναικου δε ξερω, κατι που εξαρταται και απο την εκαστοτε διοιηκηση.

 • estes1712

  Σταμάτη μπράβο γι’ άλλη μια φορά. Ειδικά όμως αυτό “Αυτά που γράφονται κατά καιρούς σε ένα σάιτ πράσινου περιτυλίγματος με κατακόκκινο μεδούλι” μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα. Γιατί αυτόν που έχει το site τον θυμόμουνα σε κάτι φώτο με τον “ομορφάντρααααα μου” τον χοντρό και αντιπαθητικό στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ομάδας των επενδυτών και προσπαθούσα να καταλάβω αν όταν τα είχα δει, η πορτοκαλάδα μετα διοξειδίου του άνθρακος εις μεταλλικόν κυτίον που έπινα εκείνη την ώρα, περιείχε και αλκοολούχον ηδύποτον.

  • Άρης

   Ποιο είναι το site ρε παιδιά?

   • estes1712

    trifili PIANIstas.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 • alexandros sarris

  Stamati Kalispera,

  Oson afora to gipedo kai to Prwtodeikeio me kalypse o Apostolis Apostolou…dyo monaxa episimansis thelw na kanw, prwton oti anamesa stis prwtes entoles dioikisis pou pairnei kapoios apo to prwtidikeio einai o diakanonismos i apoplirwmi xrewn pou simainei oti pame gia xepoulima se mia tetoia periptwsi kai defteron oti enw oles tis omades tis enwnei i kataskevi tou gipedou emas einai ikani na mas odigisei stin ptwxefsi logw sigrousis exwpanathinaikwn epixeirimatikwn simferontwn…

  Pame twra sta ypoloipa:

  a) Aporw me ton agwna ou kaneis na taftiseis ton Tsaka me tinoikogeneia vardinogianni. Afta ta pragmata einai aftapodeikta….ws enan vathmo den me enoxlei. sou exw xanapei giati pistevw oti exoun emfanisei ton Tsaka se emas kai se esas tous dimosiografous…omws, mou einai adianoiti i mi adidrasi twn allwn metoxwn! an exaireseis ton Thanasi oloi oi alloi koitane san na min trexei tipota….ektos an sintaxthoume me afto pou eipe o Polemis kata ta teli Noemvri: “I Oikogeneia Vardinogianni xerei polu kala ti kanei….” meta apo ena entos edras agwna pou den thimami…

  b) Thewrw adianoito gia to politiko mas systima na sizitaei sovara ton athlitiko nomo!Edw dialyetai i koinwnia, atomika kai syllogika ergasiaka dikaiwmata, i xwra einai ENA VIMA prin tin exodo apo to EVRW ki emis na ftiaxnoume neo athlitiko nomosxedio….aftes tis meres sto DAVOS paizetai i tyxi tis xwras korona grammata ki emeis tha memfoume tin Vouli pou den psifizei neo athlitiko nomosxedio????an ithele o Geroulanos na kanei exipiretisoula se polu “oikeia” tou proswpa as pernage mia tropologia se ena allo nomosxedio.min trelathoume kiolas….

  c) I Monadiki mou pigi aisiodoxias einai i epimoni tou Olybiakou stin allagi idioktisiakou kathestwtos tis omadas! Exoun lysaxei na mas peisoun oti o Gontikas poulaei ekdoulefsi sta nea afentika gia na ton kratisoun kai thewroun oti exoun epixeirima enantion tou legondas oti psaxnei gia douleia i oti einai misthoforos klp klp klp….mou fainetai anexigiti afti i emmoni tous. apo ton perifimo elegxo tou Prince Sultan ki epeita se kathe anakoinwsi tous anaferoun kati….tyxaio???

  d) O senariografos einai tyxeros…polu tyxeros!giati i omada paei traino sto prwtathlima…an itan opws itan stis arxes tis sezon twra tha eixame pali diadilwseis!!!twra omws oloi skeftondai min tyxon kai apoprosanatolisoun tin oamda kai tis kanoun kako…omws o xronos tou teleiwnei…giati o Martis einai konda kai me daneio i tamiakes diefkolinseis i omada den apirnei adeiodotisi. ase pou ama kanei o idios tameiaki diefkolinsi tha to mathoyme…

  e) Telos tha ithela na kleisw me ton Gontika!Ton sibathw para polu…einai sovaros kai einai kyrios! gia ton logo afto den nomizw oti vgike na kanei to papagalaki tou Vardinogianni sta radiofwna aftes tis meres…den xerw ti vgike na kanei akrivws.isws prospathise na perasei to minima oti kati ginetai kai afto pou ginetai ftanei sto telos tou…giati enw ws twra den elege tipota sigekrimeno milise polu…isws to ekane apla gia na to kanei. pandws opws to ekane edwse tin edipwsi oti oloi oi metoxoi simfwnousan me afto…

  polla xairetismata apo ollandia

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Αλέξανδρε δεν κάνω κανέναν αγώνα. Σιχαίνομαι το ψέμα. Αν λοιπόν κάποιοι προσπαθούν να με παραπλανήσουν, θα τους υπενθυμίζω όσο μπορώ ότι αυτό είναι αδύνατον.

   • alexandros sarris

    Stamati tha apandisw monaxa sto diko sou sxolio kai mexri ekei…grafwndas oti kaneis agwna den ennoousa oti prospatheis na kaneis to aspro mavro i o,tidipote arnitiko!!isa-isa…oti to psemma pou mas lene einai toso aftapodeikto pou einai krima na analwnomaste sto na to apodeixoume.oute sustasi sou ekana oute tipota…thewrw oti exeis poly dioratiki grafi gia na analwnesai me to an o Tsakas einai anthrwpos tou Tzigger i oxi!

    epeidi einai i defteri fora pou dexomai proswpiki epithesi gia tis apopseis mou mallon den tha xananevasw sxolio…isws i megali apostasi me exei vgalei ektos panathinaikou klimatos….

    polla xairetismata apo ollandia

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Αλέξανδρε σε παρακαλώ να μην δίνεις σημασία, να συνεχίσεις να λες την άποψή σου ΄και ειδικά επειδή είσαι μακριά ίσως να έχεις πιο καθαρή άποψη.

   • alexandros sarris

    Meta to teleftaio sou sxolio,oso mou dineis aftin tin dialektiki dinatotita, tha tin ekmetallevomai…!!se efxaristw polu gia tin proswpiki kalypsi. kalo savvatovrado!

  • lucifer

   καλα… γύρνα τώρα πλευρά γιατί θα αρπάξεις απ την μια μεριά και θα γελάει μαζί σου η μικρή Ολλανδέζα.

   • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

    Ανεβάζω το σχόλιο μόνο και μόνο για να υπενθυμίσω σε όλους ότι εδώ δεν είναι forum και δεν γίνονται αντιπαραθέσεις που προσβάλλουν κάποιον. Τελευταία φορά. Ευχαριστώ.

  • lucifer

   ok… απολογούμαι, ένα αστειάκι ήθελα να κάνω και βγήκε κάπως… άκομψα.

 • Leyteris

  Σταμ πως κρίνεις τις δηλώσεις μαρινάκη προς γόντικα <>μηπως ξερει κατι παραπάνω???λογω κ της φιλίας με πατερα??

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Απαράδεκτες και υποκριτικές

 • stel13

  πες και για τη σταση του γοντικα??? επαψε να ειναι μαριονετα??? εχει πλατες απο αλλη πλευρα???ή απλα ειναι εξυπνος κ σωζει το μισθο κ τη δουλεια του???

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι πλάτες χρειάζεται για να απαντήσεις σε κάποιον που σε θίγει; Δεν είπα ποτέ ότι είναι βλάκας. Μην μπερδεύεσαι

 • Giorgos

  Γεια σου Σταμάτη.Ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα άσχετα με το θέμα.
  1) Ειλικρινά τί ομάδα πιστεύεις ότι είναι ο Τζίγκερ;
  2)Τί ομάδα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

  Και θα ήθελα κάποια στιγμή να γράψεις ένα άρθρο για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναικού μετά το τέλος της χρονιάς(Αν φυσικά μπορείς, μιας και βλέπω ότι το blog αναφέρεται κυρίως σε ποδοσφαιρικά θέματα).
  Πιστεύεις ότι μπορεί οι Γιαννακόπουλοι να φύγουν χωρίς να βρούνε διάδοχο? Αν συμβεί αυτό τί γίνεται μετά?Πάει η ομάδα στον ερασιτέχνη?
  Αν φυσικά μπορείς, μιας και βλέπω ότι το blog αναφέρεται κυρίως σε ποδοσφαιρικά θέματα

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Παναθηναϊκός αμφότεροι. Από κει και πέρα μετρούν τα προσωπικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Θα το κάνω Γιώργο αφού ψάξω για να μάθω

 • http://lefterisbarbatsalos.wordpress.com lefterisbarbatsalos

  Όπως έχουν γίνει τα πράγματα και ανεξάρτητα τη θέση που έχουμε πάρει όλοι μας στο παρελθόν (στήριξη σε Τζίγγερ ή σε Βγενό ή σε Άραβες, Κινέζους, Ινδούς και Αρειανούς) όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή αν η πρόταση που θα γίνει στο Δ.Σ. για νέα αύξηση Μ.Κ. με τιμή μετοχής 0,33 € δεν περάσει με οποιαδήποτρε δικαιολογία και αν χρησιμοποιηθεί δεν υπάρχει λόγος πλέον να συζητάμε για οικονομικά προβλήματα και για προθεση παραχώρησης της ΠΑΕ. Οταν θες να δώσεις μια εταιρία που έχει οικονομικά προβλήματα την πουλάς φτηνά ωστε να βρεθούν αγοραστές είτε οι αγοραστές αυτοί είναι ο Βγενόπουλος και η παρέα του είτε είναι οι άραβες είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος. Οταν κρατάς την τιμή ψηλά με οποιαδήποτε δικαιολογία είναι γιατι δεν θες να δωσεις την ΠΑΕ ή γιατι δεν θες να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που έχει. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία είναι περιττη… Και οι επιστολές για βοήθεια στους μετόχους είναι για τα μάτια του κόσμου…Παραπάει πλέον το πράγμα με την παραχώρηση των μετοχών…

 • http://www.pok.gr pitbull

  Αυτο-ακύρωση λόγω παρέλευσης ικανού χρόνου! Οι σεναριογράφοι δεν προσμέτρησαν με ακρίβεια την ανάδραση (feedback στα ελληνικά) των χειρισμών τους στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Τους ξεδόντιασε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ο χρόνος από μόνος του.

  1) Ποιος σοβαρός ποντάρει πλέον πάνω στον Ιζνογκούντ;
  2) Ποιος πιστεύει ότι υπάρχουν Άραβες;

  Αν οι σεναριογράφοι μου δώσουν πειστική απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα ίσως αποδεχθώ ότι το υπομονετικό ζώο που ονομάζεται καμήλα απαντάται μόνο στον Αμαζόνιο και το βιβλίο Γκίνες το έχει συμπεριλάβει στα ταχύτερα θηλαστικά του πλανήτη…

  • http://www.pok.gr pitbull

   Συμπληρώνω για να είμαι απόλυτα ακριβής: Άραβες υπάρχουν στα ελληνικά πέριξ. Ελάχιστα όμως για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…

   • http://www.pok.gr pitbull

    Και μια τρίτη (γενική) ερώτηση: Αν ρωτήσουμε 100 φίλους και οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (“τι γίνεται με τους Άραβες”) από πόσους θα εισπράξουμε την απάντηση ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;