Ας τα βάλουμε σε μια σειρά

Το είπε και ο Μίμης Δομάζος. Το είπε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού. Επομένως δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτών. Για να το πω έτσι όπως το αισθάνομαι, δεν με παίρνει. Τα πράγματα με τους Σαουδάραβες είναι σοβαρά και το αίσιο τέλος για το Τριφύλλι έρχεται με την ψήφιση του νόμου. Έτσι είπαν τα δύο μέλη του Δ.Σ., αλλάζοντας τη στάση που κρατούσαν έως τώρα. Κάτι έγινε και πείστηκαν. Τι; Ας πουν οι ίδιοι. Συνεχίζω την καταγραφή όσων μαθαίνω και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Πρώτα απ’ όλα για τον περίφημο νόμο Γερουλάνου. Το είχα γράψει ότι τώρα αυτό θα γίνει σίριαλ, καθώς δεν μας έμεινε -προς το παρόν- κάτι άλλο ως εμπόδιο. Λοιπόν, η Βουλή ανοίγει 9 Ιανουαρίου. Θα πρέπει να πάει με την υποσημείωση «επείγον» για να ψηφιστεί στις 16 Ιανουαρίου που είπε ο Στρατηγός. Αν δεν πάει με αυτή την υποσημείωση, θα πάμε -όπως έχουμε αναφέρει- στο τέλος Ιανουαρίου. Δηλαδή σε ένα μήνα από τώρα. Ένας μήνας με λεφτά να πέφτουν με τη σέσουλα… στα λόγια και στα πρωτοσέλιδα ή τα sites.

Το δεύτερο αφορά πάλι το νόμο. Υπάρχει αντίδραση από την ΕΠΟ σε κάποιες διατάξεις και θα προβάλει λέει βέτο. Θα μπλέξει πάλι η UEFA και θα αποσυρθεί ο νόμος για τροποποίηση σε ημερομηνία εντελώς αόριστη. Τότε φυσικά όλοι στον Παναθηναϊκό θα επιτεθούν στον γνωστό για τα… ερυθρόλευκα αισθήματά του Σοφοκλή Πιλάβιο και στον υπόγειο πόλεμο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έχει φοβηθεί το οικονομικό μέγεθος των Σαουδαράβων.

Το τρίτο έχει να κάνει με το εμπόδιο του νόμου. Έχει ειπωθεί αλλά μάλλον έχει περάσει στα ψιλά αφού επικρατεί ο επικοινωνιακός μηχανισμός αυτού που έχει τη δύναμη. Δεν χρειάζεται κανένας νόμος Γερουλάνου για να επενδύσουν οι Σαουδάραβες στον Παναθηναϊκό. Ο νόμος χρειάζεται μόνο για τη φυσική τους παρουσία στη διοίκηση. Μπορούν κάλλιστα να βάλουν τα 15 εκατ. ευρώ και όταν θα συνταχθούν τα χαρτιά μεταβίβασης των μετοχών να βάλουν ως μπροστινό έναν δικό τους άνθρωπο από την ευρωπαϊκή ζώνη, Έλληνα, Γάλλο, Ιταλό, Ισπανό ή ό,τι άλλο. Μπορούν ακόμα και τον Ιζνογκούντ να βάλουν μπροστινό. Με ένα καλό μισθό ο συγκεκριμένος κάνει για τρεις μήνες μέχρι και μιμήσεις με φωνή πριγκίπων! Αν θες να βάλεις τα 15 εκατ. ευρώ και άλλα 55 και μετά άλλα 150 και μετά τόσα όσα δεν μπορεί να βάλει ούτε ο σεΐχης Μανσούρ στη Μάντσεστερ Σίτι, προφανώς δεν μπορείς να «κολλάς» σε τέτοια πράγματα. Κάνεις την επένδυση μην τυχόν και χάσεις το κελεπούρι και μετά βρίσκεις ένα από τα χιλιάδες παραθυράκια της ελληνικής νομοθεσίας και πάπαλα. Εσύ ο Σαουδάραβας βάζεις τα χρήματα, διοικείς και τις μετοχές της έχει η εταιρία σου που έχεις ιδρύσει στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην στην… Ήμαρτον δηλαδή.

Και αφού τα ξεκαθαρίσαμε αυτά ας πάμε σε κάτι άλλο σχετικό. Το Δ.Σ. έδωσε παράταση ενός μηνός στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μετά το αίτημα των Σαουδαράβων. Ξεπερνώ το γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις μελών γιατί άλλα είχαν αποφασίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση (προκύρηξη νέας αύξησης με τιμή κάτω από 0,50 ευρώ ανά μετοχή) και άλλα τώρα. Στέκομαι σε κάτι άλλο. Το Δ.Σ. κάνει ό,τι γουστάρουν οι Σαουδάραβες σε αυτό αλλά παράλληλα ζητάει από τους υπάρχοντες μετόχους να βάλουν χρήματα! Τι σόι εξυπνάδα είναι αυτή; Δηλαδή «παιδιά εδώ υπάρχει κάτι σοβαρό για να δοθεί η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ και πρέπει να δώσουμε παράταση στην αύξηση» από τη μία και «κύριοι μέτοχοι δώστε χρήματα στην ομάδα γιατί το ταμείον είναι μείον» από την άλλη! Το πιο δίκαιο θα ήταν να πάει ο Δημήτρης Γόντικας στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να του πει «μέχρι να φανούν τα χρήματα των Σαουδαράβων βάλε εσύ κάποια λεφτά να προχωρήσουμε». Γιατί το κρίνω ως πιο δίκαιο; Μα, μεγαλομέτοχος είναι, τις δικές του μετοχές πάει να δώσει και ας μην ξεχνάμε ότι οι δικοί του άνθρωποι διοικούν (Γόντικας πρόεδρος, Παπαδοσπυριδάκης οικονομικός διευθυντής, πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο) ακόμα την ΠΑΕ.

Τέλος, σχολιάσατε αρκετά στο θέμα του Σωτήρη Νίνη. Κατ’ αρχάς ας μην ανησυχεί κανείς φίλος του Παναθηναϊκού ότι ο Νίνης θα πάει στον Ολυμπιακό. Δεν θα πάει. Αν πήγαινε άλλωστε θα ήταν τεράστιο λάθος του, γιατί θα έδινε «πάτημα» ακόμα και στην κίνηση του Γόντικα με το -εντελώς ακατανόητο, αδικαιολόγητο και αστήριχτο κατ’ εμέ- εξώδικο, προδίδοντας όλους όσοι τον πίστεψαν. Κατά δεύτερον ο Νίνης ζητούσε λιγότερα από Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο για να ανανεώσει αλλά ο Παναθηναϊκός δεν το συζήτησε καν. Δικαίωμά του Τριφυλλιού, δικαίμα και του Νίνη, όμως, έτσι; Πάντως έχω να πω ότι τελικά δεν ήταν τόσο υπερβολικός ο παραλληλισμός του Δημήτρη Σαραβάκου με τον Νίνη….

Be Sociable, Share!
 • Giannis

  Σταμάτη δεν μας είπες όμως τίποτα όσον αφορά την νέα οικογένεια Αράβων που εμφανίστηκε στο προσκήνιο…Είπες ότι είχες κάποιες πληροφορίες για την οικονομική της κατάσταση…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ναι, Γιάννη ένα – ένα

 • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΜΟΥS ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΣΕ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ … ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ …ΝΑΙ η ΟΥ ?????

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ναι είμαι αλλά όχι για τους Άραβες

   • John Kou

    Καλησπέρα Σταματη,

    Με την τιμή της μετοχής ακομα στο 1.20 ή κατάλαβα λάθος?? Η λογική απο τον υποψήφιο είναι η ίδια με του σοφέρ να περάσει η μεταγραφική περίοδος?? Ή θέλει να αφήσε τον σοφερ να εκτεθεί για άκομα μια φορά και μετά….?
    Τις πιθανές υποχρεώσεις της γηπελ ποιος θα τις αναλάβει, ο σοφερ ή αυτός που εισαι αισιόδοξος?? Όποιος και αν ειναι αυτος δεν πρέπει να ειναι κορόιδο..

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Μα , εννοείται ότι μένει ίδια η τιμή αφού παρατείνεται η τρέχουσα αύξηση. Ο υποψήφιος λες να έχει πρόβλημα με τον Βαρδινογιάννη και θέλει να τον εκθέσει; Αφού είναι τόσο πλούσιο το Σαουδαραβικό fund θα αναλάβει και τις υποχρεώσεις του…Star

   • Άρης

    Πες μας κι εμάς γιατί να χαρούμε λίγο ρε άνθρωπε…!!!

   • Stavros

    gia pious eisai aisiodoksos?

 • Apostolis Apostolou

  Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα όσα καταγράφεις, αντιθέτως εκτιμώ πολύ τη δουλειά σου και την τόλμη σου να γράφεις αυτό που πιστεύεις και γνωρίζεις.Γιατί , όμως, δεν προχωράς τις σκέψεις που αναπτύσσεις ένα βήμα παραπέρα:

  Σε ποιον ανήκει ο ο “επικοινωνιακός μηχανισμός” που επικρατεί?

  Γιατί η όλη στρατηγική οδηγεί στη “λύση” (?) του προβλήματος μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (θυμίζω ότι οι ψηφισμένοι νόμοι δεν δημοσιεύονται αυθημερόν στην ΕτΚ και επομένως δεν αποκτούν αμέσως με τη ψήφισή τους ισχύ)?

  Ποιος από τους μεγαλομετόχους είχε συμφέρον να πείσει να το Δ.Σ. να δώσει παράταση στην ΑΜΚ?

  Γιατί ο έμμισθος πρόεδρος της ομάδας δεν απευθύνεται στον μεγαλομέτοχο για οικονομική ενίσχυση?

  Γιατί ο έμμισθος πρόεδρος της ομάδας διαπραγματεύεται και συγκρούεται με ποδοσφαιριστές, παρόλο που “το αίσιο τέλος για το Τριφύλλι έρχεται”, δεσμεύοντας, έτσι, τους νέους επενδυτές και επομένως θέτοντας σε κίνδυνο – εάν αυτοί διαφωνούν με κάποιο χειρισμό, λ.χ. υπόθεση Νίνη- το όλον εγχείρημα?

  Δυστυχώς, τώρα που ξανακοιτάζω τα ερωτήματα, μου φαίνονται ρητορικά.

  Ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να φύγει και δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

  Υ.Γ. Μην παίρνεις όρκο ότι ο Νίνης δεν θα πάει Ολυμπιακό. Εάν δεν πουληθεί τώρα – αυτός είναι ο σκοπός που εγώ διαβλέπω από την πλευρά της ΠΑΕ – έχω πολλούς λόγους να πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό. Είναι οι ίδιοι λόγοι που υποχρεώνουν τον Γόντικα, δηλ. την οικογένεια, στην πρόσφατη συμπεριφορά του. Θυμίσου την περίπτωση Νικοπολίδη.

  • MAN2

   Σταμάτη που έγκειται η αισιοδοξία σου?
   Αποστόλη αν ο Βγενόπουλος και οι πρώην της ΠΕΚ δεδηλωμένοι Παναθηναϊκοί καταθέσουν 15 εκατ. υπέρ της ΠΑΕ, παίρνουν το 54,7% του Τζίγκερ όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη δημοσίως ο ίδιος και τον κάνουν Οριστικά Παρελθόν και δεν χρειάζονται ούτε νόμοι ούτε αστυνόμοι είναι τόσο απλό.
   Αν τότε υπαναχωρήσει ο Τζίγκερ το πρόβλημα θα το έχει ο ίδιος και τότε θα έχουμε γλέντια με αιτία.
   ‘Οσο δεν ενδιαφέρονται Οι Ελληνες και Παναθηναϊκοί μην περιμένετε ‘Αραβες , Ρώσους κ.α. να επενδύσουν σε ποδοσφαιρική ομάδα σε μιά ουσιαστικά χρεοκωπημένη χώρα.

 • μιμης

  Σταματη λες πως εισαι αισιοδοξος αλλα οχι για τους αραβες,ξερεις για κατι αλλο? πιστευεις πως τον αλλο μηνα θα εχει τελειωσει ολο αυτο με την αγορα απο οποιον ειναι.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Όχι δεν θα έχει τελειώσει τον Ιανουάριο

 • Κραβαρίτης Πέτρος

  Καταρχάς χρόνια πολλά και καλή παναθηναική χρονιά σε όλους μας….
  Σταμάτη σε εκτιμώ για τη δουλειά σου, αν και δεν συμφωνώ πάντα με όσα λες.
  Ειδικότερα στο θέμα των αράβων ( του παλιού και των νέων).
  Και για να μπω στο ψητό, με ενοχλεί που έχεις απορρίψει με κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία επενδυτικής πρότασης από Σ.Αραβία την στιγμή που υπάρχουν πολυ σοβαρές ενδείξεις οτι ισχύει το αντίθετο….
  1) το γεγονός οτι ο μεγαλομέτοχος συνδιαλέγεται επίσημα και ορίζει την συγκεκριμένη
  πρόταση ως σοβαρή ….
  2) το γεγονός οτι αυτή την φορά δεν υπάρχει διάψευση από την πρεσβεία της Σ.Αραβίας μήπως λέει κάτι;;
  Επίσης μετά από κάποια σχετική έρευνα με τον σωστό τρόπο στο νετ ίσως βρεις πιό ενδιαφέροντα πράγματα —από το Ελληνοαραβικό επημελητήριο—
  Γράψε το πλήρες όνομά του ——-μετέφρασέ το στα αραβικά—-προχώρα μετά σε σύνθετη αναζήτηση —-ίσως βρεις πιό ενδιαφέροντα πράγματα για τον HRH FAHD BIN MISHARY BIN ABDULAZIZ AL SAUD

  Εγώ είμαι αισιόδοξος—Διαφορετικά με τους Αμπράμοβιτς παλιούς και νυν (όλους) την βάψαμε—
  Φιλιά σε όλους

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πέτρο τα λόγια σου με τιμούν, ειδικά γιατί δεν συμφωνούμε αλλά εκτιμάς την προσπάθειά μου. Λοιπόν σου απαντώ. Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω από άτομα με άποψη σαν εσένα; Πώς θεωρείς σοβαρές ενδείξεις αυτά τα πράγματα όταν ο μεγαλομέτοχος συνδιαλέγονταν επίσημα και με τον Prince Sultan και όριζε και εκείνη την πρόταση ως σοβαρή και ότι η διάψευση της πρεσβείας δεν αφορούσε τον Prince Sultan αλλά τον Αζίζ ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για δουλειές και τότε βγήκε η διάψευση. Επίσης υπενθυμίζω ότι μεσάζοντες είναι οι ίδιοι άνθρωποι με την πρώτη πρόταση δηλαδή ο Αλ Καχτανί και ο Ιζνογκούντ, ένας άνθρωπος που είπε μέσα στη μούρη όλου του ελληνικού λαού «σας είπα ψέματα τόσο καιρό». Όσο για τα υπόλοιπα περί των αραβικών έχω ψάξει πολλά. Απλά λόγω και των ημερών μου είναι ΄λίγο ζόρικο να προλάβω να τα γράψω όλα. Σ’ ευχαριστώ, καλή χρονιά.

   • Πέτρος Κραβαρίτης

    Φίλτατε σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και λυπάμαι που θα σε κουράσω λιγο ακόμα…
    Ο ΙΒΒ ποτέ δεν είχε πει οτι η πρόταση του soultan ήταν σοβαρή,το αντίθετο μάλιστα….
    Φάγαμε 1,5 μήνα να ζητάμε το γνήσιο της υπογραφής και τη σύνταξη του ΜοU ..
    Το μόνο δε που έκανε ήταν να παραπέμπει την όλη υπόθεση στους δικηγόρους…
    Απλά την άφηνε να υπάρχει και την συντηρούσε γιατί είχε λόγους να το κάνει…..
    Ας πάρουμε τα πράγματα απότην αρχή……
    Το καλοκαίρι το πράγμα είχε φτάσει στο απροχώρητο–Τα υβριστικά συνθήματα κατά του Τζίγκερ είχαν πολλαπλασιαστεί και αφορούσαν και πρόσωπα που δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα στο παρελθόν και που ανήκουν στον στενό πυρήνα της οικογένειας….
    Η οικονομική κρίση αγγίζει τον τραπεζικό κλάδο στο σύνολό του και οι μέτοχοι των τραπεζών με το PSI κινδυνεύουν να χάσουν τεράστια μερίδια των τραπεζών…
    Η οικογένεια βρίσκεται σε αδιέξοδο( λεφτά έχει αλλά οχι για τον Παναθηναικό)…
    Τότε λοιπόν πέρνει την απόφαση να πουληθεί το μερίδιο της στο Παναθηναικό….
    Λεφτά υπάρχουν σε τρία μέρη στον κόσμο—-Ρωσία, Κίνα και στα αραβικά κράτη…
    Με δεδομένες τις πολύ καλές επάφές και σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο η προσπάθεια στρέφεται προς τα εκεί—τα αποτελέσματα δεντα ξέρουμε ακόμα…στην χρονική αυτή στιγμή…..
    Μιά ερώτηση όμως—–Μπορεί ένας μεγαλομέτοχος να ” παρκάρει” τις μετοχές μιας εταιρείας ,που έχει και παθητικό 29 μύρια, σε ένα δικηγορικό γραφείο έτσι απλά;;;;;;;;;;;;
    Τα χρέη πλέον δεν περνούν σε φυσικά πρόσωπα ;;;;;;;;;Ξέρουμε κάποια εταιρεία της οικογένειας να χρωστάει;;;;;;
    Βασική επισήμανση—–Η οικογένεια τα έχει σπάσει (όσο δεν πάει άλλο) με τον Βγενόπουλο–Ο κύριος λόγος και οχι μοναδικος είναι (και φάνηκε και από την συνέντευξη του ΙΒΒ)
    οτι ο Βγενό έχει κάνει πίσω στο θέμα του γηπέδου σε σημείο που τον κατηγόρησε ως υπεύθυνο και για την μη έναρξη των έργων στον Βοτανικό…

    Α Ρ Α ……………….
    Ο Βαρδής λοιπόν δεν έψαχνε απλά επενδυτή ΑΛΛΆ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ—–σίγουρα όμως δεν ήθελε να είναι αυτός ο Βγενόπουλος–
    δεν ήθελε τον Βγενόπουλο να είναι στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ—
    ΕΔΩ μπαίνει λοιπόν ο φίλος μας—Τον λες Ιζνογκουντ—αλλά σου λέω οτι έχει παίξει τον ρόλο του άψογα—-κανένας δεν τον πιστεύει και όλοι πιστεύουν οτι ο Τζίγκερ θα φάει τα μούτρα του με την όλη ιστορία…Και κυρίως κανένας δεν δηλώνει προτίμηση για τις μετοχές—-54,7%
    Τώρα που θα σκάσουν οι κανονικοί πρίγκιπες ,ο Ιζνογκούντ θα πάρει το μερίδιο του και θα μας χαιρετήσει–
    και δεν θα έχει και λόγο στην επόμενη μέρα…….
    Κακό στον Παναθηναικό όμως δεν έκανε ποτέ νομίζω—–Περισσότερο κακό έχουν κάνει η οικογένεια–και οι πολυμετοχικοί…..
    Συγνώμη αν σας κούρασα……
    τα πράγματα μάλλον είναι έτσι, δεν εξηγείται αλλιώς

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Έπειδή ο ΙΒΒ δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μας πει τι σκέφτεται, προφανώς εννοείς το περιβάλλον του. Λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα λένε ότι η πρόταση είναι σοβαρή έλεγαν και τότε ότι είναι σοβαρή. Επέτρεψέ μου να ξέρω περισσότερο μια και η διαρροή γίνεται προς τους δημοσιογράφους και μετά αυτοί τη μεταφέρουν στον κόσμο. Δεν είπα ποτέ ότι ο Ιζνογκούντ δεν παίζει άψογα το ρόλο του. Τουναντίον. Το πράττει καλύτερα από τον καθένα. Προσοχή, όμως: εάν -λέω ρε παιδί μου- τον δεις αντιπρόεδρο π.χ. στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, θα πειστείς ότι η δουλειά συνεχίζει να βρωμάει;

   • Άρης

    Μα αν γίνει αντιπρόεδρος ο Τσάκας στην επόμενη μέρα αυτό δεν σημαίνει οτι υπάρχει επόμενη μέρα?Άρα θα έχει γίνει η μεταβίβαση και θα έχουν μπει τα λεφτά.Που είναι το κακό σε αυτό?Και τι πειράζει αν τους άραβες τους βρήκε ο Βαρδινογιάννης?Το θέμα είναι να πάρουν την ομάδα και να προσφέρουν οικονομική σιγουριά και αγωνιστική άνοδο.

 • Ραλλού

  Σταμάτη δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τα αυτονόητα? δεν έχεις κουραστεί να κυνηγάς πράσινους ανεμόμυλους?
  Αφού είπαμε: το παραμύθι θα έχει happy end… μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Εν τω μεταξύ το πρωτάθλημα (=20 εκ) θα έχει πετάξει, η ομάδα των πολυμετοχικών θα έχει διαλυθεί, ο Παναθηναϊκός θα έχει για άλλη μια φορά απαξιωθεί, οι παναθηναϊκοί θα τρώνε ο ένας τις σάρκες του άλλου και κάποιος θα έχει πάρει την εκδίκησή του.
  Είμαι γυναίκα και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ σεξιστικά κλισέ (αφού τα περισσότερα είναι φαλλοκρατικά), αλλά γαμώ το, ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ?

  ΥΓ: πώς είναι δυνατόν να ανανεώνει ο Λουκάς, να ανανεώνει ο Λάζαρος, να συζητάει με Σιμάο και Σπυρόπουλο (ήμαρτον!) και ο Νίνης (που όπως λες ζητάει και λιγότερα) να παίρνει εξώδικο? Παράνοια…

 • MAN2

  Σταμάτη που έγκειται η αισιοδοξία σου?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ότι ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος με μεγάλη δυναμική, πολλούς έξυπνους φιλάθλους και ένα μέρος του κόσμου του έχει αποδείξει ότι ξέρει να αντιδράει. Επίσης, δεν νομίζω ότι εάν γίνει κίνηση… ΟΦΗ, θα το αφήσουν κάποιοι μέτοχοι να περάσει έτσι.

 • klkl

  den nomizo oti o ninis zitise poli ligotera xrimata apo simao-lazaro gia na ananeosei giati alios tha eixe idi minei k den tha pigene exetoriko. opos episeis telika to thema me to exodiko tou pao pros Nini den einai toso sovaro opos ypapta pane kapioi na to parosiasoun gia na dimiourgisoun provlima ston pao gia logario tou olympiakou. apodiksei k to radevou pou klistike anamesa stis 2 pleures. aplos itan mia tipiki diadikasia. gia tous saoudaraves as min eimaste sugouri gia tipota an k prosopika pisteuo oti den einai tyxaia h alagi stasi kapion

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ο Σιμάο ζήτησε 700 συν μπόνους. Ο Νίνης 450.000 με τα μπόνους. Δεν είναι διαφορά; Η Πάρμα του δίνει 700. Τι εννοείς ήταν τυπικό το εξώδικο;

 • Θανασης

  Σταματη, υπαρχει περιπτωση να παραχωρησει εν τελει τις μετοχες του στον Ερασιτεχνη και να τελειωνουμε με δαυτον; Σε τοσες ΠΑΕ εχει γινει αυτο.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Αν μας τελειώσουν και αυτοί οι πρίγκιπες -και δεν εμφανιστούν άλλοι- τίποτα μην αποκλείεις. Αν και εκεί χάνεται ο έλεγχος της οικογένειας.

 • Άρης

  Καλά το πήγαινες αλλά σήμερα με προβλημάτισες…

  1)Για το αθλητικό νομοσχέδιο έλεγες “εάν το deal με τους Σαουδάραβες εξαρτάται όντως από ένα αθλητικό νομοσχέδιο, κάποιος από την οικογένεια Βαρδινογιάννη θα είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στην κυβέρνηση και η Βουλή θα το είχε ψηφίσει χθες”.Ε λοιπόν αυτό το αθλητικό νομοσχέδιο εμφανίστηκε και κατατέθηκε στη Βουλή από το πουθενά ξαφνικά και τα ρεπορτάζ λένε οτι η εντολή Παπαδήμου είναι να επισπευσθεί η ψήφιση όλων των νομοσχεδίων.Πως το εξηγείς?Τυχαίο ή έπεσε τηλεφώνημα?

  Σχετικά με την ΕΠΟ και την UEFA ας περιμένουμε πρώτα.Αυτό πάντως που λες ταιριάζει με το ξαφνικό πρωτοσέλιδο της Πράσινης περί “βρώμικου πολέμου”.Δεν ξέρω όμως ποιος όμως πάει να προλάβει τον άλλον.

  2)Τα χρήματα μπορούν να μπουν στην ΠΑΕ μόνο μέσω της άυξησης του Μ.Κ.Θα πρέπει να τα καταθέσει δηλαδή είτε φυσικό πρόσωπο είτε νομικό πρόσωπο (εταιρία) που ανήκει όμως σε άτομα που είναι κάτοικοι Ε.Ε.Εαν όντως υπάρχουν οι άραβες προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

  Το ενδεχόμενο να γίνει μέσω εταιριών με έδρα την Κύπρο υπάρχει αλλά ειλικρινά εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος αν ξαφνικά ο Παναθηναϊκός ανήκε σε 9 off shore εταιρίες?Κατά τη γνώμη μου θα ηταν το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει συμβεί στην ιστορία του συλλόγου.

  Και φυσικά δεν μπορεί να μπει ως μπροστινός ο Τσάκας γιατί α)δεν έχει τα χρήματα και β)ακόμα και αν του τα έδιναν οι άραβες θα έπρεπε να εξηγήσει που τα βρήκε στην ΕΕΑ και εκεί πιθανότατα θα κόλλαγε το θέμα.

  3)Στο θέμα της αύξησης και της τιμής της μετοχής.Τα μέλη που αντιδρούν τώρα,θέλουν πραγματικά να πιστέψουμε οτι δεν γνώριζαν την τιμή της μετοχής?Στα Δ.Σ. τι κάνουν?Έπεσαν από τα σύννεφα?Αυτό είναι κοροϊδία πραγματική.

  Πέρα από αυτό έχουν γίνει πόσες αυξήσεις Μ.Κ. και όποιος ήθελε μπορούσε να βάλει όσα χρήματα ήθελε.Τώρα τους έπιασε ο πόνος επειδή είναι στο 1,12 και όχι στο 0,50?Έλα ρε παιδιά τώρα…

  4)Ο Γόντικας λειτουργεί πολύ σωστά.Υπάρχει σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση για τη μεταβίβαση των μετοχών αλλά γνωρίζει οτι μια συμφωνία κλείνει όταν πέσουν οι τελικές υπογραφές και μπουν τα λεφτά.Δεν γίνεται λοιπόν να συμπεριφέρεται σαν να έχει τελειώσει η υπόθεση και πρέπει να έχει και ένα plan b.Με αυτή τη λογική θα ζητήσει τα χρήματα από τους μετόχους και ρε παιδί μου αν έρθουν οι άραβες ας τα δώσουν και πίσω.Σκασίλα μας στην τελική.

  Απορία:Τελικά τι παίζει με τον Γόντικα?Από τη μία χρησιμοποιείς τα λεγόμενά του περί μούφας και αυτής της πρότασης αλλά από την άλλη τον κατηγορείς ουσιαστικά οτι παίζει το παιχνίδι του Τζίγκερ.Τελικά τι συμβαίνει?Αν λειτουργεί ως άνθρωπος της οικογένειας γιατί διαδίδει οτι η νέα πρόταση είναι κι αυτή απάτη?

  5)Όταν λες οτι ο Νίνης ζητούσε λιγότερα από Λάζαρο και Σιμάο για τι ποσό μιλάμε?Γιατί σήμερα τα ρεπορτάζ λένε οτι η Πάρμα του δίνει 750.000 και ο Παναθηναϊκός 450.000.Ο Νίνης πόσα ήθελε?500.000?400.000?

  Εσύ πιστεύεις οτι ο Νίνης θέλει να φύγει μόνο για οικονομικούς λόγους ή και για αγωνιστικούς ?Να παίξει δηλαδή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και να γίνει ένας καλύτερος παίκτης.

  Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά είμαι από τους ελάχιστους (προφανώς) παναθηναϊκούς που δεν έχω πληροφόρηση εκ των έσω και προσπαθώ να ισορροπήσω ακροβατώντας στους μεν σίγουρους οτι η συμφωνία θα κλείσει και τους δε σίγουρους οτι όλα είναι απάτη.Να είσαι βέβαιος οτι αν είχα και έναν δημοσιογράφο της αντίθετης άποψης θα του έκανα αντίστοιχα πολλές ερωτήσεις.Ένα είναι σίγουρο,όταν τελειώσει αυτή η υπόθεση εκτός από τους συμμετέχοντες (Τζίγκερ,Τσάκας,άραβες κλπ) θα κριθούν και οι δημοσιογράφοι.Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Για το 1) περίμενε να δούμε τι θα γίνει και θα δείξει εάν όντως υπάρχει διάθεση για επίσπευση των διαδικασιών. Τότε αυτό που είχα γράψει το είχα κάνει για να δείξω ότι η οικογένεια ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Για το 2) μέχρι να ελεγχθεί από την ΕΕΑ φέξε μου και γλίστρησα. Μπορεί να γίνει νέα μεταβίβαση μετοχών. Η εταιρία μπορεί να συσταθεί σε χρόνο dt και μην ανησυχείς λεφτά υπάρχουν από τους Σαουδάραβες σύμφωνα με όσα μας λένε. Δεν είπα ότι θα με ικανοποιούσαν οι offshore, είπα ότι υπάρχουν επιλογές. Για το 3) αυτό είχε αποφασιστεί στη Γ.Σ. όπου δεν πάνε τα μέλη του Δ.Σ. γιατί αφορά τους μετόχους. Όπως έχω ξαναγράψει αν ισχύει αυτό που λέει ο Γόντικας ότι δηλαδή κανείς μέτοχος δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί αλλιώς θα ήξερε την τιμή, τότε θα έπρεπε να διαψεύσει από την πρώτη μέρα την επομένη της Γ.Σ. που γράφτηκε στο σύνολο του Τύπου ότι η τιμή ανά μετοχή θα είναι 0,50. Για το 4) ο Γόντικας είναι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη. Δεν το αρνείται κανείς. Από εκεί και πέρα κάποια στιγμή θα πρέπει να γράψω και γι’ αυτό το μπλέξιμο, έχεις δίκιο. Όσο για το plan b επέτρεψέ μου να θεωρώ ότι είτε θα πιστεύει στους Σαουδάραβες και θα προτείνει παράταση στην Α.Μ.Κ. είτε δεν θα την πιστεύει και θα ζητάει τα λεφτά. Για το 5) ο Παναθηναϊκός δεν του έδινε πάνω από 350.000 χωρίς μπόνους, ο παίκτης απ’ όσο ξέρω ζήτησε 450.000 με μπόνους. Ο Λάζαρος θα πάρει κοντά στα 450.000 «καθαρά», ο Σιμάο ζητάει 700.000 χωρίς μπόνους. Εγώ πιστεύω ότι ο Νίνης εάν ήμασταν ένα χρόνο πίσω δεν θα έφευγε.
   Όλοι κρινόμαστε. Και οι δημοσιογράφοι ασφαλώς. Αλλά με επιχειρήματα, όχι ότι είμαστε ΑΡΔ που γράφουν διάφοροι περίεργοι.
   Με κούρασες λίγο αλλά χαλάλι σου και μόνο για την προσπάθεια!
   Καλή χρονιά

   • Άρης

    Κατά τη γνώμη μου όλα θα τελειώσουν μόνο όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο.Εκεί δεν θα υπάρχει δικαιολογία για να μην μπουν τα χρήματα και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια (όποια κι αν είναι).Μέχρι τότε η μια πλευρά θα μπορεί να επικαλείται το νομοσχέδιο για την μη καταβολή των χρημάτων και η άλλη οτι οι φερόμενοι ως ενδιαφέρομενοι χρονοτριβούν.

    Για τον Γόντικα σου εξήγησα οτι ακόμα και αν πιστεύει στην όλη υπόθεση είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμη και μια 2η λύση.Σαφώς και έχει τοποθετηθεί από τον Τζίγκερ και γι’αυτό με έχει εντυπωσιάσει (θετικά) το γεγονός οτι δεν διστάζει να βγάλει προς τα έξω τις αμφιβολίες του για τη συμφωνία.

    Κι εγώ πιστεύω οτι έναν χρόνο πριν ο Νίνης δεν θα έφευγε.Κακά τα ψέμματα όμως με την εικόνα (έξωαγωνιστικά) που έχει η ομάδα το λογικό είναι να θέλει να φύγει.Θα μπορούσε όμως να περιμένει έναν μήνα ακόμα μήπως μια στο εκατομμύριο μπουν τα λεφτά.Στην τελική και το Φεβρουάριο ελεύθερος θα είναι.

    Εννοείται οτι αυτό περί κρίσης που έγραψα δεν ηταν σπόντα για εσένα.Απλά μπες λίγο στη θέση του μέσου παναθηναϊκού.Κάθε μέρα ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρους για τη συμφωνία και ταυτόχρονα άλλους που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι οτι είναι απάτη.Δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει το μυαλό.

    Περιμένω τα επόμενα άρθρα σου και,κυρίως,να μας πεις τι είναι αυτό που σε κάνει αισιόδοξο για το μέλλον του Παναθηναϊκού.Είναι κάτι που γνωρίζεις ή απλά είσαι αισιόδοξος εκ φύσεως.

    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

   • Stavros

    ama se kourazoume na min rwtame

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Ρε γκρινιάρη απάντησα στον πρώτο που μου έστειλε γιατί είμαι αισιόδοξος!

   • Δημήτρης

    Ναι.Αυτό το άρθρο για τον Γόντικα να το γράψεις.Μπας και καταλάβουμε και γιατί ενώ είναι υπάλληλος και πιστό σκυλί του Τζίγγερ σε κάποια ελάχιστα πράγματα φαίνεται να χρησιμοποιεί και τη βοήθεια ΠΕΚικών (πχ. Ησαίας.Μέσα έπεσα;;;).Γιατί το παίζει δίπορτο ορισμένες φορές;

    ΥΓ: Μου “χρωστάς” και ένα ρεπορτάζ για το πως γίνεται εκκαθάριση των εισιτηρίων των αγώνων και πως βγαίνει η σούμα, όποτε μπορέσεις.Ελπίζω να μην σε έχει απορροφήσει τόσο πολύ η Πριγκηπίάδα που να το έχεις ξεχάσει. :)

 • Siretfel

  Run out of time!!! Aπο τις πρώτες μέρες του 12 περιμένω αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς…Αλλά όχι απο Αραβες που εκπροσωπούνται από τον Τσάκα…..

 • i ekdikisi tis 13

  To ποτάμι θα τους πνίξει όλους…Το κυνήγι του Νίνη δεν θα περάσει έτσι…Είμαστε πλέον σε τροχιά σύγκρουσης!!!!! Αν αρχίσουν και στραβώσουν αποτελέσματα τιποτα δεν σώζει την οικογένεια….

 • http://gravatar.com/antonishalina wemby13

  Επειδή μέρες που ναι, χρειάζεται κ η αισιοδοξία, εξακολουθούν όλοι όσοι εκτιμούν πως η υπόθεση είναι καθαρή και οι Αραβες αυτόφωτοι επενδυτές, να μην απαντούν σε ένα και μοναδικό ερώτημα.

  - Απαξ λοιπόν και είναι αποφασισμένοι να κάνουν το ντιλ, γιατί δεν βάζουν έναν νόμιμο frontman από την Ευρωπαϊκή Ζώνη, γιατί δεν στήνουν 3 ετιαρείες που μπορούν να μοιραστούν χωρίς έλεγχο το κομμάτι του 54%, ώστε να πάρουν από τώρα τις μετοχές και όταν με το καλό ψηφιστεί ο νόμος – ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΌΛΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ- ας γίνει και η μεταβίβαση στον φυσικό και real ιδιοκτήτη, τον Αλάχ ή όπως τον λένε. Με ρήτρες, χύτρες και τα πάντα, για πιθανή μαϊμουδιά από μέρους του Johny Slow…(λέμε τώρα)

 • γκρινιάρηs

  Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Γκρινιάρη μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά

 • http://www.pok.gr pitbull

  Σταμάτη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  Βάζεις δύσκολα. Δεν είναι εποχές ΤΩΡΑ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για ασκήσεις λογικής ή για πρωτογενή ρεπορτάζ…

  Θα αντιμετωπίσεις πολλά: Από “αθώες” και “αφελείς” ερωτήσεις μέχρι στημένα κομμάτια “ραμμένα” πάνω στο προφίλ σου…

  Όπως και να ΄χει κοντή γιορτή από κάθε άποψη. Αν δεν πρόκειται για σενάριο κινδυνολογίας -στα πρότυπα GAP “νέα μέτρα ή χρεοκοπούμε”- η τρέχουσα ειδησεογραφία λέει ότι τα γκαφρά αρκούν ως τον Φεβρουάριο.

  Εδώ περιμέναμε 1,5 μήνα για το ΣΟΥ-ΞΟΥ-MOU. Θα κολλήσουμε στον ένα μήνα που απαιτείται να παρέλθει για να πέσουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ οι μουτσούνες;

 • agrinio 13

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ…….

  ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΟΥ!!!!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Καλή χρονιά με υγεία

 • dimitris

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ-ΕΛΠΙΖΩ- ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ .Η ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ,ΚΑΙ ”ΕΧΕΙ”ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ Η ΚΑΚΤΑΝΙ,ΚΑΠΛΑΝΙ κλπ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΗ ΦΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΗ ΤΑ ΦΩΤΑ
  ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ”ΚΛΩΝΟΣ”ΤΟΥ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΛΛΑΧ.
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΜΑΛΑΚΙΑ-ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΟΤΣΑΚΑΣ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ”ΘΕΑΤΗ”ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΟΜΙΖΩ.
  ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΤΑΝΗ -ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΕΟΝ -ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΜΕΤΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΖΙΓΚΕΡ,ΒΓΕΝΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.
  ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΜΜΕ -ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΟΚΚΟΚΙΝΑ -ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΓΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ Ο ”ΚΑΡΚΙΝΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ”ΧΩΝΕΥΣΟΥΜΕ΄΄ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ,ΣΤΡΟΦΗ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ .
  σημ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ”ΕΥΑΓΓΕΛΕΙΟ”ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Καλή χρονιά. Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις. Μην έχεις κανέναν για ευαγγέλιο.

 • http://panathamou.wordpress.com pap13

  Φίλε Σταμάτη καλή χρονιά να έχεις, καλή δύναμη να συνεχίσεις τις αποκαλύψεις σου!
  Ας ελπίσουμε να έχεις άδικο, και το 2012 να φέρει πακτωλό χρημάτων στην Πανάθα μας!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Καλη χρονιά με υγεία. Μα φυσικά και θα έχω άδικο. Συνήθως το 1%, άντε το 5%, δεν μπορεί να έχει δίκιο έναντι του 95%

   • http://panathamou.wordpress.com pap13

    μην ανυσηχείς, είμαστε περισσότεροι από 5%

 • xodros13

  1)μπορεις να μου εξηγησεις την αλλαγη στασης δομαζου-κωνσταντινου χωρις υπονοουμενα?
  2)η φυγη νινη (αν φυγει, γιατι σημερα διαβαζω για επαναπροσεγγιση) κοστιζει στην ομαδα ΜΟΝΟ οικονομικα δεδομενου οτι ειναι περιουσιακο στοιχειο κ θα μπορουσε να φερει στα ταμεια λεφτα οταν ειχε πεισει πολλους στην ευρωπη οτι αξιζει, παικτικα ο νινης μας εχει προσφερει 6-7 καλα παιχνιδια σε 4 χρονια, το ιδανικοτερο σεναριο ειναι να ανανεωσει κ να πουληθει το καλοκαιρι υπαρχει δεν υπαρχει χρημα. επιφυλασσομαι μονο για φετος που εκανε 1η φορα κανονικα προετοιμασια με την ομαδα κ εκανε καλο ξεκινημα
  καλη χρονια

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   1) Όχι, δεν με παίρνει.
   2) Διαφωνώ και το ξέρεις αν με έχεις διαβάσει. Αλλά περί ορέξεως…

 • MAN2

  Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά Σταμάτη σε σένα και στους επισκέπτες της σελίδας.
  Το ότι το Φεβρουάριο τελειώνουν τα φράγκα από που προκύπτει?
  Και πόσο τεκμηριωμένα αληθές είναι?
  Γιατί εδώ και δυό χρόνια είμαστε “Τιτανικός” αλλά αύξηση μετοχικού δεν έγινε από κανέναν.
  Εν πάση περιπτώσει αυτό μπορεί να λέγεται για να μην υπάρχουν απαιτήσεις και προσδοκίες για μεταγράφες αλλά και για να μειωθουν οι απαιτήσεις των παικτών.
  Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι δραματικό το Φεβρουάριο στα οικονομικά αντίθετα στα αγωνιστικά θα υπάρξει κάμψη λόγω έλειψης φρεσκάδας και πάγκου , μακάρι να διαψευστώ ως προς τα αγωνιστικα.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Καλή χρονιά με υγεία και σε σένα. Το ότι τελειώνουν τα φράγκα προκύπτει από την ενημέρωση του Γόντικα. Πόσο αληθές είναι δυστυχώς δεν μπορώ να το πω γιατί τα οικονομικά στοιχεία τα ξέρουν ελάχιστοι.

 • Ραλλού

  Όσα ευρώ έχει ο Εφραίμ μέσα στα ράσα χώσει
  Τόσες χαρές σου εύχομαι ο χρόνος να σου δώσει

  Σταμάτη Καλή + δημιουργική Χρονιά!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πολύ καλό! Καλή χρονιά με υγεία

 • Γιώργος Σ.

  1% ή 5%; Χαχαχα, να είσαι σίγουρος ότι είμαστε πολλοίίίίίίίίίίίίί περισσότεροι! Υγεία, επιτυχίες (και φυσικά μεγάλη υπομονή) για τη νέα χρονιά. Γιατί κατά βάθος οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό το θέμα με τον Παναθηναϊκό δεν θα ξεκαθαρίσει πριν το καλοκαίρι…