Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες

Ένα 24ωρο μετά την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό και όλα κυλούν θαυμάσια. Πλέον βασιλεύει η διαφάνεια και όλοι αντιμετωπίζουν τα πάντα με μια αισιοδοξία. Δεν συμβαίνει τίποτα κακό στο Τριφύλλι. Επιτέλους ο μπαινο-Βγενόπουλος πήγε σε μια ακρούλα ηττημένος, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έκανε στην άκρη, οι Σαουδάραβες έχουν ζεστάνει το χρήμα και φορτώνουν τα τελευταία πράγματα για να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τι είπατε; Δεν άλλαξε σελίδα ο Παναθηναϊκός; Μα, χθες άλλα έλεγε η ανεπίσημη (!) διαρροή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Βαρέθηκα το ψέμα. Αφού πανηγύρισαν όλοι χθες για την αλλαγή σελίδας, σήμερα κατάλαβαν ότι οι κυβιστήσεις γίνονται διαρκώς από συγκεκριμένη πλευρά. Χωρίς μακιγιάζ λοιπόν ας ξετυλίξουμε μαζί το κουβάρι της κωλοτούμπας.

Χθες η διαρροή ήταν ανεπίσημη. «Προσέξτε, δεν υπάρχει δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ούτε επίσημη τοποθέτηση. Ούτε η ενημέρωση είναι από κύκλους. Θα το βάλετε ως δική σας πληροφόρηση. Είναι μια ανεπίσημη πληροφόρηση για να σας βοηθήσω», ήταν τα λόγια ή μάλλον τα γραφόμενα του εξ αριστερών του μεγαλομετόχου προς τους ρεπόρτερ. Το «μπλα – μπλα» ήταν ότι τσέκαρε το επιτελείο του Τζίγκερ τα έγγραφα, όλα καλά, υπάρχουν τα 15 εκατ. ευρώ και πως οι Σαουδάραβες έθεσαν μόνο έναν όρο χωρίς να θέλουν έως τότε αξιώματα στην ΠΑΕ, να ψηφιστεί ο νόμος Γερουλάνου.

Σήμερα, όμως, το πρωί όταν το επιτελείο ενημερώθηκε για τα γραφόμενα στα ΜΜΕ, άλλαξε ρότα. Τα 15 εκατ. ευρώ έγιναν… αδέσμευτα (υπάρχουν δηλαδή ως χρήματα σε ένα λογαριασμό που υποτίθεται ότι έχει επιδειχθεί από τους ενδιαφερόμενους αλλά απλά υπάρχουν ως ποσό δεν είναι δεσμευμένα υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και τα υπόλοιπα «φορτώθηκαν» στον Ιζνογκούντ περί προσυμφώνου, συνάντησης Τζίγκερ – επενδυτών, τελικό ταξίδι Βαρδινογιάννη στη Τζέντα. Ξαφνικά λοιπόν η αλλαγή σελίδας έγινε απλά «τσεκάραμε ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν χρήματα». Έτσι για να μαθαίνετε πώς πήγαν τα πράγματα.

Το απόγευμα αρχικά το gazzetta.gr και μετά το sentragoal.gr φιλοξένησε συνέντευξη του Μοχάμεντ Μπάσεμ. Όπου Μπάσεμ βάλτε ένας άνθρωπος που είχε έρθει στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε από τον Ιζνογκούντ ως ο γραμματέας του Prince Sultan, τον περιέφερε δεξιά και αριστερά ο Ιζνογκούντ, του έδινε το τηλέφωνό του μέχρι και για να δίνει συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (απαγορεύοντάς του να μιλήσει στα αραβικά αν και ένας σταθμός είχε βρει μεταφραστή και ήθελε να κάνει τη συνέντευξη στη μητρική του Μπάσεμ). Ο τύπος αυτός λοιπόν είπε ότι ο Ιζνογκούντ συστήθηκε προ εξαμήνου (τέλος Ιουνίου) στον Prince Sultan ως πολύ φίλος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και άνθρωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Πρώτο συμπέρασμα: ο Prince Sultan είναι το ελάχιστο ένα χαζοχαρούμενο παιδάκι διότι έβαλε ως εκπρόσωπό του έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε και που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Μπάσεμ δεν τους έδωσε κανένα έγγραφο.

Ο Μπάσεμ ισχυρίστηκε ότι ο οικονομικός έλεγχος δεν ζητήθηκε από τον Prince Sultan και ότι δεν γνωρίζει τα αποτελέσματα. Όπως επίσης ότι ο Ιζνογκούντ έκρυβε έγγραφα και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές και πως εδώ και τρεις εβδομάδες δεν τους εκπροσωπεί.

Δεύτερο συμπέρασμα: ο Ιζνογκούντ τα έκανε όλα από μόνος του.

Ο Μπάσεμ είπε ότι ήρθε σε επαφή με τους νομικούς του Βαρδινογιάννη και ότι ο Prince Sultan ενδιαφέρεται ακόμα γι΄αυτό και σκοπεύει να έρθει στις 5 Ιανουαρίου να συναντηθεί με τον Τζίγκερ.

Λίγο αργότερα ο Ιζνογκούντ απάντησε σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Σαν δυσλεκτικό. Έχοντας χάσει τα λόγια του. Μετά τον Prince Sultan που παρουσίασε ως ζάμπλουτο και μετά ως έναν τύπο ικανό να δώσει 15 εκατ. ευρώ αλλά τίποτα παραπάνω, ο Ιζνογκούντ μετέτρεψε τον γραμματέα του Prince Sultan σε σωφέρ. Και επίσης ότι δεν είναι Σαουδάραβας αλλά Ιορδανός.

Τρίτο συμπέρασμα: τα επιχειρήματα του για τους ισχυρισμούς Μπάσεμ ότι είναι άνθρωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, την απόκρυψη εγγράφων και τις πρωτοβουλίες που έπαιρνε είναι ακλόνητα. Αρκεί να πάσχει κανείς από Αλτσχάιμερ.

Και βέβαια όπως πάντα τελευταίος και όπως πάντα με διαρροή, ο Βαρδινογιάννης αποκάλυψε ότι η πλευρά του αναγνωρίζει τόσο καιρό ως εκπρόσωπο του Prince Sultan τον δικηγόρο Πετρόπουλο και όχι τον Ιζνογκούντ. Επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Prince Sultan είχε επαφή με τους νομικούς του.

Τέταρτο συμπέρασμα: ο μεγαλομέτοχος ξαφνικά δεν αναγνωρίζει τον Ιζνογκούντ. Άραγε πότε να έγινε αυτό; Γιατί και τη δεύτερη πρόταση, τη σοβαρή ντε, ο Ιζνογκούντ την πήγε στον Βαρδινογιάννη. Μήπως το ξέχασε το επικοινωνιακό επιτελείο του Τζίγκερ ότι εκείνο το βράδυ που έγινε αλλαγή σκυτάλης στους πρίγκιπες επιβεβαίωνε ότι ο Ιζνογκούντ ήταν ο κομιστής των εγγράφων; Μα με κάποιον που δεν αναγνωρίζεις γιατί προφανώς δεν τον κρίνεις σοβαρό (εκτός και αν οι λόγοι είναι τα κιλά του…), πώς μπορείς να συνδιαλλάσσεσαι;

Πέμπτο συμπέρασμα: με βάση όλα αυτά τα ερωτήματα, ο Βαρδινογιάννης είτε είναι ακατάλληλος επιχειρηματικά διότι αδυνατεί να ξεχωρίσει κάποιον που τον δουλεύει, τον βρίζει σε συνεντεύξεις, τον χρησιμοποιεί για να του ανοίξει πόρτες (Ιζνογκούντ) και συνεχίζει να συναλλάσσεται μαζί του, είτε τα ξέρει όλα από την αρχή και τα ανέχεται γιατί τον βολεύουν. Γίνεται, όμως, να τα ξέρει όλα και να μην αντιδρά;

Φαίνεται πως ο σεναριογράφος ήρθε η στιγμή να θυσιάσει τον δεύτερο αντρικό ρόλο για να μπορέσει να εξελιχθεί το παραμύθι δίχως να την πληρώσει ο πρωταγωνιστής. Αλλά εδώ πια φτάσαμε στο σημείο η μέρα να παρουσιάζεται ως νύχτα και μετά πάλι ως μέρα. Αυτό θα μας πειράξει; Κουράγιο να ‘χουμε…

Λυπάμαι αλλά σε όλο αυτό το όμορφο σκηνικό που έχει φτιαχτεί υπάρχουν και ορισμένοι που δεν θα αναπαράγουν διαρκώς άκριτα κάθε τι που παίζει… μπουνιές με την προηγούμενη πληροφορία. Για να μην μας πείτε συλλήβδην μαλάκες.

Be Sociable, Share!
 • agrinio13

  σωφερακο τα γιαουρτια με πετσα η΄ χωρις??

 • geof

  Εγώ πάντως πιστεύω σε όλα !
  Και να δείς που στο τέλος ο βασιλιάς Αμπντάλα θα επέμβει να αποτρέψει την αιματοχυσία ανάμεσα στα ξαδέλφια για το ποιός θα πάρει τον παναθηναϊκό και θα τον αναλάβει ο ίδιος !
  Και πάντα φυσικά με τον τσάκα μεσολαβητή !
  Αλοίμονο αν το αφήσουν να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο !

  Σταμάτη ! Δεν θα μας πούνε κάποτε μαλάκες !
  ΗΔΗ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ !

  • Angelos

   χαχαχα!!!
   ωραιος!! Και να μη ξεχναμε οτι στη Σ. Αραβια σε λιγο εχει να ξεκινησει δευτερος ενδοοικογενειακος πολεμος μετα τον Παναθηναικο. Αυτη τη φορα ομως για τη διαδοχη του Αμπνταλα. Μικροτερης σημασιας βεβαια αλλα ισως να καθυστερησει λιγο τις εξελιξεις στον Παο γιατι φανταζομαι ο νεος επενδυτης θα θελει να μπει ως διαδοχος του θρονου.

 • jt

  Μέχρι πριν λίγο νόμιζα πως ως σεναριογράφο εννοούσες το κάτω κεφάλι. Με την προτελευταία σου όμως παράγραφο με μπέρδεψες. Τώρα θαρρώ πως εννοείς το πάνω.
  Ξεφτίλα δεν είναι όμως να ασχολείται (και να το οργανώνει μάλιστα) με όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι το μεγάλο κεφάλι.
  Φαντάζεσαι ότι με όλο αυτό θα χαμογελούν και τα παιδιά………?????

 • Γιωργος

  Αυτες ειναι ιστοριες πλοκης!οχι αστεια…

 • http://gravatar.com/antonishalina wemby

  Copy paste από παλιότερο άρθρο του κ. Γαρρη με τίτλο Green master chef και Χουντίνι

  «Θυμίζω ότι το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Καραγκούνη (1,2 εκατ. ευρώ περίπου με εφορία), Καντέ (900.000 ευρώ περίπου), Σεϊταρίδης (630.000 ευρώ), Χριστοδουλόπουλου (450.000 ευρώ), Κλέιτον (380.000 ευρώ), Νίνη (380.000 ευρώ), Σπυρόπουλος (380.000 ευρώ), Σιμάο (320.000 ευρώ). Βάλτε και τους δανεικούς Κουίνσι, Ρούντολφ περίπου 1,2 εκατ. ευρώ μαζί και βγάλτε σούμα.»

  Η ζωή συνεχίζεται….Ετοιμαστείτε για ένα Ιανουάριο γεμάτο νέους προδότες, άτιμα παιδιά που δεν σέβονται την κρίση, γενίτσαρους και φραγκοφονιάδες-καβαλλημένους.

 • xodros13

  δεν εχω καταλαβει τι ακριβως πιστευεις εσυ, εκφραζεις σωστες αποριες κ συμπερασματα αλλα δεν λες ρε παιδι μου εγω πιστευω αυτο συμβαινει καθαρα κ τσεκουρατα…η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι 1)ο τσακας ειναι ενας τυχοδιωκτης μανατζερ οχι βαλτος απο τζιγγερ (συγγνωμη αν στο χαλαω αλλα το σεναριο αυτο οπως κ να το κοιταξω βιαζει την λογικη μου, αδυνατω να πιστεψω οτι θα ηθελε να βαλει καποιον ο τζιγγερ κ δεν θα ειχε την στοιχειωδη πχ ευθιξια να μη βαλει καποιον που σχετιζεται με τον βατσινα)
  2)οι αραβες ειναι υπαρκτοι αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχουν η θελουν να βαλουν λεφτα δηλαδη δεν ξερω αν προκειται για 15 μικρομεσαιους που τους καλοπεφτει να παρουν τον παο η 15 κομπιναδορους που το στησανε παρεα με τον τσακα
  3)ο τζιγγερ ολον αυτον τον καιρο μπορει να ξερει τι γινεται, να ειναι 99% σιγουρος οτι η υποθεση ειναι φιασκο αλλα να μην το τελειωνει απλα για να μην του χρεωσουν οτι δεν θελει να πουλησει, αμφιβαλλεις οτι αν εβγαινε πριν 2 μηνες να πει ‘παιδια πιστευω οτι η υποθεση ειναι φιασκο κ σταματαω διαπραγματευσεις’ κ εβγαινε ο τσακας να πει ‘τι λεει αφου του εδειξα το γνησιο της υπογραφης μπλα μπλα μπλα’ οτι οι μισοι θα βγαινατε να του χρεωσετε απροθυμια να φυγει?
  επειδη σε ακουσα κ στο ραδιο κ εκτιμω την γνωμη σου κ εχω την αισθηση οτι εχεις πληροφοριες απο μεσα θα ηθελα αν εχεις χρονο κ διαθεση να μου πεις τη γνωμη σου κ στα 3 σημεια που σου ειπα κ τελος να μου πεις σε 2 γραμμες τι πιστευεις εσυ για την υποθεση κ την καταληξη της
  νασαι καλα καληνυχτα

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Κατ’ αρχήν μάλλον δεν τα γράφω καλά εάν νομίζεις ότι δεν γράφω τσεκουράτα τι πιστεύω. Το έχω γράψει πριν μήνες, όχι τώρα. Απαντήσεις τώρα. Αν ισχύουν το 1 και το 2 τότε ο Τζίγκερ είναι ή ανίκανος να καταλάβει τα αυτονόητα ή τον βολεύει να υπάρχει μια κατάσταση. Είπε ο Μπάσεμ και δεν το διέψευσε ο Ιζνογκούντ ότι η πρώτη γνωριμία έγινε πριν 6 μήνες. Και η πρόταση εμφανίστηκε 3 μήνες μετά ακριβώς όταν τέθηκε το θέμα ΓΗΠΕΛ. Σύμπτωση. Δεν χρειάζονταν να βγει πριν 2 μήνες. Ας βγει τώρα. Φιάσκο ήταν και πριν 3 μήνες και πριν 2 μήνες και πριν 1 μήνα και τώρα. Άρα για να μην το τελειώνει τον βολεύει.
   Σε δύο γραμμές λοιπόν έχω γράψει πριν μήνες ότι υπάρχει το πλάνο ΟΦΗ που έχει εφαρμόσει οι Βαρδινογιάννηδες, το ξέρουν και το δούλεψαν χρόνια. Στα δύσκολα, λοιπόν, το έβγαλαν ξανά μπροστά. Τρεις μήνες τώρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα ατελείωτο πήγαινε – έλα με Άραβες και υποκόμους. Αν σε αυτό θεωρείς ότι δεν έχει ευθύνη ο μεγαλομέτοχος, τότε ποιος έχει; Εγώ; Εσύ;

   • xodros13

    α|)καταρχας σε διαβαζω εδω κανενα μηνα οποτε δεν ξερω για τα παλαιοτερα αρθρα σου
    β)στειλε μου σε παρακαλω το link που γραφεις για το μοντελο ΟΦΗ
    γ)αυτα με τη γηπελ οφειλω να σου πω οτι μου φαινονται αφελη, εγω δεν βλεπω κανενα θεμα απο πλευρας βαρδινογιαννη,γνωριζω οτι δεν ξερω το παρασκηνιο αλλα κ σε εναν σουηδο να δωσεις τα γεγονοτα να τα σχολιασει χωρις να ξερει τιποτα απολυτως θα σου πει οτι (μεσω παντα των ανακοινωσεων κ οχι του παρασκηνιου που δεν γνωριζω)-> πρωτα ο βγενοπουλος βαζει 5 ορους κ ζηταει να μη χρεωθει τα χρεη της γηπελ
    ->μετα ο τζιγγερ αναφερει οτι δεν υπαρχουν χρεη στη γηπελ
    ->μετα ο βγενοπουλος βαζει 3 ορους κ ζηταει να καρπωθει η παε μελλοντικα, τυχοντα κερδη ή αποζημιωσεις της γηπελ
    ->ο τζιγγερ συμφωνει κ σε αυτο
    ->ο βγενοπουλος χανεται
    αν βγαλουμε το παρασκηνιο διαφωνεις οτι μεσω των ανακοινωσεων ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ εγιναν τα πραγματα σχετικα με γηπελ?διαφωτισε με σε παρακαλω
    ΥΓ: δεν ειμαι τζιγγερικος, παναθηναικος ειμαι κ ψαχνω να βρω την ακρη

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Το link http://matigarrida.wordpress.com/2011/09/26/%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%c2%ab%ce%bf%cf%86%ce%b7%c2%bb-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c/

     Ποιο είναι το παρασκήνιο στη ΓΗΠΕΛ; Προσκηνιακά η πλευρά Βωβού είχε πει ότι θα αξιώσει χρήματα από την ΠΑΕ εάν δεν προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση. Προσκηνιακά έχουν ζητηθεί οι συμβάσεις που έχει υπογράψει η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ αλλά δεν έχουν βγει. Όσο για τον Βγενόπουλο, ας «καθαρίσει» μόνος του αν θέλει για να κερδίσει και τον όποιο Σουηδό δημοσιογράφω. Αδιαφορώ. Αλλά μην παραποιούμε τα γεγονότα. Γεγονός επίσης είναι ότι μια υπόθεση που ήταν στο συρτάρι από τον Ιούνιο (Prince Sultan) βγήκε στην επιφάνεια μόλις εμφανίστηκε το θέμα ΓΗΠΕΛ

 • http://twitter.com/TheoFunnys Fanis K (@TheoFunnys)

  Έχω μπερδευτεί λίγο με τη “διανομή” αλλά αποκλείουμε ο σεναριογράφος να είναι και ο πρωταγωνιστής;

  Επίσης, πόσες μέρες μετά την προθεσμία άσκησης του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων άρχισε να κάνει νερά ο Πρίγκ… εεε ο κύριος Βλάσης όσον αφορά τον χρόνο κατάθεσης των χρημάτων;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Είναι στην ίδια οικογένεια. Πόσες μέρες; Αμέσως μετά

   • http://twitter.com/TheoFunnys Fanis K (@TheoFunnys)

    Δεν περίμενα να φτάνει τόσο ψηλά η ιστορία γι’αυτό ρώτησα. Τελικά το σενάριο έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου αν πιστέψουμε τον Μπάσεμ ή όλα βαίνουν καλώς και το κόψιμο του δεύτερου ανδρικού ρόλου θα είναι παράπλευρη απώλεια;

    Υ.Γ 21/11 Μπαίνουν τα λεφτά βάσει του MOU. Ο Τσάκας ζητάει παράταση γιατί δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος. Οι παλαιοί μέτοχοι ενημερώνονται για την αλλαγή τιμής της μετοχής και το περιθώριο δύο ημερών που τους απομένει να συμμετάσχουν. 23/11 Λήγει η προθεσμία για τους παλαιούς μετόχους χωρίς ανταπόκριση. Ο Τσάκας ψάχνει εναγωνίως τον πρίγκιπα και ένα μήνα μετά δηλώνει … κουρασμένος και απογοητευμένος. Σύμπτωση…

 • Μαρία

  Δεν έχω διαβάσει τις συνεντεύξεις Μπάσεμ, οπότε κάνω απλώς ένα σχόλιο, που μπορεί να είναι και άστοχο. Ο ισχυρισμός του Μπάσεμ ότι ο έλεγχος δε γινόταν για τον Prince Sultan είναι πολύ βολικός για τον Βαρδινογιάννη γιατί μία από τις πιο πρόσφατες ενστάσεις (οκ, δεν αίρονται οι προηγούμενες – το Αλτσχαιμερ είναι βασική προυποθεση για ολοκληρη την ιστορια) ήταν ότι δεν μπορεί να είναι σοβαροί οι καινούριοι αν δεν έχουν κάνει έλεγχο. Ε…τώρα προκύπτει αβίαστα (λέμε τωρα) το συμπέρασμα ότι ο ελεγχος γινόταν γι’αυτούς, άρα…πάει η ένσταση.
  Απ’αυτή την άποψη ναι, για το καλό του παραμυθιού καίγεται ο δεύτερος αντρικός! Η φαίνεται να καίγεται, γιατί είναι ήδη τόσα τα καραγκιοζιλίκια που δεν νομίζω να πειράξει τον ερμηνευτή να προβεί σε μερικά ακόμα.

 • KEITH PASSINGHAM

  Σταμάτη σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο σεντόνι και πες μου, εσύ που έχεις εντριφύσει στο παραμύθι, αν μπορεί να έχει κάποια βάση η παρακάτω εξήγηση για τα σημερινά φρέσκα κουλούρια:

  “Την ψάχνουν για τρόπο να μην υπογραφεί καινούργιο ΜΟU και να βαδίσουν πάνω στο παλιό.

  Και εξηγούμαι:

  Έτσι κι αλλιώς και ο Σουλτάν και οι υποτιθέμενοι καινούργιοι, μούφα είναι άπαντες. Άρα το ποιοί θα παίξουν μπάλα, αν παίξουν τελικά, σε πιθανή εικονική μεταβίβαση μετοχών από Βαρδινογιαναίϊκο σε Al Vatsinogianaiiko εφόσον γίνει, μικρή σημασία θα έχει.

  Ο Σουλτάν κωλιόταν να εμφανίσει εγγυητική με 15 χαρτιά δεσμευμένα. Αν έλεγαν ότι ο Σουλτάν έστειλε τα χαρτιά και είναι οκ το deal, θα έπρεπε να εμφανίζουν στοιχεία και θα έμεναν εκτεθειμένοι απέναντι στην Τράπεζα που θα ενέπλεκαν στην ιστορία. Δεν θα μπορούσαν να πουν πως τάχα έγινε το deal, ούτε φυσικά να μείνει ΜΟΝΟ στο μιλητό ή όλη φάση. Πολύ περισσότερο όταν δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ότι ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα προχωρήσει το κόλπο της “εικονικής μεταβίβασης” μέχρι τέλους, ώστε να το παρουσιάσουν ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ και να πουν πως τάχα δώσανε τα χέρια με Σουλτάν. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ.

  Άρα για την ώρα έλυσαν τα προβλήματά τους ως εξής:

  Παρέκαμψαν τον Σουλτάν και έβαλαν καινούργιους, ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΡΗΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ώστε να δικαιολογείται ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΛΗΤΟ. Παρουσίασαν ότι δήθεν είδαν το χρώμα του χρήματος υπό μορφήν εγγυητικής. Και μάλιστα τα “ομιλητιλίκια” δεν τα έκανε ούτε καν ο Βαρδινογιάννης (για να μην εκτίθεται), αλλά κύκλοι και τσιράκια της αυλής του Βαρδινογιάννη, ώστε κανείς να μην δεσμεύεται και να είναι όλα στον αέρα και στο “βλέποντας και κάνοντας”.

  Αν τελικά το κόλπο που είναι στα υπόψη αποφασιστεί ΚΑΠΟΤΕ να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, ο Σουλτάν μπορεί να ξαναγίνει χρήσιμος ενώ οι υποτιθέμενοι καινούργιοι μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα. Γιατί; Μα γιατί ενδέχεται, αν τον ξαναχώσουν στο παραμύθι τον Σουλτάν, να γλυτώνουν την υπογραφή καινούργιου ΜΟU, κάτι που δεν το θέλουν γιατί θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία από την αρχή και μεταξύ άλλων να δοθεί και πάλι προτεραιότητα στους άλλους μετόχους…. Ενώ αν προχωρήσουν αποκλειστικά με τους υποτιθέμενους καινούργιους δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν αυτή την ενοχλητική παρενέργεια…”

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Με Βαρδή μιλάς;

   • Τάσος Λουκόπουλος

    Όλα αυτά λογικά αλλά επαναλαμβάνω το ερώτημα, ποιος θα βάλει τα 15 έστω εκατομμύρια που απαιτούνται. Το σενάριο “ΟΦΗ” που επικαλείσαι Σταμάτη συνεπάγεται ότι θα τα βάλει η οικογένεια με 10 μπροστινούς Αλ Βατσινάκηδες. Προσωπικά δεν το θεωρώ πιθανό να βάλουν έστω και εκατό φορές λιγότερα!

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Βρε Τάσο έχω γράψει για το σχέδιο ΟΦΗ. Δεν είπα ποτέ ότι θα βάλει 15 εκατ. ευρώ. Ποιος το λέει ότι απαιτούνται; Μα το σχέδιο ΟΦΗ ποιος το «τρέχει»;. Άρα τα 15 είναι απλά ένας αριθμός. Ποιος εξασφαλίζει ότι θα μπουν χρήματα; Ποιος μας λέει ότι υπάρχει άνοιγμα 14 εκατ. ευρώ; Σε όλα η απάντηση είναι ίδια. Ο Βαρδινογιάννης.

  • i ekdikisi tis 13

   Δεν έχει σχέση με το mou το δικαίωμα προτίμησης. Σε κάθε νέα αύξηση Μ.Κ. έχουν διακίωμα προτίμησης οι παλιοί μέτοχοι….

 • Apostolis Apostolou

  Δύο παραμέτρους δεν φαίνεται να έχουν υπολογίσει οι Βαρδινογιάννηδες:

  (α) Το γεγονός ότι δεν είναι οι μοναδικοί μέτοχοι στην ομάδα. Είναι μεν η πλειοψηφία, αλλά δεν τρέχουν μόνοι τους, όπως συνέβαινε στον ΟΦΗ. Κι αυτό, σε βάθος χρόνου, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον αχυράνθρωπο που δήθεν θα πουλήσουν την ομάδα.

  (β) Την οργή των οπαδών, εάν αυτοί έχουν την πεποίθηση ότι τελικά κουμάντο κάνει η οικογένεια. Ποτέ δεν μπόρεσαν να τους διαχειριστούν, πολλώ δε μάλλον τώρα.

  Πάντως, εάν οι υποψίες που θέτεις έχουν βάση, δεν θα πρέπει κανείς να παραβλέψει τον πραγματικά κάκιστο ρόλο που παίζει ο εκλεκτός της οικογένειας Δ. Γόντικας. Έχει πάει δύο φορές στην προπόνηση για να αναγγείλει στους παίκτες και συνεπώς στην κοινή γνώμη την ιστορία με τους επενδυτές, ενώ προφανώς γνωρίζει, ως φίλος και εγκάθετος, την αλήθεια. Ντροπή του.

 • Δημήτρης

  Γράφεις:
  “ήταν τα λόγια ή μάλλον τα γραφόμενα του εξ αριστερών του μεγαλομετόχου προς τους ρεπόρτερ”

  Συγγνώμη, αλλά μου το επιβεβαιώνεις ότι κατάλαβα καλά, γιατί η κυνικότητα τους (σεναριογράφων και φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων) με σοκάρει;Στήνουν όλο αυτό το παραμύθι, κοροϊδεύουν εκατομμύρια κόσμου, κάνουν πράγματα που αν δεν μιλάγαμε για τους Βαρδινογιάννηδες (κράτος εν κράτη) θα σηκώναν δικαστήριο και αν κατάλαβα καλά στέλνουν τις οδηγίες ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ;;;;;;;
  Δεν αρκούνται καν δηλαδή στο μιλητό για να μην υπάρχουν έστω απτές αποδείξεις και να είναι ήσυχοι;;;Είναι τόσο σίγουροι δηλαδή για την υποτακτικότητα των δημοσιογράφων τους, πού ο Γκούφι στέλνει τις κατευθυντήριες και με… mail ξέρω γω;;;
  Μιλάμε για τέτοια κυνικότητα;Καλά κατάλαβα;;;

  Γράφεις επίσης:
  “Το «μπλα – μπλα» ήταν ότι τσέκαρε το επιτελείο του Τζίγκερ τα έγγραφα, όλα καλά, υπάρχουν τα 15 εκατ. ευρώ και πως οι Σαουδάραβες έθεσαν μόνο έναν όρο χωρίς να θέλουν έως τότε αξιώματα στην ΠΑΕ, να ψηφιστεί ο νόμος Γερουλάνου.
  Σήμερα, όμως, το πρωί όταν το επιτελείο ενημερώθηκε για τα γραφόμενα στα ΜΜΕ, άλλαξε ρότα.”

  Λοιπόν εδώ πέρα πιστεύω κρύβεται το μεγαλύτερο ανέκδοτο που θα ζήσουμε με όλη αυτή την ιστορία.

  Να δεις που τελικά -κάτι μου λέει ότι- ο νόμος θα ψηφιστεί και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ ότι αναφερόταν αρχικά.Και ξέρεις γιατί το πιστεύω;Έχουν μπλέξει τόσο πολύ το πράγμα οι σεναριογράφοι και έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις η κοροϊδία, που αν δεν είσαι φανατικός Παναθηναϊκός από αυτούς που ασχολούντε εικοσι…πέντε ώρες το 24ωρο με την ομάδα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις σε μια τάξη τα επεισόδια της κωμωδίας και να δεις τις τεράστιες αντιφάσεις.Χάνετε η μπάλα και στο τέλος από το πολύ μπλα-μπλα έχει γίνει τόσο πουρές το μυαλό σου που σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες ότι είναι αλήθεια.Πιστεύεις ότι “Ε δεν μπορεί.Για να λέγονται όοολα αυτά, τόσο καιρό, κάποια βάση θα έχουν”.

  ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!Είναι που είναι ζώα και αυτοί, άντε κάτσε εξήγησέ τους ότι μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά και να μην ισχύει τίποτα/Και κάπου μέσα τους ελπίζουν πως θα δουν επενδύσεις μέσα από αυτή την ιστορία.Και σου λένε, ας προωθήσουμε το θέμα να δούμε καμμια άσπρη μέρα.

  Μιλάμε ότι έτσι και οριστικοποιηθεί το θέμα με το πέρασμα του νόμου αυτού, θα πρέπει να μνημονευθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος εις τους αιώνας των αιώνων ως το πιο φαιδρό κομμάτι της “Τσακιάδας”.Προτείνω δε προς τιμήν του Βλάσαρου, στον νόμο να δοθεί επίσημα η ονομασία “Νόμος Τσάκα”.

  Και για να πούμε και κάτι σοβαρό.Τόσα ψέμματα…Τόσο καιρό…Του πούστη… Κάποια τρελή αντίφαση που θα τους ξεγυμνώσει τελείως και θα γκρεμίσει το χάρτινο πύργο τους δεν θα κάτσει;Έτσι και γίνει η καλή και ανοίξει αυτή η πορτίτσα στο Παραπέτασμα που έχουν χτίσει, ουαί και αλοίμονό τους!Να ξέρουν ότι οι λίγοι τρελοί του Γαλατικού χωριού τους περιμένουν απ’ έξω υπομονετικά.Έχουν πάρει μαζί τους όλο το Μαγικό Φίλτρο από το χωριό και μόλις δουν την πολυπόθητη τρύπα, θα πιουν το Φίλτρο, θα μπουκάρουν μέσα στο κάστρο τους και τότε θα κλάψουνε μανούλες.Θα τους πάρουν όλους παραμάζωμα.Βασιλιάδες, Πρίγκηπες και Υποκόμοι θα τρέχουν πανικόβλητοι.Μην σου πω ότι βλέπω κάποιους να μεταναστεύουν κι όλας.

  Έτσι και αποκαλυφθεί όλο αυτό το φιάσκο.Ελπίζω για το καλό τους να το έχουν δέσει από παντού και πάρα πολύ καλά.Γιατί αν γίνει το λάθος, το κρίμα στο λαιμό τους.

  “Κράτα το σώου μαϊμού”

 • htc

  Σταμάτη, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως μαζί σου σχετικά με την πιθανότητα να μας κάνουν βατσιναϊκό.Ξέρεις γιατί; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 15εκ. Σου το υπογράφω!
  Το να ψάχνουν κάποιο κορόιδο να βάλει τα ωραία του λεφτάκια και να κάνουν κουμάντο αυτοί πάλι ξεχασέ το. Ξέρεις γιατί; Μόλις ο οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος καταλάβει με ποιους έχει να κάνει θα συνταχθεί αμέσως μαζί μας ή θα σηκωθεί να φύγει. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

  Η κατάσταση είναι win-win για μας.
  Απλώς, όπως έγραψες και παλαιότερα, αυτός ο εγωισμός ότι εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τον ΚΟΣΜΟ του Παναθηναϊκού τους πεισμώνει και θα παραδώσουν την ομάδα ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ.

  Την καλημέρα μου!

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Ποιος είπε ότι θα βάλουν 15 εκατ. ευρώ; Όχι εγώ πάντως. Απάντησα και στον Τάσο πιο κάτω. Δες το

   • Τάσος Λουκόπουλος

    Εδώ όμως τώρα μας λες και κάτι άλλο. Ότι το άνοιγμα της ΠΑΕ δεν είναι καν 15 και έτσι μπορεί ο Βαρδινογιάννης να βάζει μπροστινούς και στο τέλος να πληρώσει λίγα (που και εδώ έχω θέμα γιατί θεωρώ ότι ακόμα και 2-3-5 εκατομμύρια να χρειάζονται, δεν πρόκειται να τα βάλει).

    Οι άλλοι μέτοχοι όμως δεν έχουν εικόνα του ανοίγματος? Ο Βγενόπουλος πέρυσι δεν έκανε δική του αποτίμηση? Αν το πραγματικό άνοιγμα ήταν και είναι μικρότερο γιατί δεν το είπαν. Ειδικά ο Βγενόπουλος το Σεπτέμβριο που είχε τη μεγάλη κόντρα με την πλευρά Βαρδινογιάννη. Παράλογο μου ακούγεται, γιατί να το αποσιωπήσει?

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Τάσο έχω γράψει και γι΄αυτό, δεν στο γράφω τώρα. Green master chef και Χουντίνι. Το φετινό άνοιγμα της ΠΑΕ πώς να το ξέρει με περσινό έλεγχο; Χωρίς διαρκείας, Ευρώπη, πωλήσεις, μεταγραφές πώς να το υπολογίσει; Εγώ δεν λέω ότι ξέρω ποιο είναι το άνοιγμα. Λέω ότι σε 3 μήνες το 29,5 έγινε 14. Άρα σε κάνα τρίμηνο μπορεί να γίνει 5 κ.ο.κ.

 • graz

  Σταμάτη θα ήθελα τη γνωμη σου για το εξης σεναριο στο οποιο εχω καταληξει με πασα βεβαια επιφυλαξη:

  Ο Τσακας ειναι μπροστινος του Τζιγγερ.

  Ο Σουλταν ειναι και αυτος μπροστινος του Τζιγγγερ. Ισως γνωστοι, ισως εχουν ξανασυνεργαστει.

  Ο Τζιγγερ θελει να δωσει την ΠΑΕ αλλα οχι στο Βγενοπουλο.

  Παραλληλα μεσω των επαφων που εχει στον Αραβικο κοσμο ψαχνει για υποψήφιο αγοραστη.

  Φτανουμε στο σημειο (χρονικα) που ο Τζίγγερ δεχεται φοβερές πιεσεις από το Βγενοπουλο για να αναλάβει τις ευθύνες για τη ΓΗΠΕΛ.

  Σε εκείνο το σημειο είτε πρεπει να δώσει σαφεις απαντησεις είτε να εμφανισει καποιον άλλο “εκτοξευτή”.

  Εμφανιζει λοιπον τον Αλ Σαουντ μεσω του Τσακα μεσω του Βατσινα ή μεσω του Μπασανακη ή μεσω οποιουδήποτε άλλου.

  Δεν εχει άλλη επιλογή διοτι η ερευνα που εκανε τοτε στον Αραβικο κόσμο δεν είχε καταλήξει κάπου είτε ειχε βρει καποιους επιδοξους αγοραστες αλλά οι συζητησεις ήταν σε πολυ πρωιμο σταδιο.

  Κερδισε ετσι χρονο -3 μηνες- και αφου εβγαλε απο το καδρο Βγενοπουλο, ΓΗΠΕΛ κτλ, παράλληλα προχωρησε τις συζητησεις και τις διαπραγματευσεις με τους Σαουδάραβες και ουσιαστικά τους “εμφανισε” πριν λίγες μέρες λέγοντας ότι του εδειξαν τα λεφτα και οτι απομενει η ψηφιση του νομου.

  Κατοπιν καιει σιγα σιγα τον Τσάκα, τον οποίο ούτως ή άλλως ποτε δεν αποδέχτηκε ουτε καν ως συνομιλητη (και καλα), και βάζει και τον δικό του τον Αλ Σαουντ μέσω Μπάσεμ να εξαπολυσει μυδρους για τον Τσακα.

  Το μονο καλο σε αυτη την εκδοχή είναι οτι οι σημερινοι υποψηφιοι αγοραστες είναι πραγματικοι και οχι μπροστινοι του Τζιγγερ. Ισως για αυτο να τη προτιμω …

  ΥΓ Ποιο ειναι το σχεδιο του Δημητρη Γιαννακοπουλου στο οποίο ειχες αναφερθεί σε παλαιότερη αναρτηση σου?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Λίγο φουσκωμένα τα λες αλλά πάνω – κάτω αυτό είναι το νόημα. Ένα είναι το σχέδιο

 • Τάσος Λουκόπουλος

  Σταμάτη συγνώμη αλλά η διαφορά από τα 29 στα 15 και μετά στα 3 είναι μεγάλη για να δικαιολογηθεί από αδυναμία εκτίμησης των στοιχείων που παρέθεσες. Θέλω να πω ότι με βάση τα στοιχεία που προφανώς γνωρίζουν και οι άλλοι μέτοχοι άνοιγμα υπάρχει και δεν είναι εντελώς ασήμαντο.

  Άρα, όπως και να το κάνουμε, για να προχωρήσει το σχέδιο ΟΦΗ η πλευρά Βαρδινογιάννη θα πρέπει να βάλει κάποια χρήματα και όχι μόνο 2-3 εκατομμύρια (που εγώ δεν πιστεύω ότι θα έβαζαν και αυτά). Και φυσικά δεν συζητάμε για τα έξτρα χρήματα που θα απαιτηθούν για ένα μίνιμουμ μεταγραφών κλπ άνευ των οποίων θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες εναντίον τους.

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δηλαδή το 29 που έγινε 15 είναι φυσιολογικό; Δεν ξέρω ποιο είναι το άνοιγμα. Αν το ξέρουν οι μέτοχοι ας το πουν. Αν και δεν μπορώ να σκεφτώ πώς μπορεί να το ξέρουν, αφού ο έλεγχος είναι… ελεγχόμενος. Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα βάλουν χρήματα. Αλλά κάτσε να βάλουν οι πρίγκιπες και οι πριγκιπέσσες τα 15 γιατί προς το παρόν όλα λόγια είναι

   • Mitsos

    Xoris na thelo na uperaspistw ton Gontika…
    Mono o Cisse den enai 9 apo ta 15 ek? (6 h pwlisi + 3 sumvolaio). Vale kai sumvolaio Gilberto kai o,ti allo ekopsan.

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Όταν βγήκε η έκθεση τον Σεπτέμβριο με τα 29,5 εκατ. ευρώ άνοιγμα είχαν συμπεριληφθεί οι πωλήσεις

 • Γιώργος Πατήσιας

  Θα μας πούνε μαλάκες ?
  Δηλαδή κάποιον που είδε τον Τσάκα να κάνει δήλωση, και δεν κουμπώθηκε αμέσως,
  πώς να τον πούμε ??

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Έξυπνο

   • Γιώργος Πατήσιας

    Μπράβο. Ας πάρει λοιπόν αυτός τον ΠΑΟ.
    Η ομάδα χρειάζεται κάποιον έξυπνο.

 • DV

  Γεια χαρα Σταματη και συγχαρητηρια για τη δουλεια σου. Εχω καποιες ερωτησεις/παρατηρησεις να κανω.
  1) Υπαρχει η δυνατοτητα να βρουμε ποσα ακριβως ειναι τα χρηματα που εχουν βαλει οι Βαρδινογιαννηδες στην ΠΑΕ απο το 79 μεχρι το 08? Ειχε κυκλοφορησει στον Τυπο οτι το ποσο συνολικα και σε απολυτα νουμερα (χωρις πληθωριστικη αναπροσαρμογη) ηταν περι τα 55εκ ευρω. Σε 31 χρονια. Ισχυει? Αν ναι μπορουμε να βρουμε καποια πηγη?
  2) Ξερω οτι το εχεις ψαξει γιατι ειχες δημοσιευσει κατι σχετικα και επανερχομαι. Υπαρχει εντονη συζητηση για το κατα ποσο “ζημιογονα” εχει υπαρξει η ΠΑΕ για την οικογενεια. Γιατι την εχουν συνδεσει με διαφορες θυγατρικες, ολες ιδιοκτησιας τους, οι οποιες εχουν παγια εσοδα απο την ΠΑΕ (Βιτων, Green Team, Τριφυλλι ΑΕ, Κονκαττ κλπ). Ξερουμε ποσα ειναι αυτα και τι μερος του προυπολογισμου ειναι? Εδω στην Αγγλια που ζω, Σταματη, ο κανονας αναμεσα στους μανατζερς που τρεχουν τις ομαδες ειναι οτι εαν το κοστος συμβολαιων μιας ομαδας δεν ξεπερνα το 60% των εσοδων η ομαδα αυτη θα πρεπει να εχει κερδοφορια ή εστω να μην μπαινει μεσα. Περισυ η ΠΑΕ ειχε 47εκ εσοδα, συνολικο κοστος συμβολαιων (με πριμ) 28εκ (59% των εσοδων), αν θυμαμαι καλα, και συνολικα εξοδα 55εκ ευρω, δηλαδη 8εκ χασουρα. Που πηγαν τα λεφτα Σταματη? Μηπως καταληγουν σε μια τσεπη μεσω διαφορων οδων? Και θυμιζω οτι υπευθυνος για την περισινη οικονομικη διαχειριση ηταν ο Γιαννης Βαρδινογιαννης.
  3) Αναμεσα στα αλλα σοτα που σερβιρονται στο κοσμο υπαρχει ενα που δεν κανει τοσο μπαμ αλλα ειναι εξισου γελοιο. Λεει ο τζιγγερ οτι “οποιος βαλει 15εκ παιρνει τη ΠΑΕ”. Αυτο δεν ισχυει. Αυτο ΘΑ ισχυσει ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ οι αλλοι μετοχοι ΔΕΝ συμμετασχουν στην ΑΜΚ. Δεν μπορει κανεις να παει σε μια ΑΜΚ 15εκ και να πει “βαζω 15 εκ γιατι ετσι γουσταρω και παιρνω τις μετοχες”. Ο καθε μετοχος εχει δικαιωμα να συμμετεχει με το ποσοστο του. Το πολυ που μπορει να κανει ο “πριγκηπας” ειναι να βαλει το 54.7% των 15εκ και τιποτα παραπανω. Μονο αν παραιτηθουν οι αλλοι μετοχοι του δικαιωματος συμμετοχης μπορει αυτος να τη καλυψει ολη και να απορροφησει και τα ποσοστα τους. Εχουν εκφρασει ολοι αυτοι τετοια προθεση? και τελος
  4) Γιατι αλλαξε η τιμη της μετοχης απο τα 33 λεπτα ανα μετοχη στα 1,5? Περαν του οτι αποσιωπηθηκε το γεγονος 20 μερες απο τον Τυπο αφου ολοι μιλαγαν/εγραφαν για ΑΜΚ με 33 λεπτα ανα μετοχη, περαν του οτι τελικα δεν τηρησε κανεναν ορο του Βγενοπουλου και μας δουλευε κανονικα (φυσικα κανεις δεν το εγραψε) τι σκοπο ειχε αυτη η κινηση?
  5) Για τη ΓΗΠΕΛ και κλεινω. Ολοι εκαναν γαργαρα το γεγονος οτι οταν ο Σαμαρας ρωτηθηκε απο τον Αθανασιου για το αν υπαρχει ρητρα σε περιπτωση που ο νεος ιδιοκτητης δεν θελει το Μπομπολα ως κατασκευαστη (γιατι δεν θελει να πληρωσει 96εκ για γηπεδο που μπορει να γινει με λιγοτερα απο τα μισα) δεν απαντησε. Ωστοσο το αγκαθι παραμενει. Αυτη τη στιγμη κανεις δεν εχει να βαλει 96εκ ευρω να γινει το γηπεδο (το γιατι κοστολογηθηκε το γηπεδο τοσο ειναι ΤΟ ερωτημα αλλα τελοσπαντων). Ουτε τραπεζα ουτε επιχειρηματιας. Συνεπως δεν γινεται και το εμπορικο του Βωβου. Αρα τη προσφυγη δεν τη γλιτωνει η ΠΑΕ (δηλαδη ο Τζιγγερ). ΚΑι ενδεχομενως να δεχθει και 2η απο το Μπομπολα. Συνεπως εαν κρατησει τη ΠΑΕ θα ειναι υπολογος, ενω ο μονος αγοραστης που βρεθηκε του ζητησει να παραμεινει υπολογος για να την αγορασει. Μηπως αυτο που θελει ειναι να αποχωρησει εικονικα απο την ΠΑΕ, να απεμπλακει νομικα αλλα και σαν ονομα απο τη διαχειριση της ετσι ωστε οταν σκασουν οι προσφυγες που θα οδηγησουν την ΠΑΕ σε πτωχευση να μην βρεθει οικονομικα υπολογος? Και ποσο μαλακας (σορρυ κιολας ) πρεπει να ναι καποιος για να δεχθει να φαει το ξυλο?
  Σορρυ για το σεντονι…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πω πω σεντόνι! Λοιπόν:
   1) Δεν το ξέρω. Για να είμαστε ακριβείς νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Πρέπει να έχεις αρχείο φοβερό. Εγώ δεν το έχω.
   2) Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια έξοδα. Τα στοιχεία έχουν δημοσιευτεί. Δεν ξέρω για άλλες οδούς. Αυτά χρειάζονται αποδείξεις.
   3) Ποιοι μέτοχοι; Βλέπεις κανέναν να βάζει λεφτά; Θα ίσχυε εάν οι μέτοχοι έβαζαν ό,τι τους αντιστοιχεί.
   4) Το έχω γράψει αναλυτικά όταν έγινε. Επίσημη αιτιολογία ότι είχε αποφασιστεί από τη γ.σ. αλλά δεν είχε ρωτήσει κανείς για να μάθει και ότι η τιμή δεν μπορούσε να πάει στο 0,33 γιατί δεν είχε κλείσει ο ισολογισμός της σεζόν 2010-11 ώστε να συμψηφιστούν οι ζημιές και να πέσει η τιμή.
   5) Σωστός εντελώς και τελείως

   • DV

    Ευχαριστω για την απαντηση.
    Απαντω στο 2 για να το αποσαφηνισω. Σαφως δεν ειναι μονο τα συμβολαια εξοδα, ωστοσο μια ομαδα εδω τουλαχιστον θεωρειτε υγιης οταν το μισθολογικο κοστος δεν ειναι πανω απο το 60% των εσοδων γιατι θεωρουν οι ανθρωποι οτι με χρηστη διαχειριση το υπολοιπο 40% καλυπτει τις υπολοιπες αναγκες. Εχουν γραφτει αρκετα στο Τυπο επι του θεματος, να θυμισω δημοσιευμα της Αποψης (ενυπογραφο) που εκανε λογο για την εταιρεια σεκιουριτι. Να θυμισω την παλαι ποτε Τικετ Κλαμπ που αγοραζε τα εισιτηρια των αγωνων για 10 ευρω απο την ΠΑΕ και τα μεταπωλουσε στην ονομαστικη τους αξια (πχ 50). Το θεμα το ειχε φερει στο προσκηνιο ο Θανασης Γιαννακοπουλος, πολυ πριν τα τακιμιασουνε με τους Βαρδινογιαννηδες στο Πεντελικο, και ο η απαντηση του Τζιγγερ ηταν “κανε μου μηνυση”. Στο Τυπο ολα αυτα. Η παλαι ποτε Τριφυλλι ΑΕ που εκμεταλλευονταν τις μπουτικ. Ιδιοκτησια της οικογενειας επισης αλλα τα εξοδα της αναφερονταν στον ισολογισμο. Δεν ειναι δυνατον να εχει 28εκ παγια εξοδα. Ξερω οτι δεν μπορειτε να γραψετε τιποτα χωρις να εχετε αποδειξεις και να σαι καλα κιολας που υπαρχεις εσυ και κανα 2 αλλοι και φυλατε Θερμοπυλες.
    Δε ξερω τι ειναι περισσοτερο απογοητευτικο. Το καταντημα του “Τυπου” που γραφει τετοια ψεμματα ή το καταντημα αυτων που πληρωνουν για να τα διαβασουν και τα πιστευουν. Η κοινη λογικη δεν ζει πια αναμεσα μας…

 • ΒΑΣΙΛΗΣ

  1. ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΙΤ.

  2. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

  3. ΟΣΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.

  4. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

  5. ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !! ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

 • xodros13

  ωραια οποτε για να καταλαβω κ με 2 λογια εσυ λες οτι->
  καποιος που εστησε οοοολη αυτη την ιστορια, με τσακες, πριγκηπες, παρατρεχαμενους, αραβια, MOU, μπλα μπλα μπλα διακινδυνευει τοσο καιρο τα παντα λεγοντας δωστε 15 κ παρτε την οποιος θελει?
  κ εγω σου λεω οτι η αποζημιωση για γηπελ ειναι 20-30-50 εκατομμυρια κ γιαυτο δεν μπαινει ο βγενο, το διακινδυνευει ο τζιγγερ?γιατι να μη ζητησει πχ Χ εκατομυρια για το 54% απο την αρχη, ειναι δηλαδη τοσο σιγουρος οτι ο βγενο με γηπελ δεν θα μπει ωστε να το διακινδυνεψει?
  θα διακινδυνευε καποιος ποθ μετα εστησε οοολο αυτο το παραμυθι?
  γιατι να μην πει ξερεις μαγκα εγω σε σενα βγενο δεν το δινω το 54%, εισαι μπατιρης, με εχεις βρισει, μπλα μπλα μπλα, δεν με πειθεις, τον νοιαζει η γνωμη του κοσμου?
  κτα εχει κανει οοοοολα αυτα αλλα κ δεν μπαινει στον κοπο να βρει αξιοπιστο γιαλατζι πριγκηππα αλλα βρισκει εναν που τελικα δεν μπορει να του καλυψει τα εικονικα 15 κ μετα ψαχνει αλλους?ρε σταματη συγγνωμη αλλα αυτα σου φαινονται ρεαλιστικα σεναρια τωρα?
  αναρωτησου σε παρακαλω ποσο πιο απλο θα ηταν για τον τζιγγερ αν θελει να τα κανει ολα αυτα να τα κανει χωρις να πονηρευτει κανενας τιποτα κ το οακα να ειναι τιγκα καθε κυριακη με το 90% του κοσμου ν απαραληρει για τον ευεργετη τζιγγερ που του εφερε τον μεσσια απο την αραβια

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Τι εννοείς διακινδυνεύει; Το ζήτημα ήταν ο Βγενόπουλος και η ΓΗΠΕΛ. Έγραψα εγώ ότι εάν έρχονταν ο Γιαννακόπουλος π.χ. και έδινε 15 θα του έλεγε ο Βαρδινογιάννης όχι; Νομίζεις ότι τα 15+ τα της ΓΗΠΕΛ τα βάζει κανείς εύκολα στην Ελλάδα του 2012; Στην αρχή έλεγε ότι τη δίνει τζάμπα σου υπενθυμίζω. Μετά φτάσαμε τα 15. Αν έλεγε στην αρχή «Βγενόπουλε μπατίρη δεν στη δίνω», όλος ο κόσμος θα εξαγριώνονταν. Ενώ τώρα περίπου το 99% πιστεύει ότι ο Βαρδινογιάννης προσπαθεί για το καλό του Παναθηναϊκού, άσχετα εάν τον έπιασε κότσο ο Ιζνογκούντ ή ο γιαλατζί πρίγκιπας. Βρήκε τώρα αξιόπιστο πρίγκιπα και πριγκίπισσα μαζί.

   • xodros13

    δεν ζηταει 15 για αυτον, για να τρεξει η ομαδα τα ζηταει
    εγω αυτο που ρωταω ειναι πως ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν θα δεχθει ο βγενοπουλος κ διακινδυνεψε να χασει την παε απο τη στιγμη που βασει της θεωριας σου κανει τοσες πλεκτανες για να την κρατησει κ δεν μου απαντας. δεν λεω οτι θα ηταν ευκολο για βγενο να τα σκασει λεω πως ηταν τοσο σιγουρος ο τζιγγερ οτι δεν θα τα δωσει
    βλεπεις καμια λογικη στις αποριες μου ή σου φαινονται παραλογες?
    παρεμπιπτοντως η αμεσοτητα του blog σου ειναι εθιστικη…μπραβο

    • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

     Βρε συ πώς να δεχθεί ο Βγενόπουλος όταν έχει διατυπώσει ένα σωρό ενστάσεις για τη ΓΗΠΕΛ και την ΠΑΕ; Μετά εμφανίστηκε ο Prince Sultan με… 230 εκατ. ευρώ και επομένως δεν θα μπορούσε να πάει ο Βγενόπουλος (ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα πήγαινε αφού είχε διαφωνήσει για το θέμα της σύμβασης) για να βάλει τα 15 ως παλιός μέτοχος. Αν ρωτάς ξανά «γιατί;» η απάντηση είναι ότι απέναντι υπήρχαν τα 230 εκατ. ευρώ! Βλέπω λογική σε όλες τις απορίες περί του Παναθηναϊκού. Σ’ ευχαριστώ

  • DV

   Ρε φιλε τι λες? Εχεις αναρωτηθει ποτε ποιος θα ερθει και θα βαλει λεφτα στο Παναθηναικο και για ποιο λογο?
   Εχει γηπεδο?
   Εχει προπονητικο κεντρο?
   Εχει γραφεια ή καποιο περιουσιακο στοιχειο?
   Παιζει σε αξιοπιστο και σοβαρο πρωταθλημα που αφηνει κερδη στις ομαδες?
   Παιζει σε τιμιο πρωταθλημα οπου ο πρωταθλητης κρινεται στο γηπεδο?
   Ψαχνει καποιον που να βαλει 8 εκ (τουλαχιστον) στην ΑΜΚ, να φορτωθει την ετησια χασουρα της ΠΑΕ, να πληρωνει το εναμιση εκ το χρονο στην Παιανια, να αναλαβει την υποχρεωση να κτισει ενα γηπεδο που συμφωνα με την συμφωνια που εχει υπογραφει κοστιζει 96εκ (με το ΦΠΑ 120 περιπου) ή αν δεν γινει αυτο να πληρωσει μια ρητρα που κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι στον κατασκευαστη ο οποιος επελεγει χωρις διαγωνισμο, χωρις να μελετηθουν αλλες προτασεις και χωρις να γινει μελετη. Κοινως ψαχνει για ΜΑΛΑΚΑ.
   Και του ειπε πολυ απλα ο Βγενοπουλος, “μπορω να τρεξω τον Παναθηναικο αν με απαλλαξεις απο το βραχνα του γηπεδου”. Το ελαχιστο του ζητησε και ο αλλος αρνηθηκε. Γιατι? Περιμενει να βρει αγοραστη? Ποιον? Γιατι θα επενδυσει καποιος 150+εκ που δεν θα παρει ποτε πισω? Οχι κανεις και ποτε!! Οσο για το αν ειναι μπατιρης ο Βγενοπουλος, απο το Σουλταν εχει πολυ μεγαλυτερη οικονομικη επιφανεια… να σαι σιγουρος. Αλλα ουτε ο Βγενοπουλος μπορει να φορτωθει το γηπεδο. Εκει ειναι το προβλημα. Στις αμαρτιες της ΓΗΠΕΛ. Μην εχεις αυταπατες. Αν ο Βγενοπουλος εβγαινε κι ελεγε “γιαννη φερε την ομαδα οπως ειναι και την ΓΗΠΕΛ μαζι” ο Γιαννης θα του φιλουσε και τα ποδια.
   Το μονο που τον νοιαζει το Τζιγγερ ειναι να απαλλαγει απο τη ΓΗΠΕΛ. Μαλλον οχι απο τη ΓΗΠΕΛ. απο τις υποχρεωσεις που εχει αναλαβει η ΠΑΕ στο ονομα της ΓΗΠΕΛ. Γιατι σε ολες τις συμφωνιες εχει μπει εγγυητης η ΠΑΕ. Και επειδη η ΓΗΠΕΛ εχει 60χιλιαδες ευρω μετοχικο κεφαλαιο οταν γινει προσφυγη δεν θα γινει μονο στη ΓΗΠΕΛ θα γινει και στη ΠΑΕ. Αντε Ξυπνατε.

 • Excitenz

  Εγω αυτο που θυμαμαι Σταματη ειναι οτι ο Βαρδινογιαννης ειχε πει σε ολους τους ορους του Βγενοπουλου ΝΑΙ ακομα και να αναλαβει την ευθηνη για την ΓΗΠΕΛ και ο Βγενοπουλος είχε πολλαπλές ευκαιρίες να πάρει με 15 εκατ. ευρώ τον Παναθηναϊκό αλλά μας κούνησε το μαντήλι γιατί στο τέλος κατάλαβε ότι του έφταιγε η ΓΗΠΕΛ παρολο το ΝΑΙ του Βαρδινογιαννη. Παροτι όμως εχουν περάσει 2,5 μηνες από τοτε που υποσχεθηκε να μας ανοιξει τα ματια για την ΓΗΠΕΛ μολις βρει λιγο χρονο, δεν το εχει κανει ακομα, προφανως επειδη εχει ο ανθρωπος πολλες δουλειες……

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Πρόβλημά του που δεν έχει εξηγήσει. Ας εξηγήσει αυτός γιατί δεν έχει εξηγήσει! Εγώ γράφω αυτά που ξέρω. Και αυτά που ξέρω είναι ότι το «ναι» του Βαρδινογιάννη δεν περιλάμβανε το «ναι» που ήθελε ο Βγενόπουλος για τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ και της ΠΑΕ. Όπως ξέρω ότι εάν η ΠΑΕ εγκαταλείψει το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης οι αγωγές θα έρχονται η μία πίσω από την άλλη, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των εμπλεκομένων.

  • DV

   Τι παει να πει “να αναλαβει την ευθυνη για τη ΓΗΠΕΛ”? Τι σημαινει ευθυνη? Αυτο που προτεινε ο Βαρδινογιαννης ειναι να φυγει η ΓΗΠΕΛ απο την ΠΑΕ και να περασει στο ονομα του. Ε και τι θα γινει? Κανεις δεν θα κανει προσφυγη εναντια σε μια εταιρεια με μετοχικο κεφαλαιο 60χιλιαδες ευρω θα στραφει στον εγγυητη. Στη ΠΑΕ δηλαδη. Στην οποια ο ΒΑρδινογιαννης δεν θα εχει κανενα ποσοστο. Αυτο που του ζητησε ο βγενοπουλος ηταν να αναλαβει την ευθυνη εναντι οποιασδηποτε διεκδικησης εναντια της ΠΑΕ με υπαιτιοτητα της ΓΗΠΕΛ. Σε ταλιρακια αυτο σημαινει οτι αν ο Βωβος δεν κανει εμπορικο και στραφει εναντια στη ΠΑΕ και κερδισει 20εκ αποζημιωση αυτα θα τα πληρωσει ο Τζιγγερ οχι η ΠΑΕ… Αυτο παει να πει ευθυνη.

  • graz

   Αντιγραφη απο αρθρο του Χρηστου Κοντου απο το leoforos.gr
   “Παρότι όμως έχουν περάσει 2,5 μήνες από τότε που υποσχέθηκε να μας ανοίξει τα μάτια μόλις βρει λίγο χρόνο, δεν το έχει κάνει ακόμα, προφανώς επειδή έχει ο άνθρωπος πολλές δουλειές.”
   http://www.leoforos.gr/blog/34360/oute-o-theos-oute-o-allah

   Μα καλα ρε Excitenz copy-paste εκανες? Δικη σου αποψη δεν εχεις? Ή εισαι ο ιδιος ο Κοντος?

   • Excitenz

    ΣΥγχαρητηρια με ανακαλυψες εγω μια απαντηση απο τον Σταματη πανω σε αυτο το κομματι ηθελα να παρω….

  • ΒΑΣΙΛΗΣ

   Excitenz ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ.

   ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ.

   ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

   ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ

   Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΗΣΕ :

   1. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΒΒ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΗΠΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΗΠΕΛ.

   2. ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ 0.33

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΒΒ : ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ 1.22

   3. ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΕΚ ΣΤΗ ΓΗΠΕΛ

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΒΒ ΜΕΣΩ ΣΑΜΑΡΑ : ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΑΔΕ ΕΞΟΔΑ
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΤΩΡ : ΤΑ ΤΑΔΕ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ

   ΨΑΞΕ ΣΤΟ GOOGLE Α) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΛ, Β) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΤΩΡ ΓΙΑ ΓΗΠΕΛ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

   ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.

   ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΦΙΛΕ.

   ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

   ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΜΗΝ ΔΕΝΕΙΣ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

   • Excitenz

    Σ’ευχαριστω για την πληροφορηση & για τις συμβουλες σου Βασιλη. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν ο Βγενοπουλος ηθελε και μπορουσε θα ειχε παρει τον Παναθηναικο η τουλαχιστον θα ειχε μιλησει ανοιχτα για το θεμα της ΓΗΠΕΛ. Εκτιμω και σεβομαι καθε αποψη του Σταματη οπως και των αναγνωστων.

  • ΒΑΣΙΛΗΣ

   ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ

   ΜΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ.

   ΑΛΛΟ ΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΦΤΗΚΕ.

   ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.

   ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

 • keko

  ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ).
  ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΘΕΑΘΗΚΕ Ο ΙΖΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ (ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ (ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 1ΟΥ) .
  ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ? Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Και εγώ την ίδια πληροφορία έχω.

 • SukerVeronXatziRoni

  Σταμάτη, ο επιχειρηματίας που λέει ο φίλος πιο πάνω είναι ο Λίνος ? (είναι υποκοριστικό εάν με πιάνεις…)

  Δυστυχώς Σταμάτη έτσι όπως βλέπω την κατάσταση, καλό 2013 και…βλέπουμε.

  Αυτά που γράφεις, πρέπει να τα διαβάζει και άλλος κόσμος. Όποιος από το leoforos.gr διαβάζει καλό θα ήταν να αναδημοσιεύει τα άρθρα του Σταμάτη Ή ακόμα καλύτερα να του παραχωρήσει θέση έναντι κάποιου άλλου π.χ του Χρήστου Κοντού (στην τύχη το γράφω το όνομα……και καλά).

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Δεν ξέρω υποκοριστικά. Αυτά που γράφω τα διαβάζει όποιος θέλει. Ξέρει όποιος θέλει να διαβάσει πού θα βρει το blog. Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν χρειάζονται.

 • Θανασης

  Δημητρης Γοντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Μαίρη Λομβάρδου, Γιώργος Λιβέρης (εκπρόσωποι Βγενόπουλου), Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Μίμης Δομάζος, Νίκος Χατζηνικολάου, Κωνσταντίνου, Λουμίδης τα μελη του ΔΣ…

  Θα υπηρχε ποτε περιπτωση πιστευεις Σταματη να επαιρναν οι συγκεκριμενοι, ως διοικουντες του Παναθηναικου αλλωστε, την αποφαση να προχωρησουν τις εξελιξεις = να δηλωσουν ως ΠΑΕ με επισημη ανακοινωση κατι του τυπου οτι “το κλαμπ χρειαζεται βοηθεια απ τους μετοχους του και γι αυτο θα ηταν καλο ο φευγατος (οπως μας ανακοινωσε ο ιδιος) μεγαλομετοχος να αναλαβει καλου κακου εγγραφως τις ευθυνες του Ελαιωνα και να διωξει το βαρος απο εμας τους…παροντες”;;;

  Η παραειναι αισιοδοξο το σεναριο;

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Να βγει ένα συμβούλιο με πλειοψηφία Βαρδινογιάννη και να εγκαλεί τον Βαρδινογιάννη; Προχωρημένο!!!

 • SukerVeronXatziRoni

  Μπομπολας=Μπομπολίνος=Λίνος

  Δεν έχει σημασία ποιός θέλει να διαβάσει. Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στο γήπεδο και διαμορφώνουν “άποψη” κοιτώντας τα πρωτοσέλιδα και ακούγοντας κάτι εκπομπές στα ράδια 1-3 το μεσημέρι και πάει λέγοντας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ΑΥΤΗ την άποψη επειδή αυτά διαβάζουνε και ακούνε κάθε μέρα. Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν τι συμβαίνει πραγματικά. Εγώ δεν έχω την απαίτηση από τον μέσο φίλο του Παναθηναϊκού ούτε να είναι σε forum, ούτε να διαβάζει blogs, ούτε να είναι καχύποπτος, ούτε τόσο έξυπνος έτσι ώστε να αντιληφθεί ότι του πασάρει παραμύθι ο τζίγκερ μαζί με τη πράσινη & το ντέρμπι. θα πρέπει όσοι έχουν τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (όπως π.χ έχεις κάνει εσύ αυτό το blog) να βοηθήσουν ώστε να μαθευτεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  Αυτά αναφορικά με τη “πρόταση” που έκανα στο leoforos.gr .

 • xodros13

  επανερχομαι εδω γιατι κλειδωσε το αλλο σχολιο,
  δεν λεω μολις εξεφρασε τις ενστασεις ο βγενο, λεω απο την αρχη πριν γινει καν η 1η συνεντευξη τυπου του βγενο, ο τζιγγερ ειχε ηδη τοποθετηθει οτι δινει το 54 %, εκει αν δεν ειχε σκοπο να δωσει τοσο ωστε μετα να γινουν οσα υποστηριζεις πως μπορει να ηταν τοσο σιγουρος οτι ο βγενο θα εβαζε ορους, γηπελ, μπλα μπλα μπλα
  δεν υπηρχε παντα ο κινδυνος ο βγενο να συμφωνησει κ να του παρει την παε?την ιδια παε που κατα τα λεγομενα σου κανει ολοκληρο σιριαλ τωρα για να κρατησει?
  κ τελευταια ερωτηση (για σημερα) για να μη σε κουραζω, εισαι εστω κ λιγο αισιοδοξος για την παναθα?εχω αρρωστησει ρε φιλε…

  • http://matigarrida.wordpress.com ΓΑΡ.

   Μην ξεχνάς ότι ο Μπάσεμ ισχυρίστηκε ότι Ιζνογκούντ – Prince Sultan γνωρίστηκαν κι συζήτησαν περί Παναθηναϊκού προ εξαμήνου. Άρα ο Βαρδινογιάννης είχε στο συρτάρι την ιστορία για να τη χρησιμοποιήσει όταν ήθελε. Επίσης ο Τζίγκερ γνωρίζει ότι ο Βγενόπουλος δεν είχε τα largιλίκια του 2008 καθότι γενικά οι τραπεζίτες βρίσκουν ζόρια αυτή την περίοδο. Και πρόσεξε γιατί αυτό μάλλον δεν το έχεις καταλάβει: εγώ δεν γράφω ότι ο Βαρδινογιάννης θέλει να κρατήσει την ΠΑΕ. Γράφω ότι δεν θέλει να την δώσει στον Βγενόπουλο. Έχει μεγάλη διαφορά. Αισιόδοξος ότι θα μπουν λεφτά; Όχι. Αισιόδοξος σε σχέση με το ότι καταστρέφεται ο Παναθηναϊκός, φυσικά και ναι.

   • xodros13

    ναι αλλα αλλο το ‘δεν θελει να την δωσει στον βγενοπουλο αλλα θελει να την δωσει καπου’ (που εμενα ποσως με ενδιαφερει γιατι στα δικα μου ματια οσο αδιαφορος ητανε τοσα χρονια ο τζιγγερ αλλο τοσο αναξιοπιστος κ ανακριβης ειναι κ ο βγενοπουλος) κ αλλο το ‘θελει να την κρατησει κ να κανει μοντελο οφη’
    εχει τεραστια διαφορα, το ενα σεναριο ειναι αισιοδοξο αν βρει καποιον αξιοπιστο αγοραστη κ το αλλο ειναι μεθοδευμενη καταστροφη

 • athinaix

  Επείδη με τους ρεπορτερ του ΠΑΟ θα χάσουμε και μπάλα Νικολογιαννης και Δεσσυλας είπαν ότι οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί με την ΓΗΠΕΛ και όχι με την ΠΑΕ.
  Από ότι καταλαβαίνω εσύ λές ότι οι αγωγές κατα τις ΠΑΕ και όχι με την ΓΗΠΕΛ.
  Άρα λένε ψέμματα οι παραπάνω ρεπορτερ;

  ΥΓ: Ο Βαρδινογιάννης είπε ότι δίνει τις μετοχές του τζάμπα και ακόμα τζάμπα τις δίνει. Αμα τις πούλαγε τα 15 θα πηγαίνανε στην τσέπη του και όχι σαν άυξηση μχ. Εχει κάνει πολλές βλακείες τις περισσότερες από τους υπόλοιπους αλλά να του τα χρεώνουμε όλα είναι άδικο.

 • PaoStelios

  *Εγω μαγκες θα πω ενα μονο πραγμα. Πως ειναι δυνατον ο μεγαλυτερος συλλογος στην Ελλαδα, ο πλεον αναγνωρισιμος στο εξωτερικο, με καποια εκατομμυρια κοσμο απο πισω και φυσικα με μια ιστορια πανω απο 100 χρονια γεματη τιτλους και διακρισεις που αλλες ομαδες ουτε καν μπορουν να ονειρευτουν, να φτασει στο σημειο να αγεται και να φερεται απο κατι τυχοδιωκτες σαν τον Τσακα, να ξευτυλιζεται απο την ανευθυνοτητα και ανικανοτητα ενος ανεκδιηγητου μπουλη που χαρις στα λεφτα του μπαμπα του πηρε την ομαδα στα χερια του και την ρημαξε, και να μην αντιδρουν παρα ελαχιστα ατομα τα οποια και κινδυνευουν να χαρακτηρισθουν γραφικοι! Πως ειναι δυνατον μεγαλα ονοματα της Ελληνικης κοινωνιας, καταξιωμενοι επιχειρηματιες, ανθρωποι με μεγαλη ισχυ και επιρροη που καποιοι απο αυτους εχουν δωσει και την ψυχη τους για τον Παναθηναικο σαν τους αφους Γιαννακοπουλους, να μην αντιδρουν μπροστα στο ξευτυλικι αυτο που παρακολουθουμε εδω και 3 μηνες! Πως ειναι δυνατον πχ ο Θανασης που εχει δωσει ολη του την ζωη στον ΠΑΟ να βγαινει και να λεει “μακαρι να παρει την ομαδα ο πριγκηπας για να παει μπροστα!!!” Τελικα ολα εχουν διαλυθει σε αυτο τον τοπο? Τοση μεγαλη καταπτωση και απαξιωση των παντων εχει επελθει?
  *Και για να παμε στο δια ταυτα, γιατι καλα ειναι να ψαχνουμε για να βρισκουμε τι παιζεται και να κριτικαρουμε τα κακως κειμενα αλλα πρεπει να λεμε και να προτεινουμε λυσεις! Και μια μονο λυση βλεπω εγω μαγκες. Να παρει την κατασταση ο κοσμος στα χερια του. Το πως θα γινει αυτο ειναι μια κουβεντα που αν θελετε μπορουμε να την κανουμε αναλυτικα. Με Παναθηναικους χαιρετισμους, PaoStelios.

 • jimmo-13

  με πετσα